(urobte mi) Banská Bystrica-Brezno

Stav
nelze přidat další příspěvky.
tak toto by mohol povedať každý z nás ... vieš si predstaviť ako by vyzeral MSTS keby mal každý takýto prístup? hlášky typu urobte nech si to v pohode stiahnem ... sa v Českej a Slovenskej komunite MSTS činných neuznávajú ... buď si ju postavíš alebo máš proste smolu ...

Re: Banská Bystrica-Brezno

kakawko napsal:
Nevite niekto ci tato trat uz je alebo bude?

Z tejto trate mám akurát video,zožeňte polohové plány alebo polomery oblúkov a možno bude aj táto,lebo mi odpadá trať 170,keďže sa do nej pustil zssk812.

Joj no ja newiem ale skor aby to bolo Zvolen-Brezno to by bolo lepsie...lenze ja trate newiem robit ale ak by niekto potreboval co by ma naucil nech sa ozve na icq

kakawko napsal:
Joj no ja newiem ale skor aby to bolo Zvolen-Brezno to by bolo lepsie...lenze ja trate newiem robit ale ak by niekto potreboval co by ma naucil nech sa ozve na icq
Všechno potřebné najdeš v FAQ od píky. Osobního učitele tu nečekej.

Re: Urobťe mi...

ProfiAmater napsal:
Urobťe mi hodinky s vodotryskem :( .
Až sa naučíš lietať a letecky mi donesieš rozkvitnutý kameň a vajcia ktoré zniesla mačka rád ti také hodinky spravím :D :D :D

Re: Urobťe mi...

Opravdu lákavá nabídka, ale musím se věnovat msts. 8)

A co kdyby jsi zkusil, natočit úsek na kameru sehnat nějaký materiál - podklady pro stavbu a s někým se domluvit. Ja taky na to nemám nervy, ale přeci to zkusím a proto jsem doposud sem tam vykouzlil nějakou act.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře