CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Zkusím ještě rozebrat to, jak původní příspěvek od Vennyho chápu s příkladem z reality. A použiju tu skoro nehodu Pendolina ze Zábřehu.

Někdo se v komentářích k článku z netu vyjádří: "Vy, co si chcete zkracovat cestu přes koleje, tak se alespoň pořádně rozhlédněte a dbejte na to, ať vás něco nesrazí." Nikoho tímto nenabádá k lezení do kolejí a pokud někdo i přes zákazové cedule (u OR licenční ujednání) vleze do kolejí při plném vědomí, riskuje sám svůj život (v OR poškození engu, atd.). A je jen na něm, zda bude dbát alespoň rady, ať se rozhlédne, nebo nebude respektovat nic. Ani v jednom případě, pokud to bude chtít za každou cenu udělat, ho nikdo nezastaví. A v případě nehody (poškození souboru) je licenčním ujednáním či zákazovou cedulí chráněn ten, na kom by za "normálních okolností" byla zodpovědnost. Lezl tam přes zákaz a je po něm? Jeho blbost. ("Jeho blbost" ber jen jako čistě teoretické přání, jak by to mohlo končit). Jasně, že v reálu se pak budou chtít pozůstalí třeba soudit, že cedule byla zafoukaná sněhem, nebyla čitelná,...)

Totéž s modifikováním souborů - chápu, že pro přehlednost je nejlepší vše opravovat na webu a oficiálně a nic neměnit. Ale představ si, kolik je už skinů třeba X6X. Zdaleka všechny rozhodně nejsou v balíku na msts-rw a pokud si chce někdo "dovyrobit" ladění, může. Ale na vlastní riziko, že se buď trefí a pojede, nebo to zkazí a dojezdil s konkrétním strojem nadobro (nebo do nalezení vlastního pochybení ve svém PC). Avšak díky přiloženému ReadMe už sem může sice přijít seřvat autora, že mu model nejezdí a ať to autor opraví, ale ti, co mají ofiko verzi (nebo přímo autor) ho mohou velmi rychle poslat v ona místa kam ani slunce nesvítí. Těch, co mají oficiální verzi bude vždy mnohem, ale mnohem víc. ;)

Tímto bych to uzavřel a dále neplevelil vlákno ORCZ verze 1.8... Sorry za OT. ;)

Dane, ty mi připomínáš mne v mých prvních letech stavění. Také jsem u editoru a vozidel trávil pomalu 24/7/365 a pomalu z toho až blbnul a vytočila mne na fóru každá hloupost, každé rýpnutí jako nyní tebe. Také mne už nazývali ředitelem Zeměkoule. Tedy doporučuji, jak mi pomohlo, trochu zmírnit tempo a u počítače netrávit tolik času, ale věnovat se i jiným volnočasovým aktivitám. Pak bude líp.

Ahojte, mám dotaz, od jistého updatu ORCZ se mi přestal zobrazovat u Vectronů pantograf nahoře....jen u vybraných zupdatovaných modelů(skinů)...buď jsem blbě hledal, nebo nenašel tip, co kde přepsat, apod...abych měl zase funkční sběrač, poradí mi někdo prosím ? :-)

Ahojte, mám dotaz, od jistého updatu ORCZ se mi přestal zobrazovat u Vectronů pantograf nahoře....jen u vybraných zupdatovaných modelů(skinů)...buď jsem blbě hledal, nebo nenašel tip, co kde přepsat, apod...abych měl zase funkční sběrač, poradí mi někdo prosím ? :)
Dotaz moc nechápu. Vectroni z packu OR CZ/SK, co se týče pantografů, fungují.
Jaké nefungují? Jaké pantografy, stejnosměr nebo střídavina?

stejnosměr, ...jj pack Vectron funguje...ale přesně jak píše Martin, jedná se o starší skiny....lze to nějak upravit u těch prosím ? :)

Všetky skiny Vectronov ktoré mám na webe sú upravené. Ak máš nejaké svoje čo sú mimo môj web tak si treba upraviť.

Musíš si vyměnit FA - freightanim. Případně mám možná už pár upravených tak bych je mohl zkusit najít a poslat. Pomoct ti, jestli chceš, můžu přes SZ. ;)

Musíš si vyměnit FA - freightanim. Případně mám možná už pár upravených tak bych je mohl zkusit najít a poslat. Pomoct ti, jestli chceš, můžu přes SZ. ;)
Děkuji moc! ...jj jedná se mi teď třeba o ten Cargounit polskej, abych mohl vozit Baltic Express :D a pak třeba ten celej bílej od Nicolase :) ...asi hlavně o tyhle dva se mi jedná...já se v těch uprávách úpln ě moc nezvyznám, tak jestli bych mohl nějak poprosit ? :rolleyes::) moc děkuji!

Děkuji moc! ...jj jedná se mi teď třeba o ten Cargounit polskej, abych mohl vozit Baltic Express :D a pak třeba ten celej bílej od Nicolase :) ...asi hlavně o tyhle dva se mi jedná...já se v těch uprávách úpln ě moc nezvyznám, tak jestli bych mohl nějak poprosit ? :rolleyes::) moc děkuji!
Myslím, že mám 193.289 a 383.055, tuším. Možná ještě jednoho. ;) Přes SZ ti napíšu i návod jak na výměnu, ale později. ;)

Back
Nahoře