Úzkokolejky Jindřichův Hradec (Projekt JHRADEC)

Asi jsem tu chybu našel. Tady je zápis :

Warning: Missing TrackShape in tsection.dat : 38049

Warning: Skipped track section 36163 not in global or dynamic TSECTION.DAT

Warning: Skipped track section 36165 not in global or dynamic TSECTION.DAT

Warning: Skipped track section 36164 not in global or dynamic TSECTION.DAT

Warning: Invalid SignalSubObj index; expected 8, got 7 in D:\Open Rails\Open Rails - JHMD\ROUTES\JHRADEC\sigcfg.dat:line 44351

Information: No track profiles found in TrackProfiles folder, using default track profile.

Information: Allocation for 16 125 particles:
Zkusím si nahrát původní verzi tratě, ta fungovala bez problémů. Pak budu postupně nahrazovat staré soubory novými a uvidím, kde je zakopaný pes. Ještě bych měl na autora takovou prosbu, zda by nechtěl někdy časem zprovoznit vlečku Jitka a překladiště v Lovětíně. ;)

Nemáte prosím někdo náhodou prastaré Ondrovy modely s vozy Eas a Zas na podvalnících? A ještě dělal Ondra úzkého Faura, ten by se taky hodil. :-)

Chybu hledej u sebe. Verze OR 1.6.1 normálně trať spustí. A stejně to v OR 1.6.1 vypadá jako před bouřkou na to, že je léto jasno. Sluníčko vůbec nemá grády. :)

JHMD.jpg

To prostředí, je nebe a dudy. I vykreslení modelů a vše okolo. Ale každého volba. Já osobně na ORCZ nedám dopustit a to jsem zpočátku prskal, kudy jsem chodil. Nyní, po zjištění všech možností, co CZSK nabízí, bych neměnil za žádnou cenu.

To prostředí, je nebe a dudy. I vykreslení modelů a vše okolo. Ale každého volba. Já osobně na ORCZ nedám dopustit a to jsem zpočátku prskal, kudy jsem chodil. Nyní, po zjištění všech možností, co CZSK nabízí, bych neměnil za žádnou cenu.
A na kterém screenu je tedy ORCZ ?

Tak jsem to rozchodil. Vzal jsem původní verzi tratě a nakopíroval pouze pozměněné soubory world a tdb . Všechno šlape, tak doufám, že to vydrží. :)

Tak jsem to rozchodil. Vzal jsem původní verzi tratě a nakopíroval pouze pozměněné soubory world a tdb . Všechno šlape, tak doufám, že to vydrží. :)
V době, kdy Rakousko ztrácí na frontě nejlepší důstojníky - a návody se nečtou. :-) Vždyť tam bylo výslovně uvedeno změna tsection.dat. :-D Takovej pardál zkušenej a taková školácká chyba, styď se Roberte. :-D

i tak se podívám na ty úseky číslo 36... ten soubor jsem redukoval, návrat k původnímu tsection.dat je samozřejmě možný. Prakticky vzato, co se týče kolejí, se budu v trati hrabat minimálně či vůbec... musel jsem před vydáním trať oddělit od experimentálního projektu s gigabajty terénu, objektů a textur a držím si synchronně obě verze. Takže po úvodních zmatcích by se už tdb a tsection.dat neměly měnit. Leda při doplnění výkolejek, které samozřejmě otestuju. Ještě je tam jeden nesoulad, ale ten opravím v rámci každé verze zvlášť. Bral jsem nadmořské výšky stanic a mezi nimi průměrný sklon. Jenomže u Černovic není nejnižší bod v Černovicích, ale mezi Dobešovem a Černovicemi. Když jsem v pátek viděl, že z Černovic je ještě klesání 24 promile přes 800 m, považuju to za věc, která by opravu snesla...

Zjištění k Černovicím... wikipedia uvádí nadmořskou výšku 590 m (tu mám i já) ovšem v mapách je podle vrstevnic kolem 610 a tím pádem nejspíš nemohu přeložit úsek Černovice - Dobešov aby byl sklonově správně, protože bych musel "zvednout" celé Černovice :-( holt stalo se... ale když jsem koukal na ten skloník, bylo mi jasný, že mám něco špatně...

V SZ máš ode mne cosi Radku, nestáhl jsem ještě poslední úpravy, vycházím ze včerejších zjištění.

Back
Nahoře