TM zobrazuje pouze šedá návěstí

SMAHOUN

Začátečník
Zdravím

po době jsem spustil OR a po zapnutí TM (F4) se návěstidla zobrazují pouze šedá.Na trati jsou normální.or.jpg
vyskoušel jsem i jiné aktivity a tratě a pořád to samé. Přeinstaloval jsem Or i tratě a nic.
Zkoušel jsem to samé spustit v OR CS/SK a tam to funguje
orcz.jpg
nevíte někdo co s tím? Moc děkuji za případnou pomoc a rady.
OR používám verzi 1.5.1 a OR CZ/SK verzi 1.7.402

A já si myslel Dane, že takto laškuješ schválně. ;)
Ne, opravdu jsem chtěl poradit, ale psal jsem narychlo. Blížily se Pardubice a nechtěl jsem přejet až do Prahy. Když mi pak psal Dodo, už nešlo editovat. Všim jsem si toho až ve vlaku do HK, po běžeckém výkonu, abych stihnul přestup, neboť to, co se poslední půlrok děje na koridoru s jízdním řádem a sekyrama vlaků mezi Pardubicemi a Ostravou, těžce připomíná doby minulé. +/- 30 minut, žádný problém. A to jezdím Pendolínem. Včera naštěstí sekyra 10 minut, kterou si SC 504 vezl už z hlavního v Ostravě, kde těch 10 minut čekal nevím proč, asi aby měly uklízečky víc času při obratu soupravy, pak nabral dalších 7 minut a ty srazil. Takže osobák do Hradce výjmečně počkal. Jindy normálně, i když by měl počkat blbých 5 minut odjede a já v Pardubkách čekám na další skoro půl hodiny. Ty tam jsou ty časy, když mělo Pendolíno zpoždění a dráhy vracely peníze, ale příplatek zůstal.

Back
Nahoře