Nejnovější aktivity

• mmouka
    Dane, podivej se na Panorama nahled v těch Rapoticich, ten peron tam je nadherne vidět, takže Zbyněk to ma dobře.
  • Tygy
    Tygy reagoval(a) na příspěvek člena Dan J. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Dobrá, rád se poučím, já osobně jezdím max 40 a s párou i hodně hodně méně, ale ten mluvený posunovač to nedává ani v těch 30. Při...
  • Dan J.
    A tak to promiň, já koukám do nejnovější mapy na mapy CZ a tam ten perón fakt není vidět, tak jsem byl v omylu, že je to jen zaznačeno blbě.
    • rapotice3.jpg
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Dobrá, rád se poučím, já osobně jezdím max 40 a s párou i hodně hodně méně, ale ten mluvený posunovač to nedává ani v těch 30. Při...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena paashi ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Mě to nedá: Posun všeobecně - max 40km/h Sunutí vozů - max 30km/h Vjezd na obsazenou kolej - max 30km/h (i sólo mašina) Najíždění na...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Neeeeee, to jsi pochopil úplně špatně. To víš že nedělám. 1. zkouška brzdy s koloťukem je v Brně na seřaďovacím, kdy najedu na vozy...
  • krejca
    krejca reagoval(a) na příspěvek člena MERIDIAN ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Při posunu je max rychlost 40km/h a to jen při jízdě po volné koleji. 50 je totální nesmysl.
  • krejca
    krejca reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Pokud vím, tak při posunu platí max. 40 km/h, když se nacházíš na stanovišti v čele posunového dílu a max. 30 km/h, když suneš něco před...
  • nebulus
    nebulus odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    V praxi som skôr miesto metrov počul hlásenie pri posune: "Miesto na dva vozy, jeden voz, pol voza, pomaly, stoj"
  • nebulus
    nebulus reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Pokud vím, tak při posunu platí max. 40 km/h, když se nacházíš na stanovišti v čele posunového dílu a max. 30 km/h, když suneš něco před...
  • Tom Kanka
    Tom Kanka odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    ???
  • Zbyněk Šemora
    Dane, zase zlobíš? :) Co se ti tam nelíbí, mám to správně. I nákladní koleje tam máš.
    • rapotice_osazeni.JPG
    • rapotice_planek.JPG
  • Tom Kanka
    Tom Kanka odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Pojďme používat výrazy jednoduchá a úplná. . Ale ty ses ptal pouze která se dělá po objetí. O tom, že děláš brzdu při posunu před každým...
  • paashi
    paashi odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Mě to nedá: Posun všeobecně - max 40km/h Sunutí vozů - max 30km/h Vjezd na obsazenou kolej - max 30km/h (i sólo mašina) Najíždění na...
  • Deterio
    Deterio reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně Topírna reakcí Haha Haha.
    Tak to bylo ono, co jste řešili tenkrát, jak jsem odkazoval na diskusi, když jsem v době nedávné tuto aktivitu vydal. Ano, spřáhla...
Back
Nahoře