Canes Grasse 2005/2006

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna eRKO
  • Datum začátku Datum začátku
E

eRKO

Host
Vie mi niekto poradiť? Trať Cannes Grasse 2006 sa mi normálne nainštaluje ale nejde spustiť,chýba v ponuke tratí.Keď som sa ju pokúsil otvoriť v editore počítač mi zahlásil "failed track database".Predchádzajúca verzia trate /2005/ mi ide normálne :cry:

sice ani nevím kde se dá stáhnout, ale jenom mě tak napadá.......nebude to aktualizace 2005-ky ? Tou by si jenom přepsal tu první verzi, protože jinak mě nenapadá důvod, proč by někdo dal ke stažení nefunkční trať.

A máš spravný global? Protože jsem měl podobný problém se špatným globalem, který neměl x-track

Vďaka za radu. Autor o potrebe xtrack nejak mlčí.x track 3.11 som nenašiel, dobrý bol aj 3.14. Ako som dnes zistil problém bol v súbore alpazur.trk.Pri načítaní mi vypisovalo "inicializácia terénu zlyhala" Keď som nahradil tento súbor vo verzii trate 2006 súborom z trate 2005 začalo to normálne fungovať /ešteže som mal aj predošlú verziu trate/.Pri verzii 2005 som mal tiež kedysi ten istý problém ale tam bol okrem súboru alpazur.trk aj súbor alpazur.trk.bak ,tie stačilo vymeniť a všetko šlo. Diki za rady. :D

Back
Nahoře