Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

poison napsal:
talik napsal:
Jo kdyby to šlo...
...tak to radši přenechám zkušenějším osobám.
Tak to je jiná, dej konkrétní vlaky a já ti řeknu zda jo nebo ne.
Tak třeba os 3814, 3837 a 3844. Nebo si pak vymyslet fiktivní aktivitu, aby se zbytečně dlouho nečekalo ve stanicích.

Tak ten jeden obrat snad zvládnu, uvidíme jak to půjde v Olmiku, trochu ochutnání 3814 v Brodku předjíždí zpožděný EC 222 Detvan
9f3a718a0f47732d2a6af725fe5155ee.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tak námět se vyvíjí zatím dobře, po obratu v Olomouci zbývá dodělat cestu domů do Přerau. Více na mém webu v sekci NEXT

Já si dovolím decentní OT, je to věc, kterou potkávám už dlouho na mnoha screenech a videích, nyní i u Poisona, a nevím, co si o tom myslet... Proč tolik lidí jezdí s ovladačem OBE 1 soustavně v poloze provozního odbzrdění? Má to nějaký smysl nebo se jedná o jen o důsledek známého neřešitelného zmatení pojmů (tj. poloha provozní odbzrdění="Jízda", poloha jízdní="Nastaveno")?

Pajavlaky napsal:
Já si dovolím decentní OT, je to věc, kterou potkávám už dlouho na mnoha screenech a videích, nyní i u Poisona, a nevím, co si o tom myslet... Proč tolik lidí jezdí s ovladačem OBE 1 soustavně v poloze provozního odbzrdění? Má to nějaký smysl nebo se jedná o jen o důsledek známého neřešitelného zmatení pojmů (tj. poloha provozní odbzrdění="Jízda", poloha jízdní="Nastaveno")?
Buď rád aspon za to odbrždění, když se podíváš na nějaké videa, najdeš i takové co jezdí z brzdou ve švihu.:D:D

Nemám dokončený zkoušky na strojích s tímto brzdičem a tak to dávám do jízdy ze zvyku, mašinka na mě neřve a jede jako vínko. Snad se polepším a naučím se na polohu Nastaveno hlavně pro klid hyperáků. :D

Pre priaznivcov laminátok a kratších aktivít by to bola fajn úloha :)
http://www.railtrains.sk/modules/xcgal/displayimage.php?pid=18051

Počkat, na R Urpín má přeci jet 362 ne? Škoda že tu ten příspěvek nebyl ráno, ted uz s tim nic nenadelam. :cry:

Jedna ťažkotonážna aktivita

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3RffBYdfEGo&list=UUZLfCbOdpRSRGh-cid8_t_A[/video]

Chlapi zdravím.
Jakou mašinku MÁV by jste doporučili na tažení historického vlaku Bratislava - Štůrovo? Je nějaká stařičká elektrika? Mďaři mají i nádherné parní mašinky, ale ty jsou polygonově tak náročné, že FPS v Bratislavě padne na 2 - 3.:(

Klokan 35 napsal:
Dane ty elektriky budou asi problém ale co třeba Nohabka nebo M 63 to je tahle.
Taky se dá, já chtěl nějakou elektriku proto, že hráč bude v aktivitě řídit toto:
Bad Schandau - Praha Masarykovo = DR 18 201
Praha Masarykovo - Kolín = ČSD 464.0
Kolín - Havlíčkův Brod = ČSD T 476.0501
Havlíčkův Brod - Břeclav ČSD 498.0
Břeclav - Vídeň = OBB 2050.05
Břeclav - Bratislava = T499.0002
Bratislava - Nové Zámky - Štůrovo a možná až Budapešť = a zde jsem chtěl dát právě elektriku. Nebo páru, kdyby nebyla taková polygonová bomba.

On je problém, že maďaři mají spousty elektrik jenže všechno ty nové. Ale pokusím se ještě podívat.

Back
Nahoře