Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

No když by se ti atb chtělo, nebo jirka chtěl jakože asi nechtěl protože nemá čas, tak ta 0.162 nebo 0.346 by byla gut. Kabiny se pomaloučku polehoučku chystám dělat. No nejpúrve musím někde vyštrachat noční fotky budíků na brejle a poslat to celý jednomu kolegovi, kterej mi pomůže. Pak to eventuelně vydám.

Ale díky za info.

No, Kabina na 750 346 nafocena, měl sem už hotovej i front, ale ten sem nedopatřením smazal a ani obnova souborů už nic nenašla, takže v prdeli asi 2 hodiny práce.

Nicméně až bude chuť a čas, tak se do toho dám znova.

Proč to píšu. JÁ SE PTÁM: Neudělal by někdo prosím pěkný skin? Fotografie by mohl dodat ATB.

Teď mě tak napadlo. Kdyby měl někdo zájem o relativně kvalitně nafocenou kabinu jakýhokoliv Trutnovskýho stroje, že by mi s tím pomohl, můžu pofotit.

Čouda : Klidně ti naskinuju 750 346 jen sežen fotky a pošly mi odkaz na e-mail Alesbilek1@seznam.cz

Nazdar, tak sem pokročil. Mohlo by to vypadat asi nějak takto:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t360064_scrgrb0.jpg[/URL]
Škoda, že stroj je zatím postaru...
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t360065_scrgrb2.jpg[/URL]
Já věděl, že sem na něco zapoměl. No nic, tak druhej pokus.

heme napsal:
Mají všechny trutnovské "nulky" takto oprýskané kabiny?

Heme ono sice třebas oprejskaná kabina, ale důležitý je to, co mají ty stroje ve strojovně. 162 dělo, 346 dělo (když jezdí, protože prostě Nymburk) 285 taky není špatná, ale nejlepší dny má za sebou Jinak na 162ce je úžasně těsnej motor a to má už delší čas po dílnách. Až se tam dostanu, tak nafotím. Ještě podotknu, že 162 a 346 se už celkem dlouho nepodívali na nějakej výkon. 285 teďka taky už nějakou chvíli stojí. Holt se čtyřky držej. 050 ta lítá pořád to je snad nesmrtelná teta.

Jinak ještě zpátky ke kabině. Animovanej je kontroler, BP, BS2 - všechny zoubky ;-) , živák, opakovač, skluz, směr a potom ručičky všeho možnýho. Snad sem na nic nezapoměl. Druhý stanoviště je prakticky stejný, ale už tam opadávají ty štítky se symboly, co to vlastně ta rafika ukazuje a je tam houmlesáckej brzdič. Obrázek bude až to upravím...

Naposled editoval moderátor:

Čouda napsal:
Jinak ještě zpátky ke kabině. Animovanej je kontroler, BP, BS2 - všechny zoubky ;-) , živák, opakovač, skluz, směr a potom ručičky všeho možnýho. Snad sem na nic nezapoměl. Druhý stanoviště je prakticky stejný, ale už tam opadávají ty štítky se symboly, co to vlastně ta rafika ukazuje a je tam houmlesáckej brzdič. Obrázek bude až to upravím...
Vyzerá to veľmi pekne, skladám klobúk, snáď si zabudol spomenúť svetlá, ozaj máš už tie foto na nočné textúry budíkov ? Ak by Ti niečo chýbalo napíš, mám toho až až. Hlavne rýchlomery, manometre a rôzne meráky na dízle.
duuso napsal:
Čouda napsal:
Vyzerá to veľmi pekne, skladám klobúk, snáď si zabudol spomenúť svetlá, ozaj máš už tie foto na nočné textúry budíkov ? Ak by Ti niečo chýbalo napíš, mám toho až až. Hlavne rýchlomery, manometre a rôzne meráky na dízle.
Mimochodom v akej stanici si robil screen ?

Dusso nezapoměnul sem na světla. Jelikož je vidět pouze přepínač na zadní pravé (a to ještě z 1/10) a přepínač reflektoru, tak sem se na to vyfláknul. Ono upřímně já se to nenaučil fotit ještě tak, abych s tím měl minimum práce, takže to, co je od kontroleru doleva je oproti původní fotce tak silně zdeformovaný, že ta animace by asi ani nafotit nešla, protože by se mi nepovedlo 3 fotky zdeformovat stejně. Ještě sem mohl udělat animaci pískování, ale tyhle dvě věci sou podřadnějšího rázku.

Na BS2ku sem se netěšil, protože je to zdlouhavá a nudná práce, ale kupodivu to šlo s chutí a docela rychle, zato návěstní opakovač mě potřápil, já myslel že vyrostu.

Takže Dušane já se ti ozvu do mejlu na nějaké ty fotečky ale u 346 stejně budu muset nafotit noc, protože do toho kaslíku příde "naroubovat" sešiťák a v noci pochopitelně svítí ta lampička.

Screen je v HK.
Jo ještě sem chtěl napsat, že potřebujeme pořád víc a víc kabiny, aby klaždá lokomotiva měla tu svoji, takže je potřeba tvořit a skiny dělat rovnou s kabinama.

Čoudo, všechno krásné, ale po tomto zjištění je zapotřebí :

1)měl by se skinovat každý vůz samostatně, protože potkat v ucelence 5 a více vozů se stejným číslem, stejným flekem je totální unreal a toto nepotřebujeme......

2) pak jste se mohli těšit na skiny 380, ale bohužel nebudou, neboť jsme s Jardou nafotili kabinu na 380 jiných číslech, než které jsou naskinované, proto se ani neodvažuji tento totální unreal dát ven. :D

3) Totéž platí i pro cab na TU 47.006 JHMD, protože na osoblažské mašiny je nepoužitelný a navíc má oproti reálu už jinak deformované poškrábání desky pultu.

4) A o kabině na 820 ani nemluvím - bohužel tato je již na sešrotovaném stroji a nemá na aktuálních skinech co dělat.

5) Cab na 751, co dělá Somatko? Nejsem si jistý, ale v reálu již tahle mašina neexistuje, takže rovněž nepoužitelné dílko, nevhodné na ostatní skiny 751.....

Teď už chápu, že opravdu nemáme s čím jezdit :D

Martens napsal:
................
5) Cab na 751, co dělá Somatko? Nejsem si jistý, ale v reálu již tahle mašina neexistuje, takže rovněž nepoužitelné dílko, nevhodné na ostatní skiny 751.....

Teď už chápu, že opravdu nemáme s čím jezdit :D

V reále neexistuje , ale v MSTS áno

V MSTS existuje věcí a to by Tě Kačer hnal, že si dovoluješ v MSTS jezdit s něčím, co bylo vyřazeno a stojí ve šrotu :D ..... Dušane....šak tam byly smajly, bo inač to nejde..... realita je realita a tak to musí být a jak to nebude, tak půjdeš pod vozem :D:D ....

Garfilde ta 751 151 je sice odstavená, ale to neznamená, že se nemůže vrátit do provozu. Tenkrát když jezdili v Meziměstí, tak sme říkaly, že má "Ostravu", tam totiž po nějaké té době mašina odjela a oni ji dali dokupy a seřídili na odporu, tak ta jezdila jako drak. Jestli sledujete Káčko, tak holyvůd tam psal, že 176tka byla největší držák a je to víceméně pravda. Ta 151 sice dobrá, ale měla svý mouchy a spolehlivost nebyla 100%, ale co bysme od takovýho šrotu starýho 40 let chtěli.

Ještě k tomu mýmu výroku, myslel sem to víceméně ze srandy, ale mě se líbí, když každá mašina má svoje stanoviště, tak se podle toho taky řídím. Šak je to taky vidět.

Ještě ke ke kabinám. Jistě ste si všimli, že sou focený jaksi z blbého úhlu a škvíry mezi plechy nesedí úplně podle perspektivy bo jak se to jmenuje. Je to bohužel dané tím, že stroje mají debilní židli, která je přišroubovaná napevno a já sem byl rád, že sem se tam s tím foťákem vůbec takhle dostal.

754ky by už měli být v pořádku 162ka nulka má asi taky tuhle blbou židli. Uvidíme...

na 750 346 jich mám 21 -> 16 na provozní brždění + 5.
na 750 285 jich mám 19, tam mi někde dva zoubky utekly.
Proč se ptáš?

21 zoubků. Jak píšu vysokotlaký švih, jízda, závěr, 16 provozní brždění, závěr-uzamykatelná poloha a rychlobrzda

Ale chlapci :rolleyes:,
stroj 751 151 byl papírově zrušen jeden den po nafocení jeho stanoviště /rušící rozkaz spatřen na vlastní oči/ a následný den začala jeho kanibalizace.
Stroj 751 338 /stanoviště bylo nafoceno ve stejný den jako to ze stroje 751 151/ byl dnes viděn v hale oprav,takže fyzicky zlikvidován v této chvíli určitě není.Proslýchá se ale,že jeho podvozky budou "darovány" kousku 751 145,takže kdoví,jak to nakonec dopadne.
Právě snímky stanoviště stroje 751 338 posloužily Somatkovi k tvorbě cabu,takže zase takový unreal to k dnešnímu dni zcela jistě nebude.:cool:

Nicméně,stroje ř.751 jsou v poslední době rušeny ve velkém,ale to přece neznamená,že kvůli tomuto faktu /pro někoho smutnému/ se nebudou tvořit jejich caby.:roll:

David

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře