Ajo, dík za upozornění.Matýsek napsal:KJ_Ross měl by jsi si opravit směrování WWW stránek na novou adresu.![]()
Trati chybí většina zimních textur,Tygy neměl čas,ale to nemá vliv na běh trati v jiném ročním období.Aktualizace č.10 nahrazuje všechny dosavadní aktualizace.Pokud Ti padá trať,tak jsi použil špatný Global.Použít se dá i Uniglobal,který má v sobě opravu od Tygyho právě pro 090.Smazal bych dosavadní trať z Routes a nainstaloval celou trať znovu a použil jen samotnou trať a aktualizaci č.10.Pak vše musí jet bez problémů,dnes jsem to znovu vyzkoušel.YoLi napsal:Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto nevedel trochu bližšie vysvetliť, kde sa stala chyba, keď po Tygyho aktualizácii (bola to posledná akt. č. 10) trate ma MSTS, jemne povedané, poslal do teplých krajín (a ako som čítal, nie som jediný). Bol tu síce príspevok, že v tej aktualizácii zrejme nebolo všetko, čo malo byť, ale ako laikovi mi to, žiaľ, veľa nepovie. Za odpoveď ďakujem.
Ďakujem za tip, vyskúšam a zreferujem. Ale globalom to asi nebude, pretože používam Uniglobal a jazdím na tratiach ŽSR150 a ČD 180, 183.Petr Novák napsal:Trati chybí většina zimních textur,Tygy neměl čas,ale to nemá vliv na běh trati v jiném ročním období.Aktualizace č.10 nahrazuje všechny dosavadní aktualizace.Pokud Ti padá trať,tak jsi použil špatný Global.Použít se dá i Uniglobal,který má v sobě opravu od Tygyho právě pro 090.Smazal bych dosavadní trať z Routes a nainstaloval celou trať znovu a použil jen samotnou trať a aktualizaci č.10.Pak vše musí jet bez problémů,dnes jsem to znovu vyzkoušel.YoLi napsal:Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto nevedel trochu bližšie vysvetliť, kde sa stala chyba, keď po Tygyho aktualizácii (bola to posledná akt. č. 10) trate ma MSTS, jemne povedané, poslal do teplých krajín (a ako som čítal, nie som jediný). Bol tu síce príspevok, že v tej aktualizácii zrejme nebolo všetko, čo malo byť, ale ako laikovi mi to, žiaľ, veľa nepovie. Za odpoveď ďakujem.
Ešte raz ďakujem, už to fachčí... len nechápem, prečo to nešlo na prvý šup... asi sa stala chyba niekde medzi klávesnicou a stoličkouYoLi napsal:Ďakujem za tip, vyskúšam a zreferujem. Ale globalom to asi nebude, pretože používam Uniglobal a jazdím na tratiach ŽSR150 a ČD 180, 183.Petr Novák napsal:Trati chybí většina zimních textur,Tygy neměl čas,ale to nemá vliv na běh trati v jiném ročním období.Aktualizace č.10 nahrazuje všechny dosavadní aktualizace.Pokud Ti padá trať,tak jsi použil špatný Global.Použít se dá i Uniglobal,který má v sobě opravu od Tygyho právě pro 090.Smazal bych dosavadní trať z Routes a nainstaloval celou trať znovu a použil jen samotnou trať a aktualizaci č.10.Pak vše musí jet bez problémů,dnes jsem to znovu vyzkoušel.YoLi napsal:Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto nevedel trochu bližšie vysvetliť, kde sa stala chyba, keď po Tygyho aktualizácii (bola to posledná akt. č. 10) trate ma MSTS, jemne povedané, poslal do teplých krajín (a ako som čítal, nie som jediný). Bol tu síce príspevok, že v tej aktualizácii zrejme nebolo všetko, čo malo byť, ale ako laikovi mi to, žiaľ, veľa nepovie. Za odpoveď ďakujem.