OR CZ/SK - Jak a co...

Když už chceš psát inteligentně a neumíš to, doporučuji projet text přes ChatGPT, který ti opraví ty patvary, které pořád píšeš. Je to děs.
Prosím moderátory o odstranění tohoto příspěvku a reakce z vlákna návodů. Děkuji.

Pro Jendis Vlaky = Jarda Tomeš (klidně doložím důkaz), dám ti radu, tak to nečti a prosím nereaguj. Jak jsi psal hned ve tvém 1. příspévku. :-)

Vždyť to je stejná mašina od Hekla. Tvl to nemyslíš vážně, že ne?
Ano! Je to naprosto stejné 1:1 :D Ty vole, myslím to naprosto vážně… asi stejně vážně jako ty tvrdíš, že je v trati 321 modernizovaná Olomouc :D Raději nepiš, když víš maximálně to, že Země je hranatá ;) Prosím, nekomentuj vše za každou cenu, děkuji.

Tak já se možná s Olomoucí splet, ale ty si zas pleteš svůj nick a lezeš sem furt dokola a jsi jak morová rána. Ty mi určitě diktovat nebudeš, na co hodlám, nebo nehodlám reagovat. Holt každý má nějakého koníčka, ty očividně trolling. :-)

Tak já se možná s Olomoucí splet, ale ty si zas pleteš svůj nick a lezeš sem furt dokola a jsi jak morová rána. Ty mi určitě diktovat nebudeš, na co hodlám, nebo nehodlám reagovat. Holt každý má nějakého koníčka, ty očividně trolling. :-)
Myslím, že se v poslední době pleteš poměrně často :D
Jeden příklad tvého bravurního „hereckého“ výkonu: včera píšeš, že je chyba u řízení lokomotivy 150/151, přitom vůbec nevíš, jak to v reálu funguje.

Dodo ti napíše, že to žádná chyba není, a ty hned otočíš — že se s tou lokomotivou teprve učíš — a najednou píšeš od začátku, že je to celé „o rukách“.

Jakou máš povahu, to nevím, ale návštěva Bohnic by to možná spravila :) To tvoje věčné komentování a osočování druhých, že v tom mají chyby nebo že „tenhle tamten určitě…“, je léčitelná věc — a neumírá se na to. Jen se nebát a udělat ten první krok ;)

Pokud nechceš, aby ti někdo něco diktoval, tak to nedělej ani u druhých. Měl bys nejdřív začít u sebe.

Většího trotla než @Jendis Vlaky jsem tu už dlouho neviděl. Než příště napíšeš nějakou hámotinu jako s tou 151.023 tak se poraď a nějakou chytrou aplikací, když ji doporučuješ jiným. Vy se za chvíli bez těch aplikací ani nevy.....e.

Až něco dokážeš a budeš něco umět tak se navážej do koho chceš. Zatím jen každého urážíš a máš evidentně psychické problémy. A s tebou opravdu nemá cenu něco řešit. Jsi akorát zamindrákovaný chudák, který se ve vysírání vyžívá.U mne jsi jen v.l který je si myslí jak je chytrý za klávesnici počítače. Nazdar

Jendis Vlaky: členem fóra od pátka večera, vede však naprosto "zasvěcené" hovory, jako by tu byl již roky (co se má jak dělat, co se má používat a co se má psát...).
Řekni nám - na kolik svých zdejších krycích jmen si ještě dokážeš vzpomenout a jak zněla? Jedno pro BIS, druhé pro CIA, třetí pro KGB, další pro Mossad a BND... Ty se z toho asi zblázníš.
Něco takového nevymyslí ani AI. :(

Z označení jeho příspěvku trollingem jsem úplně nepochopil, že potíží v použití jiného skinu je ladění pro ORCZ. Mně se ta od Hekla líbí, v galerii mám na textury nafocený i aktuální stav, takže je mi tak trochu fuk, jestli bude mít sběrače šedé, nebo červené. Navíc si ladění zvládnu nakopírovat i na ostatní, takže to mě také nelimituje. :)

Spíš mi asi vadí, že se tady stále hádají 3 členové - troll s proměnnou identitou, Dan a Klokan. Snad nikdo jiný se nenechá tak snadno vyprovokovat, aby se s ním začal tolik hádat. A samozřejmě, že on se královsky baví. Nechcete se hádat třeba přes SZ, aby to tady stále neplevelilo všechna možná vlákna? Fakt už tady skoro nic jiného než vaše hádky není... :/

K tomu midelu, Banány pro ORCZ, jsou na model od Hekla a tam stačila úprava engu pro ORCZ. Nechce se mi přepisovat rozměry a světla pro jiný midel. Světla ani ladit neumím. :-)

K tomu midelu, Banány pro ORCZ, jsou na model od Hekla a tam stačila úprava engu pro ORCZ. Nechce se mi přepisovat rozměry a světla pro jiný midel. Světla ani ladit neumím. :-)
To já se světla upravovat naučil a nejstarší model Krysy (350) jsem do ORCZ naladil. ;) Další by mohly někdy následovat, ale zatím jsem se k tomu nedostal a raději nechci nic slibovat. :)

Však proto sem urychleně dávám info o postupujících pracích, abych to zde trochu naředil a bylo to alespoň 50 na 50 hádky versus tvorba. :)
A za to děkujeme, ty úpravy vypadají nádherně. ;)

Back
Nahoře