Nejnovější aktivity

• Zbyněk Šemora
    Já jsem si stopl. V AceIt je převod jedné textury za minutu. To celé krát 700 a jsme na deseti hodinách čistého času práce u pásu do...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Ivoši, topírna je skvělá aktivita, máš to jen ve svých rukou.
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Open Rails - galerie obrázků a videí.
    Brno Královo Pole:
    • Krpole.jpg
    • Krpole2.jpg
    • Krpole3.jpg
    • Krpole4.jpg
  • Dan J.
    A to je další věc, @Zbyněk Šemora má nalazeno pro OR a na webu u Pikka je pro MSTS a u Josefa je taky tuším update, ale tam se to dává...
  • Dan J.
    Tak máš něco blbě v trainestu, nebo jsi udělal mezeru navíc, Ivoši, já fakt nevím, musíš zkoušet. Tak se i naučíš, tím si musel projít...
  • Dan J.
    Jo a stejně tak si zkontroluj vše ostatní a podle těch vozů, co máš v trainsetu oprav, aby jsi se vyhnul tomu, že po hodině hraní ti...
  • Dan J.
    Ale přesně, jak píše @Martin S. Když se podívám do zápidu v act., je to hned vidět a kdyby si @ivořidič uráčil přečíst si v návodu pro...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Venny ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Jak ještě koukám, ten výpis ENGu z příspěvku 21 (1. okno) je zapsán - napřed název ENGu mašinky, až poté adresář, v němž se nachází...
  • Venny
    Venny odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Jak ještě koukám, ten výpis ENGu z příspěvku 21 (1. okno) je zapsán - napřed název ENGu mašinky, až poté adresář, v němž se nachází...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Dan J. ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Ivoší, žádné consisty na Loose Consist NEJSOU! Motáš hrušky a jabka. Koukni se do Trainsetu, když otevřeš TSRE Con Editor: Najdi si tam...
  • krejca
    Nastala historická chvíle, podařilo se mi převést do DXT1 všechny fototextury terénu. Na obrázku je převod poslední z nich. Z těch 1100...
  • Dan J.
    Ivoši SAKRA! Naměň to v žádném TSRE. Očividně to buď nefunguje, nebo máš něco blbě. Najdi si jen tu lokomotivu v trainetu a v tom act...
  • Dan J.
    Ivoší, žádné consisty na Loose Consist NEJSOU! Motáš hrušky a jabka. Koukni se do Trainsetu, když otevřeš TSRE Con Editor: Najdi si tam...
    • ivos001.jpg
    • ivos002.jpg
  • Venny
    Venny odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Podtržítko může být různého významu. Pokud se vyskytuje v názvech, musí tam být bezpodmínečně. Zápisy 'cd_703', 'cd703' a případně...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Nemusí, ale ničemu tam nevadí. A pomáhá to překousnout složitější názvy složek s háčky, mezerami... ;)
Back
Nahoře