Řada 830/831

Dan J.

Strojvedoucí
Chyba je mezi klávesnicí a židlí, mně ta kabina normálně jede. Teď jsem to stáhnul. Zkus trochu přemýšlet a ne tu psát: "Ta kabina nejde", JDE! Děláš chybu v instalaci nevím, kde v ní hledaš typ odkazu jako máš výš na zvuky? Když vidíš tu zvukovou cetu, tak si otevři trainset a najdi podobnou hromadou podstožku s názvem kabin a snad ti dojde co a jak. :p

Dan J.

Strojvedoucí
Není tam ta závorka, směrování na kabinu...
Pepo, po téhle věte jsem okamžitě pochopil, kde dělají soudruzi z NDR chybu
Jako kde není závorka?
Ale spíš mne překvapilo to suché oznámení začátečníka, který neví co kde a jak, že kabina nejde, místo aby se zeptal kde je zakopaný pes. Asi se ty lžičky měly opravdu nechat až na polárkový dort. :)

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Ten troll zřejmě ani sám nechápe co a kam píše:
  • "Ta kabina nejde"
  • "Není tam ta závorka, směrování na kabinu, příklad ( "..\..\common.snd\sndDlok\742.370eng-OR.sms" ), takže nemohu nastavit do ničeho"
První je nepravdivý výrok a z druhého není jasné, kde mu závorka chybí (pokud se vyjadřuje o kabině a ve vlákně o kabinách). kromě závorky bude scházet i nějaké kolečko.

Další bažant/diletant/ignorant, co nejen, že souborové struktuře ORTS/MSTS rozumí jako osel kafi, ale navíc - jako obvykle - neovládá pravopis 1. stupně ZDŠ! Takže nemá smysl mu radit, když nejen, že se neumí srozumitelně písemně vyjádřit, ale navíc následně i nedovede chápat psaný text! Takže snažit se mu tady radit znamená kdákat do větru.

Na kredence jsem sice nesáhl přes 2 léta, ale s tou kabinou žádný problém nebyl a pokud se chybně zobrazí ty páčkové spínače, je to způsobeno tím, že ORTS oproti MSTS v řádku "NumFrames ( X Y Z )" opačně intepretuje Y a Z, takže textura se rozdělí "jinak", než má.

Edit: K tomu přiblblému výkřiku do tmy "Ta kabina nejde" (ano, i v takto jednoduché větě má ten expert jednu chybu!) se dá napsat jediné - I scíplá koza jde! Ale nechť už si chlapec zkusí sám potrápit ten květák, co má na krku, proč tomu tak je. A opravdu tomu tak je. Zdechlá koza opravdu jde.

Nahoře