Singrovky (kabiny, zvuky, modely)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jan Květ
  • Datum začátku Datum začátku
Cab 820

Nekde jsem to doma mel, jenze uz mam ctvrty pocitac a CD se zalohami konci cislem 64!!! Juknu dnes v noci... Singrovky jsem poslouchal jako kluk o prazdninach na vychodnim Slovensku. Chybi mi ten cab pro solidni dojem z jizdy. Krasne motoracky a to vyti preplnovane Tatry V12... Takze drzim autorum palecky! Ja jsem nemehlo, fotky mam, ale cab neumim...

Re: Cab 820

mariov8 napsal:
Nekde jsem to doma mel, jenze uz mam ctvrty pocitac a CD se zalohami konci cislem 64!!! Juknu dnes v noci... Singrovky jsem poslouchal jako kluk o prazdninach na vychodnim Slovensku. Chybi mi ten cab pro solidni dojem z jizdy. Krasne motoracky a to vyti preplnovane Tatry V12... Takze drzim autorum palecky! Ja jsem nemehlo, fotky mam, ale cab neumim...

Jsme na tom stejně.Jackovi zvuky jsou perfektní,ale bob na kabu pracuje,tak aspoň něco,furt lepší než nic.

Re: Cab 820

David Kodet napsal:
mariov8 napsal:

Jsme na tom stejně.Jackovi zvuky jsou perfektní,ale bob na kabu pracuje,tak aspoň něco,furt lepší než nic.
,

A čekáme, a čekáme a čekáme a čekáme........

David Kodet napsal:
Můžu se zeptat,kdy plánujete zvěřejnění?Zeptám se:ten kab je animovaný nebo statický?
KUA chlape, ptal jsi se 2 příspěvky před tímto....si snad děláš hýždě, ne?.....to ti nemůže zapálit, že Ti na to asi nikdo nechce odpovědět? Ostatní máš k cabu na 854......

A jinak jak pravil V.I.Lenin : Se učit, se uičt, se učit.....místo Tvého vyvřeskování jsi nás mohl překvapit svým prvním cabem....no zase nic....

hEZKÝ PŘÍSPĚVĚK.
Hele,v pátek jsem is chtěl na 810 přehodit rychloměr za ten,co je na 110 a potom co je na 742 za ten,co je na 750.jENŽE JSEM TU KABINU ANI NEOTEVŘEL!

David Kodet napsal:
hEZKÝ PŘÍSPĚVĚK.
Hele,v pátek jsem is chtěl na 810 přehodit rychloměr za ten,co je na 110 a potom co je na 742 za ten,co je na 750.jENŽE JSEM TU KABINU ANI NEOTEVŘEL!
hELE, es it ot nepovede, dokud si v texteditoru neopravíš sám nesprávné údaje v cvf.

David Kodet napsal:
hEZKÝ PŘÍSPĚVĚK.
KDYBYS TADY ALESPON NAPSAL CO TI TO NAPSALO ZA HLÁŠKU, ČI PROČ SE TI TO NEPOVEDLO.....ZASE NIC.....

P.S: Jak se do lesa volá, ......

Poslalo mě to k Billovi.A zajedno v nabídce co otevřít je jen cvf tak ho zadám.No prostě to neumím a jsem na tohle vůl

David Kodet napsal:
Poslalo mě to k Billovi.A zajedno v nabídce co otevřít je jen cvf tak ho zadám.No prostě to neumím a jsem na tohle vůl
Tak to už je jasné.....editor neumí pracovat s cvf, který není ve standardní cestě, tj. v adresáři Cabview u daného modelu....
takže si tam nakopíruj jak ten cvf, tak i ace soubory a v poznámkovém bloku si v tom cvf zruš cesty....

Martens napsal:
David Kodet napsal:
Tak to už je jasné.....editor neumí pracovat s cvf, který není ve standardní cestě, tj. v adresáři Cabview u daného modelu....
takže si tam nakopíruj jak ten cvf, tak i ace soubory a v poznámkovém bloku si v tom cvf zruš cesty....

Zkusím
děkuju

Existuje nejaka Singrovka s logem CD, ktera by se dala nafotit??? Myslim ze na zivu je jeste 114 a pak naka v Kladne...

Poslední 820ky u ČD jsou:
Tanvald: 057
Karlovy Vary: 046, 100
Lužná u R.: 056, 114
Č. Třebová: 089
820 021 už to má bohužel sa sebou!

na vozy 820 056 a 114 vytvářím reskiny. dostali se mi do ruky před nějakým časem celkem povedený fotky, tak se snažím :lol:

Čouda napsal:
na vozy 820 056 a 114 vytvářím reskiny. dostali se mi do ruky před nějakým časem celkem povedený fotky, tak se snažím :lol:
To je naprosto senzacni zprava!!! uz se nemuzu dockat... ...hlavne 114 bude uzasna, ma hezky zrezlou strechu :ole:

Back
Nahoře