Víš, věc se má tak, že odjakživa, co se vydávaly veřejně vozy, tak se ctilo pravidlo, nepřepisovat a nepředělávat struktury ve vydaném modelu. A už vůbec ne, nabádat tím, že se zde budou dávat rady, jak na to. Právě už jen proto, aby se v tom právě začátečníci nehrabali. Celá struktůra simu, tak fungovala skvěle. Vydal se skin/model, aktivitář vydal aktivitu, použil jej a dal da ReadMe odkaz. Když jej uživatel stáhnul, nemusel nic v aktivitách přepisovat, bylo jasné, že bude fungovat v celém simu bez problémů. K čemu vlastně celý Vennyho oznam byl? Proč to vlastně vracet do kořenu modelu? Právě, když tohle udělá nováček, kterému se bude zdát dle téhle rady, zbytečné, mít tam 2 engy a ani nemusí udělat chybu v cestách k inc., pak si instaluje nejakou aktivitu od jakéhokoliv tvůrce, co použil model z webu v originále a má problém. Poněvač jej consist editor vyhodnotí, jako jiné vozidlo (u většiny vozů v balíku, když napereš ORCZ eng přímo do složky). A pak "buuuu" ono mi to nejede. Tak k čemu tahle Vennyho rada je? Nezlob se na mne, ale úplně k hovnu! Znova, stáhnu, instaluju a jezdím. Pokud si někdo chce upravovat struktury vozidel soukromě jeho věc, ale ať pak nežádá veřejně zde na fóru o rady a ať pak nebrečí, že se něco nechová, jak má. (myšleno všeobecně)
Jinak ano, vylít jsem, poněvač mně včera vytočil coment toho vybanovaného hovada, na který dal v souvislosti s tímto problémem Venny lajk. Nikdy jsem proti Vennymu nic neměl, ale narovinu? Po tomhle označení lajkem příspěvku toho dobytka, co mi napsal? Venny, promiň, jsem upřímný a budu i ktobě, jsi se kur.a snížil na stejnou úroveň. Sorry chlapi, neumím se přetvařovat a dělat, že mám určité věci u... Říkám věci narovinu a upřímně, moji přátelé a kamarádi si mbe za to vždy cenili. Neříkám, že mám vždycky pravdu. Chybu uznám. Ale za tímhle si stojím. Taky mne mrzí, kam to zašlo. Přitom stačila reakce, nebudu sem cpát návody k předělávkám vydaných modelů, které jsou odskoušené, fungují a případné chybky se opět vychytávají na originál na webu.