Chyba při čtení souboru vozidla

Čouda

Pomocník strojvedoucího
doinstalovávám takhle vozidla, aby mi chodily aktivity a potom chci ještě vlízt do AE a ejhle vyskočila na mě tahle hláška(no bylo jich asi vosum):

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://stakolej.wz.cz/rea.jpg Dělá to pouze pendolino a 452 003, 010. všude se vyskytuje stejná chyba. zkoušel jsem restart PC, bez výsledku. při zpuštění MSTS s těmito vozidly mě pošle nekompromisně k Billovi. Dělá to i po přeinstalování daných vozidel.

Čouda napsal:
doinstalovávám takhle vozidla, aby mi chodily aktivity a potom chci ještě vlízt do AE a ejhle vyskočila na mě tahle hláška(no bylo jich asi vosum):
Dělá to pouze pendolino a 452 003, 010. všude se vyskytuje stejná chyba. zkoušel jsem restart PC, bez výsledku. při zpuštění MSTS s těmito vozidly mě pošle nekompromisně k Billovi. Dělá to i po přeinstalování daných vozidel.
To bude tým, že si rýpal do engu a spôsobil v ňom nejakú chybu - nesprávny zápis hodnoty - alebo si si stiahol neskontrolovaný eng. Ale skôr si myslím, že si rýpal do engu, pretože na download by sa takýto eng nedostal. Veľmi pochybujem, že by Miran vypustil z ruky nejakú chybu a neskontroloval by to po sebe.

Ad TAX: do engu jsem nerýpal, dokonce jsem ho neměl ani otevřený
u žabotlamy chyba zjištěna: z toho co píše Miran na stránkách jsem pochopil že je pouze pro MSTS bin 1.6: Neinstalujte pokud nepoužíváte MSTS Bin 1.6. :idea:
ale co to pendolino :?:

Čouda napsal:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://stakolej.wz.cz/rea.jpg Dělá to pouze pendolino a 452 003, 010. všude se vyskytuje stejná chyba. zkoušel jsem restart PC, bez výsledku. při zpuštění MSTS s těmito vozidly mě pošle nekompromisně k Billovi. Dělá to i po přeinstalování daných vozidel.
Čoudo, a už jsi alespon otevřel ten eng a podíval se na vypsaný řádek, co se tam nachází? Zkusil jsi to alespon?

Čouda napsal:
Týká se to sekce se světly

To je naprosto jednoduchý:
Pokoušíš se spustit model s úpravou světel pro MSTS Bin 1.5 - 1.6 pod neopatchovaným MSTS !!!

Děkuju moc. Už je vše v pořádku. Nakonec jsem to vyřešil jinak. Už jezdím jak s lentilkou, tak s pendolinem 8)

Ta druhá chyba - pokud si to přeložíš tak je to i jasné. MSTS potřebuje ke svému spuštění alespoň 1 aktivitu. Ty zřejmě nemáš nainstalovanou ani jednu. Proto i při spuštění volné jízdy přes TrainStore zůstane ve hře i jedna aktivita.

Jáááj ... tak to je hustý já sem si taky stáhl ze stránky msts.sinus.cz komplet trainset a nejel mi(část z těch vlaků) ... asi po 2 týdnech jsem si nainstaloval MSTS Bin 1.6 a nezkoušel jsem to :))) takže už vím JAK NA TO ...díky těm kteří mu odpověděli :D ... S pozdravem Neo151

Beatlesák napsal:
Hurá díky už to funguje měl jsem nastaveny linky na D.
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos
No tak tady to inteligence nějak nezvládla.
Je logické, že cache TS musí být na stejném oddíle jako MSTS a přesuny se dějí pouze v rámci tabulky FS.
Pokud si to ale někdo nalinkuje na jiný oddíl, tak se nemůže divit "prapodivným" hláškám a namísto zkrácení startovací doby jejímu prodloužení o dobu přesunu souborů.

nevím co se děje ale nějak mi začal padat simulátor

Jedu (je jedno kde a s čím padne to vždy) a po nějaké době jízdy se simulátor zadrhne a pošle mě k Billovi (do společnosti Mokrošrot šak víme) mám několik tratí (Luhačovice, 180/183, 310, Čáslav-Třemošnice, ZSR 150,BP,=M=B ZL-SN, vlečka) a všechny řádně rozděleny do 3 skupin podle kolejiva X, BP atd...asi takto

1R):BP, Caslav-Tremosnice, vlečka, Luhačovice, ZSR150
1G):BP, Caslav-Tremosnice, vlečka, Luhačovice
1G*):ZSR 150
2R):310, 180/183
2G):310, 180/183
3R):=M=B ZL-SN
3G):=M=B ZL-SN

R-složka routes
G-složka global
G*-vyjímka ZSR150 je ve složce 1R ale má svou vlastní složku global

nevím co se stalo ale pochybuju že to bude v tom rozložení padá mi to i na původních tratích od MS, ještě aby to byl tak vir :eek:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře