Trať BP chyba

TrainSpotter_Vrsovicak

Začátečník
Dobrý den. Tato chyba se mi děje od dneška a upozorňuji že jsem neměnil nic v souborech. Když kliknu na tlačítko spustit (ať už u aktivity nebo free drive) tak se chvíli hra načítá a potom vyběhne okno s chybou: Open Rails nemůže dále pokračovat
Odkaz na objekt není nastaven na instalaci objektu. Tato chyba je jen u BP. Ostatní tratě jsou bez problému.
Neví někdo co s tím?

1. BP je placená mapa. Koupil sis ji, nebo sis ji odněkud upirátil?
Pokud sis ji koupil, jdi na druhou otázku níže.
Pokud sis ji upirátil, okamžitě tohle vlákno smaž a kup si tu mapu legálně! Warez tady netolerujeme!

2. Co vím, tak vývojář trati BP dodává k souborům mapy jasné instrukce k instalaci. Řídil ses jimi při instalaci?
Pokud ano, jdi na třetí otázku níže.
Pokud ne, odinstaluj a znovu nainstaluj mapu trati BP, a řiď se přiloženými instrukcemi. Pokud instrukcím nerozumíš, zeptej se vývojáře trati BP, jak na to, nebo si někde najdi online tutoriál.

3. Mapa byla vývojářem několikrát aktualizována, máš tyto aktualizace stažené a nainstalované?
Pokud ano, vypadá to na nějaké poškození dat aktualizací Open Rails, nebo aktualizací mapy. Dej sem screenshot s tou chybou. Open Rails většinou do chybové hlášky vypisuje nějaké technické údaje. Třeba tam bude napsané něco, co nám prozradí, kde se stala chyba.
Pokud ne, stáhni a nainstaluj si aktualizace mapy. Pokud to nepomůže, řiď se instrukcemi výše.

1. BP je placená mapa. Koupil sis ji, nebo sis ji odněkud upirátil?
Pokud sis ji koupil, jdi na druhou otázku níže.
Pokud sis ji upirátil, okamžitě tohle vlákno smaž a kup si tu mapu legálně! Warez tady netolerujeme!

2. Co vím, tak vývojář trati BP dodává k souborům mapy jasné instrukce k instalaci. Řídil ses jimi při instalaci?
Pokud ano, jdi na třetí otázku níže.
Pokud ne, odinstaluj a znovu nainstaluj mapu trati BP, a řiď se přiloženými instrukcemi. Pokud instrukcím nerozumíš, zeptej se vývojáře trati BP, jak na to, nebo si někde najdi online tutoriál.

3. Mapa byla vývojářem několikrát aktualizována, máš tyto aktualizace stažené a nainstalované?
Pokud ano, vypadá to na nějaké poškození dat aktualizací Open Rails, nebo aktualizací mapy. Dej sem screenshot s tou chybou. Open Rails většinou do chybové hlášky vypisuje nějaké technické údaje. Třeba tam bude napsané něco, co nám prozradí, kde se stala chyba.
Pokud ne, stáhni a nainstaluj si aktualizace mapy. Pokud to nepomůže, řiď se instrukcemi výše.
Hlavně klid. Koupil jsem ji, nainstaloval a mám jí už pár měsíců a funguje bez problémů. Teď už to hlásí jinou chybu. Za chvíli pošlu screen

4. Zkus napsat Zbyňkovu tiskovému mluvčímu. :cool:

(To je ten, co má v názvu samou tečku - proto Dana jako bubeníka dráždí!) :D
Domnívám se, že Zbyněk je rád, ženemusí na to odpovídat.
Hele sorry, mě to přijde všechno divné, když se tu ( X -stránky zpět) řešilo něco podobné a teď, když se ozve někdo jako Ali, ticho po pěšině.
Přijde mi to jako účelné a domluvené. Asi bude lepší psát soukromé zprávy a neplevit to...
A to jsem se ani nevytočil...Jen prostě (proč to všechno?...)

Domnívám se, že Zbyněk je rád, ženemusí na to odpovídat. ...
Co ty se domníváš není vůbec směroplatný! :cool:
... Hele sorry, mě to přijde všechno divné, ...
Hele sorry, mě ještě divnější - spousta z nás na tomto fóru je už nějakých plus/minus dvacet let. Včetně Zbyňka. A bejvávalo, že každý reagoval vždy za sebe. Až najednou se objeví nějaký VOCAS, a začne se tady prezentovat jako nějaký samaritán? :oops:
... Asi bude lepší psát soukromé zprávy a neplevit to...
PŘESNĚ!!! :cool:

Co ty se domníváš není vůbec směroplatný! :cool:
Něco jako „Vy jste suvenýr”...:)
Když už ta slova, tak správně.

Hele sorry, mě ještě divnější - spousta z nás na tomto fóru je už nějakých plus/minus dvacet let. Včetně Zbyňka. A bejvávalo, že každý reagoval vždy za sebe. Až najednou se objeví nějaký VOCAS, a začne se tady prezentovat jako nějaký samaritán? :oops:
Ano, někdo je tu 20 let a někdo chvíli a ten co je tu chvíli, tu za 20 let bude 20 let...
...,ale „bejvávalo, že každý reagoval vždy sám za sebe”?
Jak jsem zmínil těch 256 stránek, tak přesně to co jsi napsal, tomu neodpovídá. Ale chápu, co chceš napsat. To je jedno.
Už se stalo.
Tak mě omluvte. Budu doufat v lepší zítřky. :)

Nevím jak ostatní, ale já po sportovním výkonu na kole v noci spím. (tedy na vláčky v simulátoru nemám v těchto letních dnech ani pomyšlení)

Pokud nainstalujete BP a vše funguje a pak
Hlavně klid. Koupil jsem ji, nainstaloval a mám jí už pár měsíců a funguje bez problémů. Teď už to hlásí jinou chybu.
V tomto případě nikdo, ale opravdu nikdo pomoci nemůže. Musíš sám přemýšlet, co jsi od dob, kdy to fungovalo do trati přidával. (vozidla, aktivity, atd ) tak je zase odeber nebo trať smaž a nainstaluj znovu.

Když jsem testoval poslední aktivitu, také najednou start hry skončil chybou a ukončením. Vůbec jsem nestudoval, co mi to píše, protože mne hned trklo, že nedávno na upozornění Deteria jsem do zhlaví v Berlin Sudkreuz přidával dvě propojky z budoucí nové trati a zapomněl opravit Paths. Poté mi už trať fungovala jak má. Tedy kdybych dotaz chyby dal na fórum, těžko by mi někdo pomohl.

Pro Goeterdaemmerung: ať koukám, jak koukám, stále máš v řádku dosažené hodnosti "Pokladník". Nikde "Ordungmeister" nebo "Tiskový mluvčí".
Zkus požádat administrátora, zda by ti nějaký titul výjimečně nepřiznal. Za tvoji námahu... ;)

Tohle vypadá, jako že se nezadala rychlost pro Car Spawner. Kompletní smazaní a nová instalace trati by měla pomoci, pokud si to dotyčný nezvládne zkontrolovat a popřípadě opravit v TSRE sám.

Pro Goeterdaemmerung: ať koukám, jak koukám, stále máš v řádku dosažené hodnosti "Pokladník". Nikde "Ordungmeister" nebo "Tiskový mluvčí".
Zkus požádat administrátora, zda by ti nějaký titul výjimečně nepřiznal. Za tvoji námahu... ;)
Pokladník.
Nejspíše námaha rovna pokladu.

Back
Nahoře