H
Houmi
Host
Dobrý den. Měl bych takovou prosbu. Tuto trať (024) sháním už dlouho ale nedaří se mi, jelikož ze všech webů je již smazána, ale opravdu ji chci. Nevíte jak ji získat a kde?? predem dekuji za rady..
Je dokonce dvakrát. Jednou originál a jeho první české objekty používají snad všechny další tratě včetně mé. Proto jsem pro zachování 024 tuto trať postavil i v BP. Originál předlohou jsem se inspiroval, ale vše postavil dle svých materiálů. Budovy jsou originály od Pavla Vaníčka a osazeny dle původní 024. Tato trať sice byla terčem kritiky, ale v každém případě dala impuls ke vzniku dalších českých tratí včetně mé. PaV děkujeme.Erik napsal:Si si naozaj istý že tú ťrať už niekto vytvoril?
Dočkaj času....Erik napsal:Jo lidi sorry, ale ja som doteraz o trejto trati naozaj nepočul. ale teraz mám možnosť...
OT: škoda len že tie Košice-Prešov-Plaveč sa nerobia....veľká škoda...
Zkus použít spíše tuto artloko@seznam.cz nebo ji má alespoň zaregistrovanou na K-Reportu.Houmi napsal:Dekuji za radu, ale bohuzel zmineny odkaz pro stazeni jiz neni funkcni, nebo me se aspon tak jevi, proto jsem poslal e-mail s zadosti na art-loko@seznam.cz, jen doufam ze je tato adresa jeste funkcni.. Dekuji mockrat za radu.
Ty jsi uplně nejlepšíAhoj, trať z Ústí nad Orlicí, přes Letohrad do Dolní Lipky a Štítů je součástí projektu tratě BP od p. Šemory.