Pepíno neposlouchal, i když jsem ho požádal o krátkou chvíli ticha, stejně jsem ho musel požádat podruhé. a měl jsem dokonce chuť požádat Zbyňka o zapůjčení smyčce s tím, že bych ho o Pepína případě přerazil.
Však jsem psal výše, že vůči mě se tam choval jako upír energie.

Ale toho smyčce by byla škoda. Mohl jsem pro tyto potřeby vzít náhradní, který byl jen za tisícovku. Toho by taková škoda nebyla, kdyby to účel splnilo.
A teď ještě dotaz pro Zbyňka, zda by nepostavil nějakou pěknou trať s pořádným stoupáním, aby tam měla přechodnost pouze moje T426.001 nebo T426.003. Trať by měla být zakončena nějakým pěkným nádražím s bílomodrou fasádou,
Za to všechno, co jsi pro komunitu udělal a a hlavně pro mě, bych měl jako bonus něco vymyslet. Ale trať Tanvald - Harrachov ještě nikdo nepostavil a nevymodeloval? Já mám pocit, že z časů Honzy Švece se s tímto počítalo a mám i nějaké traťové podklady. Honza Švec pak měl jiné povinnosti a rodinu, tedy se nelze divit, že tento čas mu vypršel a mě dlouhé roky zůstala nedostavěná Jaroměř. Pokusím se něco vymyslet.
Já nezapomenu, jak sme u tebe byli na návštěvě s Honzou Švecem v Tanvaldě. Do posledního patra paneláku. To byla výška.
Ale to nic pánové Šemoro a Dane J berte to jako trochu legraci, protože bych se z toho jinak asi zbláznil
Já sice zatím nemarodím, ale také mám to stavění tratí a současně modelování jako odreagování od reality, aby mi z nedobrovolné životní situace nehráblo. A proto i jako starobní důchodce stále chodím do práce dokud to půjde. I ta moje práce v cyklo mi dodává energii.
Včera jak jsme jeli autem s MMoukou po nadjezdu v Osové Bítýšce, kam jsem jezdíval z Hustopečí přímým vlakem s elektro bicyklem a zpět domů 100km po svých, úplně se začínám těšit, že na jaře si tohle budu o víkendech ordinovat. Dva roky jsem to nejezdil. Nejprve nic kolejný provoz, tedy se do Vlkova nedalo na rozumný čas dostat, přímé vlaky zrušili a loni zase nepřálo počasí. Hlavně potřebuji shodit zimní špeky. Ale co na to kondice, to uvidím.
Před dvěma lety, když jsem začal cyklosezonu, mne asi po 20 km jízdy na kole začalo píchat v noze, někde u kyčle. Nějak jsem to rozjezdil a pak mne tohle píchání chytlo až po 60 km, to jsem byl už někde v Rosicích a tam jsem si dal na zahrádce jedno orosené a přešlo to. Pak jsem ještě masíroval nohu u Střelic pod viaduktem před Radosticemi. A nějak jsem domů dojel. A světe div se, tyto bolesti přešly samy od sebe. Následující rok až do teď noha nebolí. Dokonce i včera, když jsem přijel domů, vzal jsem to do bytu v prvním patře poklusem po dvou schodech a bez zadýchání. S bolavou nohou tohle nešlo ani náhodou. Tedy snad ty Vlkovy na kole ještě dám. Jak jsem sjížděl ty kopce k Dolním Loučkám, to jsem úplně hltal ten voňavý vzduch lesa. Takto to tam vypadá. I brody přes potok.

U praktika jsem před deset let nebyl, protože je to stejně vůl, nikdy nepomohl. A hlavně se bojím, aby mi nehledali nějaké nemoci. "Máme podezření, že by jste mohl mít tohle, předepíšeme léky, ale ty mají vedlejší účinek, tak potřebujete tyto léky...." nechci.
Nejlepší byl doktor Hrušinský ve filmu Vesničko má středisková. Jeho radami se řídím.