Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím vás když si chci projet trat Jihlava Brno tak vždy za stanicí Malý Beranov mi spadne trat sekne se to zkoušel sem reinstal vše možný reinstal tratě no vůbec nevím čím to je byl bych rád kdyby ste mi někdo pomohl díky
...anebo přidržet v tomto načítacím místě klávesu ENTER (nad Shift, ne na numerické). To zrychluje načítání. Když tama jedu a zapomenu na to, taky mě to jde k šípku.
Dobré jitro, někde mám chybu a nevím kde. V ROUTES mám nainstalovanou pouze trať Jihlava - Brno, mám nainstalovaný její GLOBAL a při pokusu rozbalit jakoikoliv aktivitu mi to hodí hlášku Failed to read route info!
Můžete mi prosím někdo poradit kde bych mohl mít chybu?
U jiných tratí jsem se ještě s takovouto hláškou nesetkal
Zkus ještě standardní xtrack nebo uniglobal, pokud mne pamě't neklame, tak se trať před několika lety upravovala tak, aby jela pod standardním xtrack. Pokud máš tuto verzi, samo pod původním globalem nepojede.
I když jsem udělal několikrát regulerní instalaci trati a poté aktualizaci, tak bylo vše pořád stejné. Až po laborování se soubory Jihlava - Brno.trk a Jihlava - Brno.TRKBAK jsem to nakonec rozchodil a už jedu z Brna do Jihlavy
Mám takový menší problém.Ve stanici Jihlava mi nejde přehodit výhybka na jihlavské nádraží viz.screen .Zkoušel jsem ji přehodit jak v dispečerské aplikaci tak i klávesou G,ale ani jedno nefunguje.
Zdravím, věděl byste někdo, prosím, kde bych našel ve složce (například mapy trati 240) nějaký zápis o zvucích? Chtěl bych si změnit zvuky jízdy po trati, ale zatím marně hledám nějaký "poznámkový blok". Díky moc