!!! OZNAM !!!
Nazdar všetci !
Takže čo som predpokladal sa aj stalo skutočnosťou. Nakoľko sa mi skoro pred mesiacom narodil syn a postupom času zisťujem, že skĺbiť stavbu trate do MSTS s dieťaťom je prakticky nemožné, rozhodol som sa celý projekt ponúknuť prípadnému serióznemu záujemcovi na ďalšie pokračovanie v stavbe. Ak by mal niekto z užívateľov SERIÓZNY záujem v stavbe pokračovať som ochotný poskytnúť trať v súčasnom stave spolu s materiálom k dispozícii. Ale prosím Vás, chcem to prenechať naozaj človeku čo to myslí vážne, nakoľko materiál spolu s traťou má cca 30 GB a v prípade zaslania na DVD-čkach ma to aj niečo bude stáť a nechcem dopadnúť ako v prípade ponuky fotiek na skiny, keď mi dotyčný odpísal, že ho to nebaví a vzdáva to. Takže ak má niekto záujem nech ma kľudne kontaktuje na mail a dohodneme podrobnosti. Svojím spôsobom ma to dosť hnevá a som nasratý aj sám na seba, že od uvedenia trate v roku 2006 som toho veľa nespravil, ale popri tom vzniklo v mojej dielni pár zaujímavých skinov a s ďalšími spolupracovníkmi sme vytvorili pekné kabíny. Ten kto má rodinu určite uzná, že jednoducho tak časovo náročný projekt ako stavba trate do MSTS sa s rodinou kde je /zatiaľ/ jedno malé dieťa skĺbiť nedá, a taktiež nie je možné povýšiť hobby nad rodinu. S aktívnou činnosťou samozrejme nekončím, ďalej budem s Nebulusom a ostatným spolupracovníkmi tvoriť kabíny, taktiež pripravím nejaké skiny a budem nápomocný pri fotodokumentácii alebo nahrávkach, budem naďalej moderovať našu stránku a spolupracovať s Heklom a Robom. V prípade, že sa nikto ochotný nenájde, bude logicky dočasne stavba trate pozastavená. Vopred vďaka za pochopenie a ospravedlńujem sa mnohým modelárom, čo mi pomohli s originálnymi objektmi do trate. Ten kto chce, túto vec pochopí, kto nie, má jednoducho smolu. Prajem všetkým všetko dobré v ďalšej práci.