Nabídka textur na skinování

Dobrý den,
jelikož nemohu najít vlákno s předlohou pro skiny, nahazuji link zde. 752.069 aka T478.2069.

01.jpg

Zdravím,
nemáte někdo ve svém archivu fotografie strojů ČD, ŽSR, ŽSSK nebo ŽSSKC řady 742 se "zalomenými" žlutými pruhy ... ?

02.JPG

David

Já mám 742 317-1 obě čela, oba boky (ale jeden bok je s rybinou, jinak to nešlo. Tak stačí napsat :-)

Dobrý den,

prosímvás, sháním fotografie vozu BDs v zeleno-bílém nátěru. Najde se někdo, kdo fotky má a poslal by je prosím? Víc SZ...

Díky

Díky Milane, Dušane i Heme,
rád bych snímky použil k tvorbě grafického návrhu pro firmu Tillig kvůli případné výrobě další verze modelu stroje742 ... .
5488.jpg

Jde jen o mou soukromou iniciativu "naslepo", takže z toho žádné miliony nebudou. ;) Slovenští kolegové/modeláři/sběratelé si stěžují, že zatím žádná slovenská verze modelu není, tak jsem tomu chtěl trošku pomoci tvorbou de facto textury jako podkladu pro nástřik. Problém je ale v tom, že Kocourů bylo vyrobeno více verzí a tak mám například u nás v SOKV Ostrava problém, kdy sice máme 742 160 s potřebným nátěrem v "kopřivách", ale má jiný reflektor než model (viz.výše). Sedmička zrovna stojí v hale oprav, ale problém stejný + plus nemá prolisy na bocích kabiny a nerad bych tvořil návrh modelu nějakého pseudo-stroje. Proto by se hodily snímky pro výše uvedenou verzi Kocoura. Kdyžtak prosím přes e-mail ať tu ještě netahám modelařinu.:rolleyes:

davca@iol.cz

David

Davide včera večer mi kľakol vo veľkom kompe windows ale vyberiem fotky zo záloh a pošlem Ti to z noťasa. Takže hokejky ?

Back
Nahoře