18. setkání příznivců hry OpenRails, MSTS i RW

Přijedu

• Ano

Hlasů: 14 70.0%
  • Možná

Hlasů: 7 35.0%
  • Občerstvení

Hlasů: 14 70.0%
  • Nocleh

Hlasů: 7 35.0%
  • Oběd

Hlasů: 11 55.0%
  • Večeře

Hlasů: 9 45.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj všem, rok s rokem se sešel a máme tu další sraz. Tentokrát, ale velká změna místo konání se mění a to z Prahy se stěhujeme do Hradce Králové a to pokud to vyjde na Ocelovou
Důvodem je to, že nejsem z Prahy a i to, že mě fakt nebavilo každý rok shánět židle, stolky a i nocleh za adekvátní cenu. Tady budeme v učebně kde tyto věci jsou. Pro někoho to bude dál, ale pro někoho zase blíže, že Zbyňku.
Nocleh by byl nejspíše v nedalekém hotelu Černigov, který je naproti hlavnímu nádraží. Škola je 10 minut pěšky, ale rovnou kdo bude chtít na nádraží jej vyzvednu. Co se týká spaní toto nechám čistě na vás.
Občerstvení zajistím asi jako minule. Možná místo jednoho táce s řizkama by byl kotel guláše.
No a poslední je kdy a to jest opět konec února a to 21. - 22. 2 2026 vždy od 8 ráno.

Na oběd někam zajdeme? Je poblíž nějaká dobrá hospůdka s dobrým pivem? Ale s tou svačinkou bych to nepřeháněl. Stačí se podívat do zrcadla na sebe v trenýrkách a spíš by se hodil odpolední běh kolem nádraží :) Abychom moc u těch počítačů nenakynuli. :) To byl vtip.
Ale jak jsem udělal dobře, že jsem tu Podbabu nafotil a vymodeloval. Už by asi nebyla šance. Hlavně ať jsme zdraví a nikdo na termín neonemocní.

Ahoj, těším se neskutečně. Dodržovat pitný režim je v pořádku, sem tam něco uzobnout taky nevadí. Minule to bylo velice fajn. Bral bych to ve stejném stylu. :)

Koukal jsem se ohledně spaní, ale přes Booking a nejlevnější je Hotel Stadión tam te zhruba za 700 na osobu, Černigov tam te okolo 900,--, samozřejmě čím dříve objednáte tím levnější to je. Bavím se o pokojí pro 2.

číňani v tescu
Však jsi místní, určitě to znáš. Ale pamatuji si ještě za Bolševika v Hradci na večerní hospodu chcípl pes. A nějakou nádražní restauraci zapomeň. A Číňani už vůbec. Ty jejich nudle i když můžou být pro jednou dobré, ale například u nás v Kauflandu jak vidím, tak žádné pivo jen sladké koly. Fuj. :)
Oni dost hospod s jídlem zrušili
Co to tam máte za vesnici? Hradec. U nás v Hustopečích, když jdeš večer na pivo tak máš problém chytit volný stůl. A akčním rádiusu v pěší dostupnosti kolem centra je tady Amande, Halm, Rustikal nebo kousek dál Formanka a všude je plno.

Vím, kde se dobře vaří, ale je to malinko z ruky. Pozval bych vás k sobě, mám to na slezinu 15 minut chůze, ale nemám na to doma kapacitu, byt 1+1... :-)

Vulkán jsem taky našel a nevypadá to zle a to ani s nabídkou.
Chelčického 280/26, 500 02 Hradec Králové 2

Prostě něco adekvátního jako u Topolů.
Můžeš klidně odpoledne si dát kolečko.
Ale všichni, kolektivně. :) Tlusťoši. Včetně mě. :) Sice není to tak ještě strašné, ale 4 kila mám navíc a ne a ne to vyběhat. Koukám, že je to 3 km. To je úplně stejně daleko jako to u nás běhám (rychlá chůze až poloklus) do Kauflandu a zpět s nákupem.

Hotel stadion nevypadá zle, kousek od Hotelu je "Restaurace U Zimního stadionu" s jídlem a pivem, otevřeno 11h - 24h v sobotu.

Back
Nahoře