Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Fíra tu srážku s kombajnem nakonec nepřežil...Na R 442 dnes narazila ZSSK 757 004.vlak narazil do Kombajnu. Škoda reči.
Áno je to tak neprežil pri prevoze do nemocnice a pritom lekári vyhlásili že jeho stav je stabilizovaný... oni si snáď robia prdel to zdravotníctvo.. -_- človek ide len do práce a k rodine sa už nevráti...Fíra tu srážku s kombajnem nakonec nepřežil![]()
Poison nemôžeš povedať že je to úplne jeho vina pretože rpedsa len volal 112 a ešte niekam že aby zastavili dopravu ale už bolo neskoro....dalej bola velka hmla aj to sa podpisalo kus pod tu nehodu ....Ale nezastavam si nikoho len pisem co som cital a poculÚdajně najel s nízkým podvalem na hrbatej přejezd a uvízl, snažil se telefonovat i zastavit vlak, ale nepovedlo se. Takže opět vina řidiče, jak může vjet s takovýmhle podvalem na podobný přejezd? To už se dneska neřeší, kudy takovýto náklad pojede, aby se vešel pod mosty a nejel přes podobné překážky? Jasná vina řidiče.
Poison nemôžeš povedať že je to úplne jeho vina pretože rpedsa len volal 112 a ešte niekam že aby zastavili dopravu ale už bolo neskoro....dalej bola velka hmla aj to sa podpisalo kus pod tu nehodu ....Ale nezastavam si nikoho len pisem co som cital a pocul
Ak to je takto tam potom vinník je jasný. Pretože všade keď sa niečo stane ba dokonca aj v dokumentačných videách od AŽD a podobných všade sa spomína že sa má volať 112. A oni nakoniec nevedia čo majú stým robiť. Aj keď je pravda keď som videl ten prejazd ja ako šofér takého návesu by som odmietol tade prejsť. Ved tam normálne auto môže mať problém a nieto kamión s nízkym návesom.Včera jsem se dočetl, že řidič od kombajnu volal 112, nahlásil číslo přejezdu, ale 112 nevěděla, co s tím mají dělat, takže to neposlali dále železnicím a strojvedoucí nebyl informován.