CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Dneska to trvalo o dost déle. :) Ale je to opraveno.
Ani nevíte, jakou náhodou jsem přišel na to, jak vytvořit kamerový vlak, který neblokuje kolej ani návěstidlo a je plně neviditelný pro ostatní vlaky. Ale povedlo se. Opět to posune aktivity o kousek dál.

Dneska to trvalo o dost déle. :) Ale je to opraveno.
Ani nevíte, jakou náhodou jsem přišel na to, jak vytvořit kamerový vlak, který neblokuje kolej ani návěstidlo a je plně neviditelný pro ostatní vlaky. Ale povedlo se. Opět to posune aktivity o kousek dál.
To mi došlo, že to asi bude komplikovanější problém, když ti oprava trvala trochu dýl než normálně. Ale hlavní je, že si Open Rails opravil a už zase funguje tak, jak má. Dík za opravu a pro dnešek si už radši dej oraz. ;) Věřím, že opravit tu chybu muselo být dost náročný.

Pak to bude chctít návod. Na tohle se neskutečně těším a pokud to bude vozidlo, bacha, ať nám nepadá AE MSTS.
:)

No, nejlepší bude počkat na to až někdo natočí aktivitu s touto fičurou. :)

Kamerový vlak je nový servis, který se dá umístit kamkoli na koleje. Nic neblokuje. Hráč se může po těchto kamerových servisech přepínat jak chce. Vždy je volná kamera a hráč se tak může volně pohybovat. Simuluje například situaci, kdy aktivitář požaduje, aby se hráč při spuštění aktivity objevil na určitém místě a koukal určitým směrem (kamera se dá aktivitářem nastavit). A tam třeba čekal na svůj vlak.

Ahoj Iciku, hlásim rozhodenie polôh brzdiča BS2 pri štarte aktivity, buď je v v neutrálnej alebo jazdnej polohe. Na 742 dokonca ten prevít ORCZ :) premenoval neutrálnu polohu na Záver, takže je na tom brzdiči záver 2x . Testoval som na 742 a 751.

Ahoj Iciku, hlásim rozhodenie polôh brzdiča BS2 pri štarte aktivity, buď je v v neutrálnej alebo jazdnej polohe. Na 742 dokonca ten prevít ORCZ :) premenoval neutrálnu polohu na Záver, takže je na tom brzdiči záver 2x . Testoval som na 742 a 751.
WTF? Na BS2 jsou dva závěry. :)

Ozajstný záver v reále je len ten pri rychlobrzde. Tam sa aj brzdič musí nechať a uzamknúť pri opustení stanovišťa. Doteraz to bolo v OK.

Zdar chlapi vím, že to jsem nepatří ale sháním program AEfix nemá náhodou někdo? U mne v počítači už bohužel není.

Měl bych menši nápad. Chtělo by to volbu pantografu do dvojčlenného řizeni na Slave mašině aby se dal dat zadni nebo přední sběrač. :)

Back
Nahoře