Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Dobrý tip hrochu. Já měl sice jeden společný GLOBAL na všechny tratě. OpenRails to umožňuje, pokud si dáte tsection.dat z GLOBAL tratí do podsložky OpenRails přímo do tratě a využijete univerzální tsection.dat, který dáte zase do složky GLOBAL. Takhle nemusíte vůbec nic přesouvat nebo s tím jakkoliv manipulovat.
Jenže má to jednu nevýhodu. Pokud se v GLOBAL nalézají některé modely objektů se stejným názvem, tak tam zůstane jen ten nejnovější. A tohle může v některých tratí dělat bordel, třeba že nebude lícovat vjezd do tunelu apod.
Proto jsem od tohoto řešení teď upustil a udělal si profily pro každou trať s vlastním GLOBAL a SOUND. Na složku TRAINS jsem si vytvořil symbolické odkazy, takže ji mám úplně mimo a je sdílená mezi profily. Funguje to skvěle.
Zdravím a díky tvůrčímu kolektivu za nové ladění X5X.
V souborech ENG lokomotiv 350 pro MG-OR jsem našel drobný renonc ve směrování vnitřních zvuků:
V zápisu je ..\\..\\common.snd\\sndX5X\\350cab_s-ACDC.sms, namísto očekávaných ../../common.snd/sndX5X/350cab-P_s-ACDC.sms nebo ../../common.snd/sndX5X/350cab-ACDC.sms, jak je definováno ve složce zvuků sndX5X.
Podobně u řad 150/151 je v ENGu směrování na ..//..//common.snd//sndX5X//150cab.sms, přestože správně by mělo být ..//..//common.snd//sndX5X//150cabP.sms nebo ..//..//common.snd//sndX5X//150cabZ.sms. Zřejmě pozůstatek směrování z předchozí verze zvuků X5X, je tu však duplicita názvů složek.
Po opravě zvuky fungují normálně.