Nejnovější aktivity

• Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně OR Activity Studio.
    Jasně, jinak. Já má soupravu hráče 2x 464.0 a potřebuji najet na vozy a umístit hlášky. Tak v editoru mám umístěn Loose con vozů na...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně OR Activity Studio.
    Přesně. U projektu BP, kdy se načte editor aktivit MSTS, tak se po mapě nehnu. Automaticky vypínám kilometrovníky a další. Nakonec i...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně Trať ČD Praha Děčín.
    No, tak tohle jsem také měl, naposledy u Lysé nad Labem. A rozhodilo se to nějak samo od sebe, když jsem testoval aktivitu Topírna noc...
  • Dan J.
    Dodo, když si pracovně skládám vozy jakoby LC na mapu pro jakoby vzdálenosti pro posun, tak, že si umístím jakoby 4 vozy přrd mašinu a...
  • Dan J.
    Ona ta 2D mapa je ok, tam by nic moc nepřidával, vem si, že už samotná trasa, pokud děláš posun a máš nekolik reversů, tak je to...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Skiny nejen pro OR, Dan J..
    Ahoj všem, ode dneška mužete stahovat balík vozů pro pracovní vlak. Takto dosluhovaly a někde ještě dosluhují, rychlíkové vozy vagónky...
    • do read me.jpg
  • Dan J.
    2D mapa nic, snad jen zaznačení přejezdů a přechodů ve stanici. Ale celkově hlavně: 1. Vozidlo s inc. soubory při funkci "umístit vlak"...
  • Pepa z Nuslí
    Pepa z Nuslí odpověděl(a) ve vlákně OR Activity Studio.
    Teda, jestli tohle se podaří, to bude ta největší pecka, jako si lze představit. Konečně mě bude zase bavit dělat aktivity. Držím palce...
  • Pepa z Nuslí
    Pepa z Nuslí reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně OR Activity Studio reakcí Lajk Lajk.
    Před odchodem do práce jsem ještě chvilku pracoval :-D Myslím si, že posun je vidět. Pokračování zase zítra :-)
  • Tygy
    Tygy odpověděl(a) ve vlákně Trať ČD Praha Děčín.
    Pravdu Máš Zbyňku, Bylo to ode mne nezodpovědné, ale vůbec jsem tomu nepřikládal žádnou váhu, protože celou dobu bylo jen takové Jak se...
  • dvacka
    dvacka reagoval(a) na příspěvek člena 751001M.S. ve vlákně Skiny Michal S. OR,Trs,RW reakcí Lajk Lajk.
    Jedna z rajek od Hattrick transportu :)
  • A
    Acatus reagoval(a) na příspěvek člena Icik ve vlákně OR CZ/SK - Jak a co... reakcí Lajk Lajk.
    Podařilo se mi vytvořit neviditelné triggery v podobě loosecon servisu, který si může umístit aktivitář libovolně na trať. Takový...
  • mmouka
    Tak po delší době a laboratorní práci přidávám NEx Ro-La Lovosice - Dresden na odjezdu z Lovosic.
  • mmouka
    mmouka reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně OR Activity Studio reakcí Lajk Lajk.
    Před odchodem do práce jsem ještě chvilku pracoval :-D Myslím si, že posun je vidět. Pokračování zase zítra :-)
  • Pikku
    Tak po delší době a laboratorní práci přidávám NEx Ro-La Lovosice - Dresden na odjezdu z Lovosic.
Back
Nahoře