Pajavlaky
Průvodčí
Tak si teda už vůbec nejsem jistý, jestli to má všechno cenu. 80 % aktivit jsem nedojel a nové aktivity už radši ani nestahuju. Padá to padá. Za to ale nikdo nemůže. Jezdit aktivity bez traffiku je o ničem, a věnovat se několik dní přípravě aktivity, která padat nebude, abych si ji pak jednou sjel... Nevím. Je to docela zvláštní. Nechci nikoho urazit, ale co se týče aktivit, tak co si neudělám, to mi nejde. Asi tak půl týdne zabraného času za jednu dvouhodinovou jízdu. Síla. Spát chodim nejdřív ve tři, pomalu nejim, nespim... Už jsem v tom. Závislost. Na něčem, co neexistuje. Bylo by tak hezký otevřít MSTS, vybrat si z několika vlaků vyjet a bejt si jistej, že jestli neudělám jezdeckou chybu, tak dojedu. To je pořád dokola. Je tolik nádhernejch věcí pro MSTS, ale nevim jak je využít. Kdyby to šlo nějak zjednodušit. A to jsou jen aktivity. Blbé consisty 2-3 hodiny práce. O stavbách tratích, modelování atd. radši nemluvím. Teprve teď si uvědomuju, kolik toho musel např. Zbyněk obětovat. A všichni ostatní. Modeláři, skinaři, vůbec všichni, co se o to vše zasloužili. Je dobře, že se MSTS stále vyvíjí, a jsem opravdu zvědav, kdy se dojde na samé jeho hranice.
Už mi to ale hodně leze na mozek. Nedovedu myslet na nic jinýho, jenom pořád přemejšlim jak to udělat... Vyšel nový úsek tratě. Skvělé. Tejden budu zanedbávat všechno ostatní, udělám si aktivitu a sjedu si po ní. Myslím, že by to všechno chtělo nějak zjednodušit. Takhle se z toho zblázníme. Myslím, že nejsem jediný, kdo už z toho blbne.
Napadlo mě, co třeba nějak totálně změnit tvorbu nebo spíše šíření aktivit.
Každý má svůj web, své aktivity. To je moc pěkné, ale nejlépe bych se pokusil zavést jednu stránku pro každou trať, se všemi aktivitami jednotného značení a hlavně s jistotou, že nespadnou-dělanými podle pravidel. Traffic je lehce ( max. 1 traffic vždy načten ) a dostatečný rezervy. Vím, že jsou třeba místa, kde by se dali dát 3, ale chce to jistotu. A taky jakousi pravidelnost ( když budu mít v Libni jeden vlak, je hloupé mít v Chocni tři )... Když by se do toho zapojili všichni, co aktivity umějí, možná bysme to dokázali. Dokázali zajistit využití roků práce všech stavitelů, modelářů, skinařů zvukařů atd.
Už asi zase blbnu...
Nezlobte se.
Už mi to ale hodně leze na mozek. Nedovedu myslet na nic jinýho, jenom pořád přemejšlim jak to udělat... Vyšel nový úsek tratě. Skvělé. Tejden budu zanedbávat všechno ostatní, udělám si aktivitu a sjedu si po ní. Myslím, že by to všechno chtělo nějak zjednodušit. Takhle se z toho zblázníme. Myslím, že nejsem jediný, kdo už z toho blbne.
Napadlo mě, co třeba nějak totálně změnit tvorbu nebo spíše šíření aktivit.
Každý má svůj web, své aktivity. To je moc pěkné, ale nejlépe bych se pokusil zavést jednu stránku pro každou trať, se všemi aktivitami jednotného značení a hlavně s jistotou, že nespadnou-dělanými podle pravidel. Traffic je lehce ( max. 1 traffic vždy načten ) a dostatečný rezervy. Vím, že jsou třeba místa, kde by se dali dát 3, ale chce to jistotu. A taky jakousi pravidelnost ( když budu mít v Libni jeden vlak, je hloupé mít v Chocni tři )... Když by se do toho zapojili všichni, co aktivity umějí, možná bysme to dokázali. Dokázali zajistit využití roků práce všech stavitelů, modelářů, skinařů zvukařů atd.
Už asi zase blbnu...