Trať ČD Praha Děčín

KJ_Ross

Pokladník
Zdravím. Je po nainstalování samotné aktualizace 10 (vše v jednom) trať funkční? Při načítání hry mi to vyhodí hlášku, že chybí soubor xxx_pv.ace v adresáři ENVFILES/Textures, čili mi to pak vyhodí chybu s terénem a hra spadne. Těch chybějících bude více.

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Mě to taky tak dělá a nemůžu najít přesnou příčinu pádu. Vždy mi napíše že selhala inicializace terénu

KJ_Ross

Pokladník
Zřejmě došlo k chybě, že se do aktualizace č.10 nedalo všechno potřebné. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Dříve, když se dávala aktualizace postupně, tak to všechno fachalo.

Matýsek

Průvodčí
KJ_Ross měl by jsi si opravit směrování WWW stránek na novou adresu. :oops:

Naposled editoval moderátor:

KJ_Ross

Pokladník
Matýsek napsal:
KJ_Ross měl by jsi si opravit směrování WWW stránek na novou adresu. :oops:
Ajo, dík za upozornění.

Pepa: No snad jedině, že má někdo zálohované všechny aktualizace a po domluvě, nejlíp s Tygym, to někam nahrál dokavaď se ten problém nevyřeší.

Naposled editoval moderátor:

KJ_Ross

Pokladník
Zkusím mu napsat mail a pak taky zkusím napsat Plukasovi, který se stará nebo staral, o web.

YoLi

Cestující
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto nevedel trochu bližšie vysvetliť, kde sa stala chyba, keď po Tygyho aktualizácii (bola to posledná akt. č. 10) trate ma MSTS, jemne povedané, poslal do teplých krajín (a ako som čítal, nie som jediný). Bol tu síce príspevok, že v tej aktualizácii zrejme nebolo všetko, čo malo byť, ale ako laikovi mi to, žiaľ, veľa nepovie. Za odpoveď ďakujem.

Petr Novák

Průvodčí
YoLi napsal:
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto nevedel trochu bližšie vysvetliť, kde sa stala chyba, keď po Tygyho aktualizácii (bola to posledná akt. č. 10) trate ma MSTS, jemne povedané, poslal do teplých krajín (a ako som čítal, nie som jediný). Bol tu síce príspevok, že v tej aktualizácii zrejme nebolo všetko, čo malo byť, ale ako laikovi mi to, žiaľ, veľa nepovie. Za odpoveď ďakujem.
Trati chybí většina zimních textur,Tygy neměl čas,ale to nemá vliv na běh trati v jiném ročním období.Aktualizace č.10 nahrazuje všechny dosavadní aktualizace.Pokud Ti padá trať,tak jsi použil špatný Global.Použít se dá i Uniglobal,který má v sobě opravu od Tygyho právě pro 090.Smazal bych dosavadní trať z Routes a nainstaloval celou trať znovu a použil jen samotnou trať a aktualizaci č.10.Pak vše musí jet bez problémů,dnes jsem to znovu vyzkoušel.

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Já třeba mám na svých stránkách aktivitu pro 090 Vysočinu. Je tvořena pro počasí léto+jasno. Ideální kombinace. Bohužel se mi nedaří spustit. Odebral jsem celou trať i z TrainStore. Pak jsem si stáhnul trať znovu, ale výsledek je pořád stejný. Používám UniGlobal, takže tady si myslím že bude zakopanej pes někde jinde. A celé je to broskvovina - Tygy mi psal, že mu ta trať taky vyhazuje chyby a že se na ni nemůže dostat. Uvidíme, až dorazím domů, tak se na to podívám, co tam je za chybu.

YoLi

Cestující
Petr Novák napsal:
YoLi napsal:
Trati chybí většina zimních textur,Tygy neměl čas,ale to nemá vliv na běh trati v jiném ročním období.Aktualizace č.10 nahrazuje všechny dosavadní aktualizace.Pokud Ti padá trať,tak jsi použil špatný Global.Použít se dá i Uniglobal,který má v sobě opravu od Tygyho právě pro 090.Smazal bych dosavadní trať z Routes a nainstaloval celou trať znovu a použil jen samotnou trať a aktualizaci č.10.Pak vše musí jet bez problémů,dnes jsem to znovu vyzkoušel.
Ďakujem za tip, vyskúšam a zreferujem. Ale globalom to asi nebude, pretože používam Uniglobal a jazdím na tratiach ŽSR150 a ČD 180, 183.

YoLi

Cestující
YoLi napsal:
Petr Novák napsal:
YoLi napsal:
Ďakujem za tip, vyskúšam a zreferujem. Ale globalom to asi nebude, pretože používam Uniglobal a jazdím na tratiach ŽSR150 a ČD 180, 183.
Ešte raz ďakujem, už to fachčí... len nechápem, prečo to nešlo na prvý šup... asi sa stala chyba niekde medzi klávesnicou a stoličkou :D

Jiric13

Cestující
Zkuste GLOBAL z trati 310, a jedu bez problému. Uniglobal je taky fajn, ale at jedu z Děčína, nebo od Prahy, tak se to u Vraňan buzne. Zřejmě je tam klub BLUE STRICE

Tom Kanka

Průvodčí
A instalovali jste global 090 podle instrukcí na Tygyho stránkách? Totiž, nakopírovat ho do složky Global ze základní instalace?

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Takže hlásím pro všechny: Trať 090 od Tygyho po 10. aktualizaci normálně funguje.

Postup je následující:
1. stáhnout ze stránek cd090msts.ic.cz základní trať 090
2. v sekci Aktualizace stáhnout aktualizaci 10
3. do originálního Globalu NAKOPÍROVAT ÚPRAVY

Tak to je tak zhruba vše. Já jsem to takhle udělal a trať šlape jak hodinky.

Chmelotrans

Začátečník
Dobrý den.
Je ještě někdo, komu nefunguje odkaz na Tygyho webu (v sekci Aktualizace na aktualizaci tratinsetu 1/2, 2/2, a aktualizaci trati č. 10) nebo jsem sám?
Popř. kde bych našel "funkční" odkaz?
Díky.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Trainset je u mě. A trať nejde, no a , v lepším stavu ji má Martin, Tygyho 090 nebyla zrovna moc přesná a hlavně nedodělaná.

Nahoře