CZSK verze 2.0

@alcapone ty magore obtloustlý! Prvně si ukliď před svým prahem a pak kritizuj ty webmastře století! Slepý Dan J. ti pomáhá a je to tam vidět! Ano, funkce posouvání jehlanu není nic jiného než na napojení stejné funkce, která se používá pro nástupiště. Takže tady nepiš, že tam je něco předpřipravené :-D Ty funkce jsou hotové, jen na ně není napojeno vše, co by mohlo být. Víš, kak vypadá zdrojový kód? Ty možná tak znáš předpřipravené tabulky webu, že? Ale co takhle si napsat web od 0? To už ne, že protože to neumíš! Je těžké pochopit, že to někdo umí a nepotřebuje nikoho okolo a ano, máš pravdu! Původní OR také upravuji :-) A představ si, už tam funguje OR CZ/SK trainset! Kdyby jste přišli na Discord, tak vidíte v reálném čase (živě) jak ty kódy upravuji :-) Ale tohle je na vás moc složité. To vy nikdy nepochopite :-D

Tome, ano, potřeboval bys ho :-) Ale spíše plastiku, aby dokázal z kačera udělat člověka :-D Dane, když už si chceš hrát na inteligentního, tak Jene ;-) a nemusíš mě pořád zmiňovat :-D Všichni ví kdo jsem a já jsem na své jméno právem hrdý ;-)

Chalani ,preboha,to vážne nie ste schopní sa dohodnúť k prospechu nám všetkým?Toto tu naozaj nikomu nepomože.Nemožete aspoň nachvíľu zahodit vaše urazené ega?Ste skvelí ,inteligentní ludia,tak prečo tie žabomyšie vojny?
Ahoj nic osobního, ale:
Hele, nikdo žádné ego neprosazuje, ale když je někdo hovado, bez špetky chování, tak se s ním spolupracovat nedá! Přečti si laskavě ty Nebelovy (Pastrňákovy) výlevy a přečti si i jeho výlevy na FB a tydy všeobecně, třeba k fotkám ze sleziny v Hradci, rok předtím v Praze, ke zpourážel všechny na jednu hromadu! A pak prosím poučuj něco o inteligentní spolupráci. Já s přátele a lidi, se kterými chci spolupracovat opravdu vybíraám, nejsem v práci, kde musim dělat s každým, je to můj koníček, takže asi tak... S takovým člověkem, jako je Pstrňák odnítám jakékoliv setkání, natož spolupráci a to jsem původně chtěl obrátit list, jak tady kvičel, jak se změnil, nezměnil a zůstává stále stejným, jako byl. Bohužel.

Opravdu si kamarády vybíráš? Spíše se vždy přisaješ k někomu z koho máš nějaký užitek a to hovado si odpusť ;-) Opravdu budu muset najít ty videa a tvé chování, když máš dvojku v žíle :-D Sotva lezeš, máš pomyšlení na mladé děvčata :-D A tady hraješ svojí přetvářku a životní roli, jak jsi spořádaný občan ČR :-D A mimochodem! Na tebe budu reagovat vždy, jak to hovado :-D Ty mi vadíš už od samého začátku, co jsem vstoupil na fórum a jsem přesvědčený, že nejsem jediný :-) A je velice zajímavé, že odpovídáš úplně na všechno na co by normální člověk ani neodpověděl, ale ty jsi jiný... opravdový hlas tohoto fóra :-D

Ano, to je to jediné ty psychopate, co umíš, lhát tvl, vživotě jsem tě neviděl, nepotkal a ani nemám zájem ty šuline! Odjakživa jsi tu prudil akorát ty a kdyby byl ještě Tax, už by byl dávno svatý klíd. Ten tě mazal z profilu hned ze startu.

Vidíš! A teď hraje se svatým Petrem kuličky. Já chci odtud jen odletět, nechápete? Účet si uživatel zrušit nemůže. Požádal jsem o odstranění všech mých vláken a Mikulda napsal, že by se to muselo probrat se všemi moderátory :-D Tak je alespoň zamknul :-D

Ty jsi stejně schíza tvl. Tak když chceš zrušit úĉet, tak tu budeš místo toho plácat nesmysly, aby jsi aspoň dostal BAN. To nevymyslíš. :-)

Dále kolikrát si Zbyňku kontaktoval tvůrce TSRE,
Ahoj, to už je mnoho let a nic. Respektive já nikoho neznám, ale v TSRE5 mi pomáhal M61, perfektní člověk a dokonce mé připomínky prezentoval na jejich fóru. Nic, ale zkusil jsem to. A pak po letech se dostavil nyní "Bůh". Alois Nebel. Já vím, pro vás je to něco neslušného, protože jen krade nebo co, jak tady čtu a jeho práci přece "nepotřebujeme". Lidi, fakt. Mám vás rád, ale s takovým přístupem k lidem co umí, jděte už fakt do pr****. :)
Pro mě jeho práce jsou stavitelské vánoce. Copak to nechápete? Já vím. Asi mé blbé tratě vás mnohých nezajímají. Zajímají, já vím, ale nechápete, že k tvorbě jsou potřeba nástroje od lidí, jako je aktuálně Alois Nebel. Icik dělá vynikající ORCZSK, ale já potřebuji podobně dokonalý i TSRE. Tedy doporučuji se uklidnit.

No koukám, že se tady všichni slétnutí supi snažíte rozbít další tvorbu do této hry. Že vám to není hloupé. Až uděláte příští slezinu, tak to nenazývejte setkání příznivců, ale setkání bývalých příznivců této hry, protože opravdu takovým jednáním jen vše rozbíjíte. Nechápu, nerozumím, co tím sledujete.

Už to neřeště... já budu rád, že zmizím z tohoto prostoru a tím celou tvorbu pro OR uzavírám :-) Třeba ti, co ví, že tvořím kódy pomocí AI udělají lepší kus práce než já! Nejde mi tak ani o chování některých, jako to vaše věčné kopání! Icik si dá veřejně kód na GitHub... já si ho stáhnu a pak tady do mě všichni kopete včetně Icika, že kradu a že to, co jsem si dovolil je nehoráznost! Tak s takovým přístupem jděte vážně do hajzlu! Icik mi pak píše, že nechce, abych skončil s mými programy a neumí ani uvést na pravou míru to, že kód si mohl stáhnout každý. Raději drží hubu, protože by se pak ukázalo, že někdo celou dobu píše pravdu, jen se jak kokot před starými kokoty musí obhajovat! Takže mi můžete políbit prdel a jít všichni víte kam! Má úcta! Zduř!

No koukám, že se tady všichni slétnutí supi snažíte rozbít další tvorbu do této hry. Že vám to není hloupé. Až uděláte příští slezinu, tak to nenazývejte setkání příznivců, ale setkání bývalých příznivců této hry, protože opravdu takovým jednáním jen vše rozbíjíte. Nechápu, nerozumím, co tím sledujete.
Já je svým způsobem ale chápu a myslím si, že by ses na to měl podívat podobně.
Myslím si že až na pár vyjímek tu nikdo ani tak moc nezpochynuje Nebelovu tvorbu a zkušenosti, jako jeho chování. A to bys sám měl uznat, že je místama vážně přes čáru. Ono se tu teda hromada lidí chová, jako že jim patří svět, když se tu rozjede nějaká hádka, ale on v tomhle bohužel vede. Faktem je, že občas by měl zahodit částečně ego a chovat se pokorněji. Nadruhou stranu, to jakým způsobem ho tu někteří napadají mi taky přijde mimo.

Zase je to bud jeden nebo druhý extrém a jen málokdo vidí to mezi.

Tobě dost pomohl, ulehčil ti práci a je to super. Ale stejně jako u Dana a jeho aktivit, ani kolem tebe a tvojí mapy se prostě netočí svět a nedá se to celé brát jenom kolem toho jednoho, ale je třeba dívat se na to objektivně. Pokud teda člověk samozřejmě chce.

Já je svým způsobem ale chápu a myslím si, že by ses na to měl podívat podobně.
Myslím si že až na pár vyjímek tu nikdo ani tak moc nezpochynuje Nebelovu tvorbu a zkušenosti, jako jeho chování. A to bys sám měl uznat, že je místama vážně přes čáru. Ono se tu teda hromada lidí chová, jako že jim patří svět, když se tu rozjede nějaká hádka, ale on v tomhle bohužel vede. Faktem je, že občas by měl zahodit částečně ego a chovat se pokorněji. Nadruhou stranu, to jakým způsobem ho tu někteří napadají mi taky přijde mimo.

Zase je to bud jeden nebo druhý extrém a jen málokdo vidí to mezi.

Tobě dost pomohl, ulehčil ti práci a je to super. Ale stejně jako u Dana a jeho aktivit, ani kolem tebe a tvojí mapy se prostě netočí svět a nedá se to celé brát jenom kolem toho jednoho, ale je třeba dívat se na to objektivně. Pokud teda člověk samozřejmě chce.
Pod toto se podepisuji. Výstižně shrnuto.

Jediný Zbyněk pochopil proč jsem se v minulosti choval tak, jak jsem se choval a ano, tady se budu u některých chovat arogantně, protože mi nesahají ani po kotníky :-) A to je realita. nedokážou pochopit, že někdo umí. A já se tady nepotřebuji chlubit svými certifikáty a podobně, abych jim dokázal, že to co dělám opravdu umím. Ať se tito lidé podívají na sebe. Dan napsal, že jsem něco částečně čmajzl a co dělá on? Vezme hotový model, udělá na něj ty své omalovánky a vydá to jako svůj "produkt" :-) Takže opravdu by se měl každý podíbat prvně sám na sebe než začne někomu něco vyčítat. Jejich web mluví za vše! Vlezeš tam a vůbec nevíš kam máš dál jít... ale svoje loga kdo je hlavní správce, kdo je admin atd. tam mají snad na každé stránce :-D

Jediný Zbyněk pochopil proč jsem se v minulosti choval tak, jak jsem se choval a ano, tady se budu u některých chovat arogantně, protože mi nesahají ani po kotníky :-) A to je realita. nedokážou pochopit, že někdo umí. A já se tady nepotřebuji chlubit svými certifikáty a podobně, abych jim dokázal, že to co dělám opravdu umím. Ať se tito lidé podívají na sebe. Dan napsal, že jsem něco částečně čmajzl a co dělá on? Vezme hotový model, udělá na něj ty své omalovánky a vydá to jako svůj "produkt" :-) Takže opravdu by se měl každý podíbat prvně sám na sebe než začne někomu něco vyčítat. Jejich web mluví za vše! Vlezeš tam a vůbec nevíš kam máš dál jít... ale svoje loga kdo je hlavní správce, kdo je admin atd. tam mají snad na každé stránce :-D

Zcela upřímně, asi je mi jedno, proč a jak ses choval v minulosti. Definuje tě v očích ostatních to, jak se chováš ted. A to že ti "někteří nesahají ani po kotníky", no, v programování možná, ale to je pořád relativně drobnost oproti tomu, co by tě na lidský bytosti mělo zajímat normálně. A z toho co jsem pochytil, tam už to tak slavný nebude.

A taky nechápu, proč máš pořád potřebu někomu něco dokazovat a vysvětlovat. Kdo nechce, toho to zajímat nebude a ani to nepochopí. Z tohohle fora už jsi byl odejit nebo jsi odešel dostkrát a vždy ses zase vrátil jakoby nic. Tak nevím, jestli tvoje ego jenom nevzládne překousnout, že tě každý neuctívá, nebo je v tom něco jiného. To asi nechám na posouzení ostatních.

To ohledně Dana - gratuluji, právě jsi popsal skinování. Tím pádem dle této logiky já ukradl model brejlovců od Ondry Janiše víc jak padesátkrát. Na Bardotky asi 5x, pak nějaký vozy... Hm, asi by mě měli brzy zavřít.

Můžete se tady přestat dohadovat ohledně Aloisova OR CZ/SK forku?! :mad: Když jsme tohle naposled udělali, moderátoři tohle vlákno zamkli a já nechci aby se to opakovalo, protože Icik tohle vlákno (CZ/SK verze 2.0) potřebuje kvůli zpětné vazbě a hlášení chyb!
@Jarda Tomeš Buď tak hodný a nepostuj do tohohle vlákna (CZ/SK verze 2.0) poznatky ohledně Aloisova OR CZ/SK forku! Za prvý, nepatří to sem. Za druhý, jak vidíš, tyhle posty dokážou rozpoutat pěkný drama, jako například to, že se Dan J. a Alois Nebel začnou "dost nehezky" dohadovat, a to občas nebývá pěkná podívaná a jednou to dokonce skončilo i zamknutím tohohle vlákna od moderátorů.
A taky souhlasím s Danem J. že by se tato část od postu #1001 měla přesunout do odpadu. Tohle sem fakt nepatří.
Nemuzeme at si ten zmetek spapa svoji polivku kterou si uvaril

Back
Nahoře