Motorový vůz M842

Churchill

Skladník
Takhle vidím to, co vidím, když sedím na místě strojvůdce :cry: :
472bfd4a6877c508fe04dafbaf2ae346.jpg

šipka vlevo = vše v pořádku
šipka vpravo = vidím zadní pult (na druhé straně vozu), a ten pult vidím v pořádku. jenom když sedím na místě strojvůdce, tak vidím "divný" ovládací pult.
Co s tím? Žádný update na cab na stránce nebyl.
Děkuji za případné rady.

Naposled editoval moderátor:
842

Tim M842 myslíš 842 nebo opravdu m842??? O m842 sem teda nikdy neslyšel :lol:

Re: 842

Alorovec napsal:
Tim M842 myslíš 842 nebo opravdu m842??? O m842 sem teda nikdy neslyšel :lol:
nerob preboha z toho vedu, namiesto toho si mal napísať, ako to opraviť.

Problém bude v cvf 842. Ak máš trebárs v engu toto - ..//..//common.cab//cab842//842.cvf , tak aj v cvf súbore musí byť táto cesta, akurát namiesto 842.cvf tam musí byť (animovaná časť).ace

842

To by tam asi nemel ani ty "hejblatka", nebo jo??? Jinak ta cesta v cvf by mela byt jen v radku Graphic....pro doplnění :)

Re: 842

Alorovec napsal:
To by tam asi nemel ani ty "hejblatka", nebo jo??? Jinak ta cesta v cvf by mela byt jen v radku Graphic....pro doplnění :)
Tak už jsme se dobrali konce :

1) v daném engu si najdi řádek, kde se odkazuje eng na soubor *.cvf
2) skopíruj si do schránky relativní cestu k tomu *.cvf
3) daný cvf soubor si otevři v notepadu
4) Na 100% Ti chybí cesta v definicích levého, pravého a front pohledu - takže ji tam doplníš z notepadu. U ovladačů ji budceš na 100% mít, když se Ti zobrazují.
5) Pokud by tam ta cesta byla, tak si ověř, že v daném adresáři jsou i správné *.ace soubory a pokud jsou tam odlišnosti, tak je uveď do souladu s definicí v *.cvf

Pokud by byly nejasnosti, tak více na SZ nebo mailu.

Díky, chlapci. :)

Tim M842 myslíš 842 nebo opravdu m842??? O m842 sem teda nikdy neslyšel
Já asi také ne :D , ale stažený soubor se jmenuje cd_842. A protože se jedná o motorový vůz, tak pro mě je to M842. :)

Takže pánové, problém s kabinou pro 842 vyřešen a jako už tak často ... chyba mezi klávesnicí a židlí ...

v cvf adresování následující

CabViewFile ( ..//..//common.cab//cab842//842frntH.ace )

a v adresáři soubor CD842_front

Churchille, prosím Tě, otevři si v Notepadu soubor CD842.cvf, najdi výše uvedený řádek (je hned nahoře) a přepiš 842frntH.ace na CD842_front. Řádek tedy bude vypadat takto

CabViewFile ( ..//..//common.cab//cab842//CD842_front.ace )

A až se Tě příště zeptám, zda máš v adresáři soubor 842frntH.ace, tak se pořádně podívej. Tvrdil jsi, že ano ... už mohlo být vše vyřešeno. A když Tě požádám o zaslání kabiny, abych Ti ji překontroloval, tak nevím proč posíláš nejen kabinu, ale i celý model včetně zvuků :roll: :roll: :roll:

A když Tě požádám o zaslání kabiny, abych Ti ji překontroloval, tak nevím proč posíláš nejen kabinu, ale i celý model včetně zvuků
... radši více, než méně. nejsem žádný troškař. :D
Jinak díky. :)
Jinak chyba mezi židlí a klávesnicí nemůže být u uživatele, nýbrž u toho, kdo to vyeexpedoval ven :wink: (ale jsme lidé, tudíž omylní - a pokud se za to nestřílí, tož je to v pohodě.)

Tak výsledek je tento:
"selhalo vytvoření pohledu z kabiny"
Mnohokrát jsem se koukal, zda jsem to přepsal dobře. Tam bude chyba jinde, a podle mě by se na to měl podívat autor modelu.
Honzo, přesto ti děkuji za zájem a snahu pomoci.

Pro Churchilla: udělal jsem teda test s Tvojí kabinou a opět tvrdím, že jediná kolizní věc je ace soubor pohledu vpřed. Po opravě tak, jak jsem Ti radil, vše chodí. No ale pro klid mého svědomí Ti posílám přes úschovnu fukční kabinu. Tak tu současnou prosím z common.cab smaž a nahraj tam tu z úschovny.

Díky moc, už to funguje !!!! :lol:
Tak jsem si to porovnal z originálem, a už vím, kde byla chyba.
V originále je:
842_front.ace
v opravené verzi je:
842_frnt.ace
a původní odkaz byl na:
842_frntH.ace

Ach jo ... je jedno, jestli je tam tohle.ace nebo tamto.ace ... důležité je, aby seděly odkazy v cvf s názvy souborů v adresáři ... a na to jsem se Tě ptal úplně na začátku a tys tvrdil, že to máš OK ... ach jo :roll:

Dobry den, mi nejak blbne .wag a .eng vagonu 8420034. nevím čím to je, poradi mi prosim nekdo?. děkuji

842.021-8 napsal:
Dobry den, mi nejak blbne .wag a .eng vagonu 8420034. nevím čím to je, poradi mi prosim nekdo?. děkuji
Te otázka. Chlape blbne co, takhle ti nikdo neporadí.

alcapone napsal:
842.021-8 napsal:

Jojo takze do podrobna, nacitajici se train sikmulator pak cerna obrazovka a uz zacinaji chyby engu. Takze pri spousteni MSTS, a pise to tam: chyba, pokracovat? 8420034.eng ano ne. Jako mam to v PC jezdit s ni jde ale je tam hodne jnych hlasek, aletato me stve, je tam uz od zacatku

842.021-8 napsal:
alcapone napsal:
842.021-8 napsal:

Jojo takze do podrobna, nacitajici se train sikmulator pak cerna obrazovka a uz zacinaji chyby engu. Takze pri spousteni MSTS, a pise to tam: chyba, pokracovat? 8420034.eng ano ne. Jako mam to v PC jezdit s ni jde ale je tam hodne jnych hlasek, aletato me stve, je tam uz od zacatku

A jestlipak sis nainstaloval MSTS BIN?

Pavlík napsal:
842.021-8 napsal:
alcapone napsal:
842.021-8 napsal:

A jestlipak sis nainstaloval MSTS BIN?

Bin tam mam uz k vuli 321, 310 a Oloouc

zkontroluj si všechny consisty, nebo jestli tam ten eng vůbec existuje. Při nejhorším reinstal buď msts nebo vozidla.

To 842.021-8: Když do podrobna, že bys třeba napsal, jak ta hláška zní! A když tam máš tolik jiných hlášek, že by sis třeba v Conbuilderu zkontroloval Trainset!

RE: 842

Ahoj, opravil jsem si v .cvf souboru cestu k spravnemu ...front.ace a panel je ted zobrazeny. Jenže všechna "hejblatka" - rafičky budíků a páčky jsou posunutý vůči panelu nahoru. Poradiš mi prosim jak to opravit? Diky.

Back
Nahoře