Nejnovější aktivity

• t.javurek1
    V mých dobách jezdil expres přes Vysočinu, ale jen v pátek, Praha - Brno - Bylnice. V Brně přepřáhli eso za Brejlovce a hurá na Vláru. A...
  • t.javurek1
    Tohle je prostě bomba.... Už vidím ty aktivity.... Rychlíky co jezdily ještě kolem 2000 :-) (754.037, R 920 "Javorina" [Trenčianská...
  • nebulus
    V mých dobách jezdil expres přes Vysočinu, ale jen v pátek, Praha - Brno - Bylnice. V Brně přepřáhli eso za Brejlovce a hurá na Vláru. A...
  • Pajavlaky
    Pajavlaky odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    I když je souprava v rovině, tak ji zajistit musíš. Nicméně na přechodnou dobu (a za podmínky dohledu nad soupravou) lze na rovině a...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Jen se zeptám, když není souprava v rovině, tak přeci, když objíždím vozy, tak ji nejak zajistit přeci musím. Aby neujely vozy, než je...
  • Pajavlaky
    Pajavlaky odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Objezd soupravy je pouze jeden z případů, kdy se JZB provádí, a zrovna při něm není zapotřebí zajišťovat soupravu ručními brzdami. V...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Icik ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Haha Haha.
    Co to sakra zase meleš?! To jsi si udělal ty bordel s těmi poděl..nými mílemi! AI dodržuje, co má v consistu max rychlost vynásobenou...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Open Rails - galerie obrázků a videí.
    Os 3606 po rekošce... Já musel, mně to prostě přitahuje jak vosu na med... Zde byl naposled spatřen Jožin z bažin... pak zmizel na...
    • 026.jpg
    • 025.jpg
    • 024.jpg
    • 023.jpg
    • 022.jpg
    • 021.jpg
    • 020.jpg
    • 019.jpg
    • 018.jpg
    • 027.jpg
  • Dan J.
    Os3606 :)
  • Dan J.
    Houby, já to přepsal na metry za sekundu, Fakt jel ve výseči 50, testoval jsem, kdy do horní lipové dojede a teď jedu aktivitu, blížím...
  • Icik
    Icik odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Co to sakra zase meleš?! To jsi si udělal ty bordel s těmi poděl..nými mílemi! AI dodržuje, co má v consistu max rychlost vynásobenou...
  • Icik
    Icik odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Dobře, v update koloťuk při JZB umí i uvolnit ruční brzdy na ostatních vozech ve vlaku. :) Howky poslal další průpovídky pro slovenského...
  • Dan J.
    On musí být v tvorbě aktivity na AI spoleh, nesmí se chovat jinak, když jede v mojich šlépějích, viz. nedávbý problém se Strelou, kdy...
  • Dan J.
    Další Os 3757, M286, který ale nekřižuji a jede po mně, má do Ramzové z Ostrožné 110 km/h. Ten zásah, co se udělal do toho AI stojí fakt...
  • Dan J.
    @Icik To si ze mně dělá ORCZ srandu?! Proč jede 100! :):):):):) A ve výseči, kde nebyla moje trasa jel 50.
    • rychlost11.jpg
    • rychlost10.jpg
Back
Nahoře