D
Dominik
Host
Děkuji!!!
děkuji moooc za radu,po nastavení mi všechny zvuky jdou! Ještě jednou díky.
děkuji moooc za radu,po nastavení mi všechny zvuky jdou! Ještě jednou díky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bavím, ale nestíhám. Objekty se zapisují do World, ale pozor, pokud se položil nějaký databázový objekt (kolej, silnice, návěstidlo, přejezdy,....) Tak konec, to už neĺze vrátit. Jinými slovy, kdo si udělá vlastní úpravy, už nesmí trať aktualizovat.heme napsal:Zbyňku, se mnou se nebavíte...?
Tak to je opravdu fakt. Jakmile ráno zasednu k editoru, tak je hned večer a já mám pocit, že jsem nic nepostavil. Na trati 250 těch objektů moc nemáme, kromě Tišnova a 251 od pana Luboše.heme napsal:tak jsem koukal s vykulenýma očima, kolik je hodin, u toho PC to strašně rychle ubíhá. ....
Pořídit si dnes digitál už není finančně neúnosná věc. Na focení objektů ti bohatě postačí jakýkoli základní model. Navíc vánoce jsou za dveřmi 8)vohryz napsal:Kdybych měl foťák a věděl jak správně nafotit objekty tak aby se daly použít hned bych se vydal z Tišnova směr Žďár n. Sáz. po 250. Jen mít ten foťák
![]()
atb napsal:Pořídit si dnes digitál už není finančně neúnosná věc. Na focení objektů ti bohatě postačí jakýkoli základní model. Navíc vánoce jsou za dveřmi 8)vohryz napsal:Kdybych měl foťák a věděl jak správně nafotit objekty tak aby se daly použít hned bych se vydal z Tišnova směr Žďár n. Sáz. po 250. Jen mít ten foťák
![]()
Už jsem silnici opravil. Jelikož těchto "maličkostí" je už víc než příliš, vydám opravnou aktualizaci. Chtěl bych do konce týdne, čtvrtek. Má (nejen má) rozdělaná další práce nebude na závadu, aktivity nenaruší, novinky v objektech nejsou, tak aktualizace nebude ani veliká.dave01 napsal:Ahoj Zbyňku,
mezi Lhotou pod Přeloučí a Řečanama se vznáší nad terénem silnice souběžná s tratí.
dave01
Já mám pocit, že na videu nebyly, ještě to omrknu. Ale díky. Doplním. To je vidět, že se tam moc nejezdí. Už aby to bylo propojeno do Brna.nebulus napsal:Pri hraní aktivity Topírna, som si všimol ( bohužiaľ neskoro), že na vjazde do Kolína od Kutnej Hory chýba upozorňovadlo o znížení rýchlosti zo 100km na 80km, ktorá je pri vchodovom náv. do Kolína.
Osobně doporučuji mírně stáhnout detaily v nastavení MSTS, mně se sice při plných detailech aktivita rozjela a jela, ale sem tam pád přišel. Jelikož mi šlo jen o to, projet aktivitu jako celek a navíc většinu času jedu v noci, oželel jsem detaily, ale projel bez jediného pádu.tsedlak napsal:Zdravím pánové,když si chci pustit aktivitu topírna ......... žádná jiná aktivita mi tento problem nedělá