Aktivity k trati 321 Košice(-Bratislava)-Ostrava-Praha

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, mně to prostě nejde stáhnout. Firefox, kliknu na donwload, hodí mne to někam na fórum, kde je přiložen soubor a i na ten, když kliknu, chce to přihlášení. :(

asqwert

Začátečník
Ahoj, mně to prostě nejde stáhnout. Firefox, kliknu na donwload, hodí mne to někam na fórum, kde je přiložen soubor a i na ten, když kliknu, chce to přihlášení. :(
Ahoj, áno je nutná registrácia. Po prihlásení máš možnosť stiahnuť lite verziu scenára, prémium (plná) verzia je formou predplatného. Lite verzia scenára má dĺžku aktivity pod jednu hodinu. R 349 som stiahol ale neinštaloval, súbory vyzerajú ako plná verzia.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, áno je nutná registrácia. Po prihlásení máš možnosť stiahnuť lite verziu scenára, prémium (plná) verzia je formou predplatného. Lite verzia scenára má dĺžku aktivity pod jednu hodinu. R 349 som nesťahoval, tak neviem či je to plná verzia.
Takže si kupovat aktivity? Aha, tak nic... To tam jsou určitě modely lokomotiv a vozů autora aktivity a přiložené k aktivitě... :D

Tak by mne zajímalo, kolik si naůčtuju za chystaný balík aktivit pro trať 310, kolik za aktivitu Os 5009, dle GVD 1988/89, která má cca 13 hodin, kolik z toho odvedu stavitelům tratí a modelářům, jejihž modely jsou free.

Tak tohle zprávou jsi mě fakt zabil... :):):):)

Nahoře