Počasí v MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tygy
  • Datum začátku Datum začátku
oblačno 5
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/oblacno6a.jpg

A takto vypadá jen poněkud upravená nafocená oblačnost. Oba screeny od sebe dělí několik minut.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/oblacno6b.jpg

A prosím, očekával bych nějaké poznámky už teď, ne zpětně, až se některé z nich za týden nebo dva objeví v tratích.

Ahoj!

Počasí je parádní. Trošku se mi jezdá kvalita textury mraků. Možná zkresluje screen, ale možná taky ne. Prověř to. Dále by se mi líbilo kompletní počasí pro všechna roční období rozklonované pro všecky tratě, ale to už je jen na tobě.

Zdravím páni.
Mám jeden dotaz.Je možné aby fungovalo počasie z BP v trati 321 ? Skúšam ale nejako sa mi to nedarí spustiť.
Neskúšal niekto takýto "experiment" ? Poprípade či je to možné na fungovanie.Ďakujem

Rocker napsal:
Zdravím páni.
Mám jeden dotaz.Je možné aby fungovalo počasie z BP v trati 321 ? Skúšam ale nejako sa mi to nedarí spustiť.
Neskúšal niekto takýto "experiment" ? Poprípade či je to možné na fungovanie.Ďakujem

Možné to je, vyměníš adresář envfiles z 321 za envfiles z BP a do souboru TRK tratě 321 musíš z BP zkopírovat ještě "odstavec" Environment definující použité soubory v adresáři envfiles. Vypadá asi takto (je z JZD)

Environment (
SpringClear ( SpringClear.env )
SpringRain ( jaro_dest.env )
SpringSnow ( Ssnow.env )
SummerClear ( SummerClear.env )
SummerRain ( leto_dest.env )
SummerSnow ( SummerSnow.env )
AutumnClear ( AutumnClear.env )
AutumnRain ( podzim_dest.env )
AutumnSnow ( Asnow.env )
WinterClear ( WinterClear.env )
WinterRain ( WinterRain.env )
WinterSnow ( snow.env )
)

A toto je práve ten problém,ktorý u mojho MSTS neplatí.Nepustí ma do trate...Inak som spravil presne tento postup

Opravujem : Mal som veľkú chybu v .trk ,takže už to ide.Díky Jirko

Pánové zdravím.
Chtěl jsem si vyměnit počasí do traě ŽSR 130 poněvač:
Čas 19:00 na trati BP vypadá takto:
0499ea4a3281f2215a747a0c69617524.jpg
A na trati ŽSR 130 v 19:00 takto:
09e5f3224377410742bbc43dbe5ce199.jpg
A i ldyž jsem dosadil svoje počasí, a přepslal odstavec v TRK souboru, vzhled zůstával stejný. Až po zhlédnuté adresáře přímo v MSTS jsem zůstal s otevřenými ústy. Trainstore přesunul soubor TRK a ponechal v trati záložní soubor TRK old pro případnouc setu zpět k původnímu počasí, který je součástí počasí u Blackwolfa. Po zabalení kopie old a smazání nezabaleného texťáku ze složky tratě se počasí srovnalo.
Dan

Naposled editoval moderátor:
Priatelia, už dlhšiu dobu uvažujem nad tým, či by sa niekde nedala nastaviť tmavšia noc. Nejaké nápady ?

Back
Nahoře