Model 742.7

F0rb1dd3n

Začátečník
Celkem mi v OR chybí nějaká moderní dieselová lokomotiva vhodná na posuny apod., tak jsem oprášil svou trochu znalostí Blenderu a rozhodl se udělat model pro 742.7, resp. 743.2 u ČD. Bude to můj první model/skin, takže se většinu věcí učím za běhu a bude to ještě nějaký ten pátek trvat. Aktuální rozpracovaný stav, na kterém zbývá ještě fakt hodně práce, můžete vidět na renderu. Tímhle bych chtěl taky poděkovat 3michal a Davidu Hájkovi za fotky lokomotiv v nátěru ODOSu, resp. ČDC. Časem bych to chtěl dotáhnout do konce včetně kabiny, ale to je daleká budoucnost. Každopádně pokud by někdo měl k dispozici další fotky lokomotivy (hlavně vrchní strany kapot, ale budu rád za cokoliv), případně i fotky pro zmíněnou kabinu, tak bych za ně byl vděčný, fotek není nikdy dost.

Přílohy

• render.jpg
    render.jpg
    69.3 KB · Zobrazeno: 4
Mobilovku bych snad ještě dal, případně příští týden možná vyjde Nikon. A hlavně - snad bude v Jihlavě nějaká hotová.

V HK máme 743 205,dneska jsem ji měl na směnu.Jen to prosince 24 u nás bude,pak jde pryč.

Rozdíl mezi ČD a ČDC je z venčí v zásuvce 48V,a jiný to je pak v rozložení kabiny na stanovišti, jiné prvky.

Back
Nahoře