City Elefant

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
Pawlik napsal:
Není autorem toho překrásného modelu Jirka, vzhledem k tomu, že se opodál prohání nová 151?

Zdravím,
no nevím jak Elefant,ale 151 001-čka Jirkova na 99,9% nebude.Střecha u Jirkova modelu vypadá jinak.Lépe. :lol:
Samozřejmě nemohu vyloučit,že by se právě v případě stroje 151 001 nemohl někdo "nabourat" do e-mailové korespondence všech zainteresovaných a model tak nějak "vypustit" do světa dříve,než měl v úmyslu jeho autor.Ale to je z mé strany jen ničím nepodložená úvaha. :wink:

David

Matthis Janeba napsal:
Tak sakra kdy už bude ten skin na tu novou 471??? Jesli nebude tak mi to někdo nafoťte!!!
Janeba, tohle má jako sakra znamenat jako co? Nafoť si ho sakra sám, když už si o neumíš napsat slušně.

Hekl338 napsal:
Matthis Janeba napsal:
Tak sakra kdy už bude ten skin na tu novou 471??? Jesli nebude tak mi to někdo nafoťte!!!
Zvedni prdel, nafot si a neopruzuj, kdyz si nedockavej :lol:

A pak že já jsem sprostej a drzej :D to o lecčem vypovídá :lol:
Samozřejmě že se pouze slušně ptám, to sakra tam být němělo tak sry všem, ďoubalám a navážečům na fóru! :P
Proč to nemůžu udělat sám? 1. nemám potřebnou krabičku, kterou bych to mohl vyfotit. 2. Nemám čas jezdit po republice a honit nějakou 471, a to z časového důvodu. 3. Pokud někdo už skinuje či dělá nový model tak budu jedině rád, když si s ním v klidu projedu! :wink:
Jestli ne "tak vás nebo spíš někoho, kdo nebude mít na mě přihlouplě řeči, slušně prosím aby byl tak laskav a pouze mi nafotil 471 v novém nátěru a všech potřebných úhlů".
PS: Martens: stačí ti to takhle? Nebo i toto je na tebe moc drzé?
Hekl: nejvíc mě štvou ti, co akorát nadávají a práce kde nic tu nic... co si o tom myslíš??

Matthis Janeba Jak si to napsal, takova reakce A ze nic nedelam jenom nadavam? Precti forum, nez neco napises. Dal se k tomu nebudu vyjadrovat. :salut:

Naposled editoval moderátor:
Matthis Janeba napsal:
Hekl: nejvíc mě štvou ti, co akorát nadávají a práce kde nic tu nic... co si o tom myslíš??

Za tieto drísty by som som niekde zaliezol ...

Hekl338: dobře sry.. Jsem to opět přehnal... (myslím to opravdu upřímně), jen jsem se ptal jak to vypadá s 471 pro MSTS, ale žádná rozumná odpověď. :eek:

Matthis Janeba napsal:
Hekl338: dobře sry.. Jsem to opět přehnal... (myslím to opravdu upřímně), jen jsem se ptal jak to vypadá s 471 pro MSTS, ale žádná rozumná odpověď. :eek:
Myslím že bys to s tím "přeháněním" neměl přehánět. Neviditelná ruka zlého cenzora je tady vždy přítomna.....

Prosím Vás, je tu někdo tak hodný a ochotný a poskytl by mi nějaké informace o 471 pro MSTS co se týče nového nátěru? Prosím, pokud se tu někdo takový naskytne (no ikdyž mezi těmi desítkami rýpalů) tak ať se mi prosím ozve. Děkuji.

Info o new 471:
Matthis Janeba vezme fotoaparát a nafotí jednotku 471.Poté zasedne k PC a do týdne zde dá link na stažení jednotky 471 v novém nátěru.

Zdravím. Již celkem dlouho se o Elefantu nikdo nezmínil, tak mě jen tak zajímalo, jestli se s ním něco dějě, nebo jestli stojí... No a dále jsem chtěl říci, že kdyby teda stál, tak já s Elefantem jezdím téměř každý den do škoy a z ní, takže kdyby byl nějaký zájem, tak bych mohl zkusit něco nafotit. Jen teda nevím přesně jak a co, jelikož jsem takto ještě nefotil...
Petr.

ryba napsal:
Zdravím. Již celkem dlouho se o Elefantu nikdo nezmínil, tak mě jen tak zajímalo, jestli se s ním něco dějě, nebo jestli stojí... No a dále jsem chtěl říci, že kdyby teda stál, tak já s Elefantem jezdím téměř každý den do škoy a z ní, takže kdyby byl nějaký zájem, tak bych mohl zkusit něco nafotit. Jen teda nevím přesně jak a co, jelikož jsem takto ještě nefotil...
Petr.
Na reskine Elefanta pracuje momentálne Dennis ;)

Back
Nahoře