Zničené spriahlo...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna pitt
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.

pitt

Cestující
Prosím poraďte mi niekto - mám v trati úseky, ktoré mi trhajú vlak. Pritom je to koľaj na koľaj bez žiadnych nerovností (zväčša pri výchybkách). Niekedy to spraví a niekedy nie. A niekedy sa odpojí vozeň, ktorí je na úplne rovnej koľaji bez prerušenia

pitt napsal:
Prosím poraďte mi niekto - mám v trati úseky, ktoré mi trhajú vlak. Pritom je to koľaj na koľaj bez žiadnych nerovností (zväčša pri výchybkách). Niekedy to spraví a niekedy nie. A niekedy sa odpojí vozeň, ktorí je na úplne rovnej koľaji bez prerušenia

Obávám se že zrada nebude až tak v trati, ale v těch vagónech. Zkus si stáhnout od Ppoollla vyladěné a nastavené vozy a vyzkoušej tam consist sestavený z těchto vozů.

Myslím si, že to v trati být může. Já jsem takhle trhal náklady, ale i Hurvínka, v Přelouči na výhybkách. Pak je Zbyněk osadil znovu a zmizelo to.

Michal napsal:
Myslím si, že to v trati být může. Já jsem takhle trhal náklady, ale i Hurvínka, v Přelouči na výhybkách. Pak je Zbyněk osadil znovu a zmizelo to.

Proto mu taky radím, aby to kritické místo vyzkoušel se správně nastavenými modely a když to nepřestane, tak aby hledal chybu v trati. Ani nenapsal na jaké trati a v kterých místech se mu to trhá. To je potom těžko něco radit....

Ano, měl jsem dva případy. Na vyhýbkách do Přelouče a v Hrabovce. Po smazání a znovupoložení vyhýbek se problém vyřešil. proto je nutné vždy problém vyfotit a doložit obrázkem.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře