Modely Ondra Janiš

klimi

Signalista
Zdravím.
Moc krásný, díky! Mám otázku: Jaký je rozdíl mezi 753.7 a 750.7? Je to stejné jako mezi 750 a 753?

zbynda

Provozní technik
Rozdilů je málo ale přece jsou. 750.7 má myslím jiný řidící systém a má HPJ (hlavní jizdní páku), tak jako má např. řada 471 nebo 380. Rozvržení pultu je také jiné. 750.7 má už pouze 2 diagnostické displeje, zato 753.7 má pouze jeden od MSV a pak unicontrols rychloměr.

OndraJ

Skladník
Co je asi z fotek nejviditelnější, tak zcela jiná je nádrž - má jiný tvar, je tam topný rozvaděč, dále pak část střechy (jiný výstup z chlazení motoru) a trochu jinak uspořádané stupačky na čele (z důvodu umístění topného kabelu). A asi by se pár dalších detailů našlo :cool:

OndraJ

Skladník
Z důvodu opětovného bezdůvodného zablokování mých stránek a celkové nespokojenosti s hostingem na ic.cz jsem přešel jinam a mé stránky nově naleznete na nové adrese - vzhledem k urychlenému přesunu prozatím víceméně v původní grafické podobě.

faldicek

Pokladník
Výborně, konečně se tam dostanu bez problémů, na předchozí doménu mě antivir nechtěl pustit, ale zajímavé, že na notebooku, kde používám stejný antivir i prohlížeč to šlo... ;)

Fana Staněk

Provozní technik
faldicek napsal:
Výborně, konečně se tam dostanu bez problémů, na předchozí doménu mě antivir nechtěl pustit, ale zajímavé, že na notebooku, kde používám stejný antivir i prohlížeč to šlo... ;)

On tam byl totiž troják, na těch jeho stránkách. Ten antivir to hlásil správně. Označeno to bylo jako Trojan JS Agent.FUP. A to není jedinný případ. Dalším virem trpí některé stránky aktivních modelářů a to s označením Trojan JS.Redirector.ANL. Mě to takhle vyhazuje antivirový program, který mám s připojením přes O2 F-Securite. F.

Blackwolf

Posunovač
OndraJ napsal:
Z důvodu opětovného bezdůvodného zablokování mých stránek a celkové nespokojenosti s hostingem na ic.cz jsem přešel jinam a mé stránky nově naleznete na nové adrese - vzhledem k urychlenému přesunu prozatím víceméně v původní grafické podobě.

Jo jo, taky jsem měl s tímhle hostingem problémy a zvažuji, že od nich uteču.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Blackwolf napsal:
Jo jo, taky jsem měl s tímhle hostingem problémy a zvažuji, že od nich uteču.
No já už od nich utek - právě z důvodu celkové nespokojenosti - helpdesk nejede - z 250 MB vyčerpáno 6 MB a hlásí to překročení kapacity.

OndraJ

Skladník
Jelikož se v sousedním vlákně objevuje jeden krásný náhled modelu za druhým, musím se taky připojit a pochlubit se s malou ukázkou toho, co se v mé dílně postupně chystá :) Účastníci letošní pražské sleziny měli již možnost rozpracovanou verzi vidět, mezitím jsem trochu pokročil.
Ale abych předešel případným dotazům: model n e n í dokončený, a až ho dokončím, nemám důvod si ho syslit pro sebe. Ač to možná tak nevypadá, je na něm ještě stále dost práce a termín vydání tedy předem oznamovat nebudu, záleží to na náladě, počasí a dalších okolnostech :cool:
7f315cbd3463ee09bb5e008c7285b916.jpg0ee04fc1356e9f133d0bd6fd34517551.jpg

Naposled editoval moderátor:

OndraJ

Skladník
Jelikož se v sousedním vlákně objevuje jeden krásný náhled modelu za druhým, musím se taky připojit a pochlubit se s malou ukázkou toho, co se v mé dílně postupně chystá :) Účastníci letošní pražské sleziny měli již možnost rozpracovanou verzi vidět, mezitím jsem trochu pokročil.
Ale abych předešel případným dotazům: model n e n í dokončený, a až ho dokončím, nemám důvod si ho syslit pro sebe. Ač to možná tak nevypadá, je na něm stále ještě dost práce a termín vydání tedy předem oznamovat nebudu, záleží to na času, náladě, počasí a dalších okolnostech :cool:
7f315cbd3463ee09bb5e008c7285b916.jpg0ee04fc1356e9f133d0bd6fd34517551.jpg

Naposled editoval moderátor:

Edie

Průvodčí
Nádherný, úžasný. Jen moje typická rejpavá otázka, stále platí to, cos říkal na slezině :D?

Nahoře