Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dráčik napsal:
polartec: Už mi to nedalo a začal som sa v tom vŕtať, lebo každému to ide a Ty máš problém s jednou textúrov. Došiel som asi na takúto vec. Tento model Duuso skinoval a textúru nazval "´depokanc.ace", schválne si všimni ten apostrof na začiatku názvu. Ja som hladal u mňa textúru depokanc.ace a našiel som ju na začiatku aj s týmto znakom pred slovom. Pozri ešte raz v ZSR130/Textures/, či tam máš textúru ´depokanc.ace (aj s tým apostrofom) podla abecedy bude na začiatku. Jediné vysvetlenie je, že zrovna Tvoj PC pre volačo má problém tento znak na začiatku prečítať a vyhodí to ako nenájdený súbor. Skúsim to upraviť a model Ti pošlem, len mi do sz pošli mail.
Zkopíruj si model z BP, tam je to dávno opravené bez apostrofu. Dělalo to problémy všem zahraničním uživatelům.

Ja som síce ten model preskinoval, ale názov textúry som nemenil, ale hlavne že sa to konečne vyriešilo.

Duuso: Vsimol som si ze aj ked davnejsie tak zhanas nejaku polohu vlecky Duslo Sala. Ja robim na Dusle tak mi povies co presne potrebujes tak sa pokusim nieco nafotit.

Ahojte chcem sa opytat preco mi na tejto trati nejde spustit pohlad cestujuceho aj ked stalcim 5. Poradte prosim niekto.

IceMcLaren napsal:
Ahojte chcem sa opytat preco mi na tejto trati nejde spustit pohlad cestujuceho aj ked stalcim 5. Poradte prosim niekto.
Protože asi nemáš ve vlaku zařazené a vybrané vozidlo s tímto pohledem.
Nechceš si raději napřed prostudovat základní manuály ? Tvoje otázky v různých vláknech svědčí o tom, že jsi je ani neviděl.
V trati BP ti to funguje se stejným vlakem ?

Naposled editoval moderátor:
IceMcLaren napsal:
Ja viem musim si najst a prestudovat manualy, ale co uz ked mam malo volneho casu. A posnazim sa.
Takových, co se pořád ptají na základní věci, aniž by se napřed pokusili si něco sami nastudovat tady bylo už dost. Taky chtěli ušetřit drahocený čas.
Tomuto chování tady říkáme "žádost o zlaté a stříbrné tácky". A ty odmítáme poskytovat.
Jeden dotaz na základní vlastnost msts a dost ! Pak už směrujeme na hotová vypracovaná řešení nebo do vyhledávání. Víc nedostaneš.
Komunikovat na "základní úrovni" s tebou bude akorát nějaký "hloupý mladý janek", který se chce akorát blejsknout.
Není to o neochotě pomoci, ale je to o tom, přimět "nováčky" k samostatnému tvůrčímu myšlení a k tomu slouží především sebevzdělávání.
Materiálu v sekci FAQ je pro začátečníky více než dost.
Svůj volný čas si musíš přerozdělit sám.

Cau potreboval by som ppomoct s instalaciou programu ZSR130 lebo som si ho stiahol ale nemam v tom spustaci program. Mam ju stiahnutu v zlozke a neviem co s tým. Ktorý subor je naspustie alebo instalaciu.

tomas103 napsal:
Cau potreboval by som ppomoct s instalaciou programu ZSR130 lebo som si ho stiahol ale nemam v tom spustaci program. Mam ju stiahnutu v zlozke a neviem co s tým. Ktorý subor je naspustie alebo instalaciu.

Nie je tam nijaky subor na instalaciu. Je to manualna instalacia. Ked si precitas toto vlakno od zaciatku tak budes vediet co s tym.

!!! OZNAM !!!

Nazdar všetci !

Takže čo som predpokladal sa aj stalo skutočnosťou. Nakoľko sa mi skoro pred mesiacom narodil syn a postupom času zisťujem, že skĺbiť stavbu trate do MSTS s dieťaťom je prakticky nemožné, rozhodol som sa celý projekt ponúknuť prípadnému serióznemu záujemcovi na ďalšie pokračovanie v stavbe. Ak by mal niekto z užívateľov SERIÓZNY záujem v stavbe pokračovať som ochotný poskytnúť trať v súčasnom stave spolu s materiálom k dispozícii. Ale prosím Vás, chcem to prenechať naozaj človeku čo to myslí vážne, nakoľko materiál spolu s traťou má cca 30 GB a v prípade zaslania na DVD-čkach ma to aj niečo bude stáť a nechcem dopadnúť ako v prípade ponuky fotiek na skiny, keď mi dotyčný odpísal, že ho to nebaví a vzdáva to. Takže ak má niekto záujem nech ma kľudne kontaktuje na mail a dohodneme podrobnosti. Svojím spôsobom ma to dosť hnevá a som nasratý aj sám na seba, že od uvedenia trate v roku 2006 som toho veľa nespravil, ale popri tom vzniklo v mojej dielni pár zaujímavých skinov a s ďalšími spolupracovníkmi sme vytvorili pekné kabíny. Ten kto má rodinu určite uzná, že jednoducho tak časovo náročný projekt ako stavba trate do MSTS sa s rodinou kde je /zatiaľ/ jedno malé dieťa skĺbiť nedá, a taktiež nie je možné povýšiť hobby nad rodinu. S aktívnou činnosťou samozrejme nekončím, ďalej budem s Nebulusom a ostatným spolupracovníkmi tvoriť kabíny, taktiež pripravím nejaké skiny a budem nápomocný pri fotodokumentácii alebo nahrávkach, budem naďalej moderovať našu stránku a spolupracovať s Heklom a Robom. V prípade, že sa nikto ochotný nenájde, bude logicky dočasne stavba trate pozastavená. Vopred vďaka za pochopenie a ospravedlńujem sa mnohým modelárom, čo mi pomohli s originálnymi objektmi do trate. Ten kto chce, túto vec pochopí, kto nie, má jednoducho smolu. Prajem všetkým všetko dobré v ďalšej práci.

V tom Tě Duuso naprosto chápu,já mám už děti dvě a není v lidských možnostech si najít čas a hlavně klid na stavění tratě.Mě taky mrzí,že 183 zatím stojí,ale rodina má přednost a děti mě k tomu ani nepustí. :)

Duuso: Stavbu tratě bych rád převzal, ale byla by to pro mě odpočinková práce proti mé trati (máš tam rovinu a já rád stavím velká nádraží) , takže by se nedal čekat žádný závratný postup. Ale byl by alespoň nějaký. Já jsem již dva předchozí roky takto odpočíval u hisatsu line, ale o tu teď asi přijdu. DVD by nebyly pro mě problém zaplatit, ale peníze do zahraničí není moc dobré posílat... v druhé půlce srpna bych mohl přijet na Slovensko a trať si projet v reále.

Re: Trať Ž� 130 Bratislava-Štúro� /Komárom�

Díky za ponuku, myslím, že ďalší staviteľ sa už našiel, dokonca miestny.

Takže pokračujúcim staviteľom je "miestny človek" Ivan ps. Poprajme mu veľa zdaru, času a trpezlivosti pri stavbe, časom sa hádam dočkáme aktualizácie.Držím palce.

Nemáš nič iného na práci len zasierať vlákno týmito hlúposťami ?
Vie niekto prosím Vás ako sa tu mažú príspevky ? Omylom som odcitoval aj ten obrázok.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře