Trať Ztracená 2006

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny "fandy a fanatiky" a asi ti starší to znají "jsem Kotas a mám dotaz" mám ninstalovanou, mimo jiných, trať Ztracená 2006 bez akt. jen tak zkusmo jsem si projel pár úseků a je evidentní že trať není hotová nebo nedokončená nebo ve stadiu budování.Aspoň po pár projetých úsecích se mi zdá moc zajímavá a pěkná.Neví náhodou někdo jak to s ní vypadá? Na začátku je pouze jen pár slov že se jedná fiktivní trať z českorakouského pomezí v délce cca 100 km a při najíždění se tam objeví jméno Martin Mouka.Moc dík za každou informaci Ivoš

Ahoj, trať je pořád ve vývoji, jen kvůli rodině a většímu pracovnímu vytížení se na ni pracuje jen podle chuti a nálady. Druhá a podstatnější věc je, že skončilo úložiště kde byla trať, tudíž řeším i nové úložiště ( možná Google Disk nebo One Drive )

Ahoj, trať je pořád ve vývoji, jen kvůli rodině a většímu pracovnímu vytížení se na ni pracuje jen podle chuti a nálady. Druhá a podstatnější věc je, že skončilo úložiště kde byla trať, tudíž řeším i nové úložiště ( možná Google Disk nebo One Drive )
Moc dík za info a držím palce ať se to podaří vypadá to moc dobře a nadějně.

Back
Nahoře