Jendis Vlaky
Začátečník
Když už chceš psát inteligentně a neumíš to, doporučuji projet text přes ChatGPT, který ti opraví ty patvary, které pořád píšeš. Je to děs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosím moderátory o odstranění tohoto příspěvku a reakce z vlákna návodů. Děkuji.Když už chceš psát inteligentně a neumíš to, doporučuji projet text přes ChatGPT, který ti opraví ty patvary, které pořád píšeš. Je to děs.
Vždyť to je stejná mašina od Hekla. Tvl to nemyslíš vážně, že ne?Myslím si, že lepší než ten pravěkZobrazit přílohu 46154
Ano! Je to naprosto stejné 1:1Vždyť to je stejná mašina od Hekla. Tvl to nemyslíš vážně, že ne?
Myslím, že se v poslední době pleteš poměrně častoTak já se možná s Olomoucí splet, ale ty si zas pleteš svůj nick a lezeš sem furt dokola a jsi jak morová rána. Ty mi určitě diktovat nebudeš, na co hodlám, nebo nehodlám reagovat. Holt každý má nějakého koníčka, ty očividně trolling.![]()
Nejste náhodou s Danem milenci? Že vždy reaguješ a papouškuješ jen na to, co se té Ostravské výpitky týká?Většího trotla než @Jendis Vlaky jsem tu už dlouho neviděl. Než příště napíšeš nějakou hámotinu jako s tou 151.023 tak se poraď a nějakou chytrou aplikací, když ji doporučuješ jiným. Vy se za chvíli bez těch aplikací ani nevy.....e.
Najdi 10 rozdílů, tohle je trolling jako prase.Myslím si, že lepší než ten pravěkZobrazit přílohu 46154

Sběrače, loukoťová kola... Ale že se na ty hádky nevyse*ete...Najdi 10 rozdílů, tohle je trolling jako prase.![]()
Tady jde o to, že ladění pro ORCZ je na ladění na model od Hekla a ten je praktický shodný.Sběrače, loukoťová kola... Ale že se na ty hádky nevyse*ete...![]()
Však proto sem urychleně dávám info o postupujících pracích, abych to zde trochu naředil a bylo to alespoň 50 na 50 hádky versus tvorba.Fakt už tady skoro nic jiného než vaše hádky není..
A vidíš, já sem dával pouze obrázky z tvorby a bylo mi to houby platné.Však proto sem urychleně dávám info o postupujících pracích, abych to zde trochu naředil a bylo to alespoň 50 na 50 hádky versus tvorba.![]()
To já se světla upravovat naučil a nejstarší model Krysy (350) jsem do ORCZ naladil.K tomu midelu, Banány pro ORCZ, jsou na model od Hekla a tam stačila úprava engu pro ORCZ. Nechce se mi přepisovat rozměry a světla pro jiný midel. Světla ani ladit neumím.![]()
A za to děkujeme, ty úpravy vypadají nádherně.Však proto sem urychleně dávám info o postupujících pracích, abych to zde trochu naředil a bylo to alespoň 50 na 50 hádky versus tvorba.![]()