Elektrická jednotka 362

Dominikboy

Začátečník
Ahoj mohu se zeptat? Já si stáhl novou řadu elektrickou lokomotivu 362 a nevím jak se s ní rozket kdo by věděl prosím mi napíšete celej postup od začátku do konce a jak se ovládá děkuji moc

Hele chci se zeptat, když už jste se tady rozjeli...
Chápu, že se někdo zeptá a pravda, že vždy na všechno je někde nějaká odpověď, ale proč se k sobě chovat takhle.
Já sám občas potřebuji něco zjistit ať tady, nebo u (zahraničních autorů,... ), v případě, že se jedná o trať, model apod. ze zahraničí jako PL, HU apod., a vždy se setkám s milou odezvou.

Jsem si jist, že i tam bych našel odpověď, ale rychlejší je se zeptat a dostanu okamžitě pozitivní odpověď a radu.

Tady se dočtu buď radu, nebo odpověď slovy hledej, nečekej pomoc, nebo pomoc dostane s dovětky.
Na závěr (nikdo neví, jestli je to začátečník, nebo ostřílený veterán, nikdo není dokonalí a rádi pomůžem).

Dost mě mrzí, že tady u nás v ČR se k sobě chováme tak trochu, ani nevím jak to popsat. My Češi to máme asi v sobě a tohle mě mrzí.

Hele chci se zeptat, když už jste se tady rozjeli...
Chápu, že se někdo zeptá a pravda, že vždy na všechno je někde nějaká odpověď, ale proč se k sobě chovat takhle.
Já sám občas potřebuji něco zjistit ať tady, nebo u (zahraničních autorů,... ), v případě, že se jedná o trať, model apod. ze zahraničí jako PL, HU apod., a vždy se setkám s milou odezvou.

Jsem si jist, že i tam bych našel odpověď, ale rychlejší je se zeptat a dostanu okamžitě pozitivní odpověď a radu.

Tady se dočtu buď radu, nebo odpověď slovy hledej, nečekej pomoc, nebo pomoc dostane s dovětky.
Na závěr (nikdo neví, jestli je to začátečník, nebo ostřílený veterán, nikdo není dokonalí a rádi pomůžem).

Dost mě mrzí, že tady u nás v ČR se k sobě chováme tak trochu, ani nevím jak to popsat. My Češi to máme asi v sobě a tohle mě mrzí.
Děkuji moc pěkne jsi mi zahřal na
srdcicku. Moc jsem se teda s esem s toho co mi poslal tak jsem se nerozjel☹️

Prečo ste tu všetci na seba alebo na nových hráčov drzí veď každý dajak začínal s OR týpek chcel len sa opýtať jak rozbehnúť lokomotívu tak prečo hneď byť len drzí alebo chce na seba zaujať pozornosť keď je dakto drzí karma mu to vráti nechápem prečo ste na seba taký

Děkuji
Prečo ste tu všetci na seba alebo na nových hráčov drzí veď každý dajak začínal s OR týpek chcel len sa opýtať jak rozbehnúť lokomotívu tak prečo hneď byť len drzí alebo chce na seba zaujať pozornosť keď je dakto drzí karma mu to vráti nechápem prečo ste na seba taký
děkuji ja se jen ptal, nevím proč tak agresivní odpovědi. děkuji

Stáhni si nejnovější verzi OR czsk, a balík x6x za stránek msts-rw.cz a poté postupuj dle návodu. Pokud na začátku nechceš nahazovat mašinu, tak si v menu OR odtrhni volbu "studená lokomotiva na začátku hry" či tak nějak...

Tak černobílé to není. Je to pouhá lenost si prostě diskuzní fórum projít a něco si nastudovat. A teprve potom přijít s nějakým KONKRÉTNÍM dotazem. To ale dotaz "jak rozjedu lokomotivu" není.
Je tu vlákno FAQ, je tu vlákno Dotazy začátečníků, je tu přehršel návodů od Howkyho k používání OR.
A skutečnost, že někoho návody obtěžuje hledat a číst, může další lidi iritovat. Valná řada uživatelů sem chodí se něco dozvědět, ne dělat někomu ukazovátko nebo divadelní nápovědu.

Back
Nahoře