Aktvity Joska-alcapone

alcapone napsal:

Když jedu od Pardubic.
Tak asi 100m před vjezdovým návěstidlem mi to spadne a dál se nedostanu. Zkoušel jsem i ukládat atd. Ale je zajímavý, že do velkých stanic se dostanu vždy bez ukládání a bez nějaké chyby a do HK se prostě nedostanu. :)

Lukáš

Tak i já jsem tuhle aktivitu nahrál a funguje mi bezproblémů.

Ve kterém čase ti to padá? Zjistíme, co se v tu dobu nahrává za soupravu.

Ahoj,
tak aktivita mi dnes spadla v čase 12:27:21.
Padá mi to tak 100m před vjezdovým návěstidlem. Teď jsem zkoušel tuto trasu projet ve volné jízdě a bez pádu jsem se dostal do HK.

Lukáš

Podle Editoru "startují" tyto consisty okolo tebou uvedeného času (zmiňuji i ty krátce před uvedeným časem) - JK_vagony HK (12:27:00), JK_vagony HK-II (12:27:02), JK_vagony HK-III (12:27:04), JK_souprava HK (12:27:06), JK_mašiny HK (12:27:08), JK_Os6206-Os5633 (12:27:10), JK_Os6206-Mn93430 (12:27:12), JK_Os6206-Os5510 (12:27:14), JK_Os6206-vagony HK (12:27:16). Pravděpodobně v nějakém bude chyba...:roll:

Není zač, ale s tou výměnou opatrně - ono stejný typ modelu, ale jiný autor nemusí nutně znamenat úspěch. Projeď consisty v ConBuideru (včetně sounds, cab, atd..)...

Kazan napsal:
Není zač, ale s tou výměnou opatrně - ono stejný typ modelu, ale jiný autor nemusí nutně znamenat úspěch. Projeď consisty v ConBuideru (včetně sounds, cab, atd..)...

Projetou aktivitu ConBuilderem mám už několikrát. Teď jen nemůžu najít pár consistů :D ale to snad do večera najdu.

No jo, dvacko, ale pokud projíždíš v CB jen aktivitu, tak ale nezjistíš, jestli někde u nějakého modelu nechybí textura (jednou jsem měl problém jen proto, že u modelu byla v s souboru textura stin.ace, ale fyzicky v adresáři jaksi ne..). To potom taky vesele simulátor ulehne do woken a třeba i bez hlášky :D

Ahoj Josko, jel jsem R 640 Tábor - Praha, bohužel jsem se nedostal za Říčanama dál. Je tam hláška vypnout vykolejení, ale bohužel i po vypnutí se mi to nepovedlo projet i přes save co jsem měl před tím.
Jinak 2. díl je v pohodě, příjemně sem se svezl.

Šnek napsal:
Ahoj Josko, jel jsem R 640 Tábor - Praha, bohužel jsem se nedostal za Říčanama dál. Je tam hláška vypnout vykolejení, ale bohužel i po vypnutí se mi to nepovedlo projet i přes save co jsem měl před tím.
Ahoj, upraveno, smazal jsem lože na zadní koleji a nyní jsem to projel bez vypnutých srážek až do Vršovic.
Dále nikdo tady nedal vědět, že akt. 15120 nemá apk. Má cenu něco dělat.

alcapone napsal:
Šnek napsal:
Ahoj, upraveno, smazal jsem lože na zadní koleji a nyní jsem to projel bez vypnutých srážek až do Vršovic.
Dále nikdo tady nedal vědět, že akt. 15120 nemá apk. Má cenu něco dělat.

Díky, rád si to projedu znova. :)

Mám dotaz k dnes vydané aktivitě R 902 tratě 310.
Po rozbalení tam jsou okna.ace k "zd_010" Co je myšleno zd_010? V popisu aktivity jsem nic nenašel. Díky Radek.

Back
Nahoře