Nejnovější aktivity

• krejca
    krejca reagoval(a) na příspěvek člena MERIDIAN ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Při posunu je max rychlost 40km/h a to jen při jízdě po volné koleji. 50 je totální nesmysl.
  • krejca
    krejca reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Pokud vím, tak při posunu platí max. 40 km/h, když se nacházíš na stanovišti v čele posunového dílu a max. 30 km/h, když suneš něco před...
  • nebulus
    nebulus odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    V praxi som skôr miesto metrov počul hlásenie pri posune: "Miesto na dva vozy, jeden voz, pol voza, pomaly, stoj"
  • nebulus
    nebulus reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Pokud vím, tak při posunu platí max. 40 km/h, když se nacházíš na stanovišti v čele posunového dílu a max. 30 km/h, když suneš něco před...
  • Tom Kanka
    Tom Kanka odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    ???
  • Zbyněk Šemora
    Dane, zase zlobíš? :) Co se ti tam nelíbí, mám to správně. I nákladní koleje tam máš.
    • rapotice_osazeni.JPG
    • rapotice_planek.JPG
  • Tom Kanka
    Tom Kanka odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Pojďme používat výrazy jednoduchá a úplná. . Ale ty ses ptal pouze která se dělá po objetí. O tom, že děláš brzdu při posunu před každým...
  • paashi
    paashi odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Mě to nedá: Posun všeobecně - max 40km/h Sunutí vozů - max 30km/h Vjezd na obsazenou kolej - max 30km/h (i sólo mašina) Najíždění na...
  • Deterio
    Deterio reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně Topírna reakcí Haha Haha.
    Tak to bylo ono, co jste řešili tenkrát, jak jsem odkazoval na diskusi, když jsem v době nedávné tuto aktivitu vydal. Ano, spřáhla...
  • paashi
    paashi reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Tak to bylo ono, co jste řešili tenkrát, jak jsem odkazoval na diskusi, když jsem v době nedávné tuto aktivitu vydal. Ano, spřáhla...
  • Dan J.
    Ahoj @Zbyněk Šemora Tak jedna kosmetická před aktualizací. Ve stanici Rapotice, je nákladní kolej zaznačena jako perón.
    • rapotice.jpg
    • rapotice2,.jpg
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Haha Haha.
    Co? :oops:
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Prosím tě, ne hned po sobě. :-) To velká s jednoduchou bylo myšleno na ty 2 typy události v aktivitě. :-) Velká zkouška s koloťukem po...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Dobře, tak jel tehdy fíra víc, nebo nevím. Je to fakt mrtě dlouho. Ale nic to nemění na tom, ža jé třeba na Dolním v Brně se sólo 721 za...
Back
Nahoře