Hlášení chyb pro trať ZSR 191-193

ASP

Cestující
Tak to sa teším, že bude rekonštrukcia. Ak by sa ti podarilo lepšie vyskladať ten dlhý oblúk, bolo by to fajn. A za nim v tom stúpaní kde je prejazd (v tej rovnej kolaji) máš nejaký oblúčik navyše.

Už v google earth su markery vyznačené takže tam by sa mála komplet na novo vyskladať koľaj od Slívnika zatiaľ po Čeľovce takže sklonovo sa to zmierni a tak isto aj oblúky a porast kolo trate sa vybuduje na novo. Možno si aj všimol pôvodné koľajivo podstate tam kde je pôvodne koľajivo sa to bude rekonštruovať.

pepeQ-2

Posunovač
Humenné - nadjezd nad tratí + městská komunikace = auta jezdí vlevo (jako v GB).
Na trase z Michalan na Lastovce návěstidlo těsně před touto zastávkou, které kryje spojovací trať od Kuzmic naskočí Stůj ještě v zorném úhlu pohledu z CAB M262.0185.
Moje zkušenost:
Červené pyramidky návěstidel často samovolně sjíždějí ze svahu při práci s terénem. Někdy i hodně vzdáleným. Mě se to stalo na úseku cca 8 km vzdáleném od místa, kde jsem upravoval terén !

ASP

Cestující
1. Pri tvorení aktivity z Humenného do Medzilaboriec sa mi nezobrazí možnosť zaškrtnutia zastávky Hrabovec nad Laborcom.
2. Na budove zastávky Dúbravka (Maťovce-Bánovce) je z boku nápis DÚBRAV. Neviem či je to úmyselne, či je to chyba.

Tak ten Hrabovec som kontroloval a vyzerá v poriadku, a kde tvoríš tu aktivitu?. A ta Dúbravka to je môj prvý modelársky počin a v gmaxe vyzerá OK ale v trati vynecháva "vka" prečo to robí tak to neviem je to celkom záhada

ASP

Cestující
No tvorím to v TS editore. Skúšal som vytvoriť aj novú trasu cez Hrabovec a tiež nič. Tak neviem.

ASP

Cestující
Skúšal som vytvárať nové trasy cez Hrabovec n.L. a výsledok je taký:
- pri trase od Humenného do Medzilaboriec Hrabovec nezaráta.
- pri trase od Medzilaboriec do Humenného mi vypísalo namiesto Hrabovca 2 x Radvaň nad Laborcom (aj to len keď bol začiatok v Radvani, keď bol začiatok v Medzilaborciach tak isto Hrabovec neukáže). Keď som dal začiatok v Radvani už mimo perónu smer Humenné, vtedy to bolo v poriadku.

ASP

Cestující
Či to nebude tým, že máš zdvojené označenie aj v Hrabovci aj v Radvani (namiesto dvoch modrých čiarok sú 4).

No je pravda, že v Radvani mi robilo, to že zdvojovalo navestidla. Hoci som mal napríklad jedno navestidlo ale v datábaze boli zapísane dva pravdepodobne niejaka havaria databaze. Takže toto som oprávil, lebo nechcelo mi tám puštať vlaky ani traffic proste vždy všetko ostalo stať pred vjazdovým navestidlom zo smeru Humenné hoci bola zelena a za tým hneť červena. Takže to som dal do poriadku ale že dokonca aj označenie koľaji zdvojilo tak to som ani netúšil hoci v OR vyzerá všetko OK. No skúsim tam vytrhnuť koľaj a presunuť ju inde a uložiť čo to správí a keď ASP pošlem ti databazu trate a štvorec na odskúšanie. Ale v Hrabovci si nespominam aby tám bol nejaký problém.

ASP

Cestující
Ja OR nemám, všetko je testované na čistom MSTS. V editore sú v oboch staniciach zdvojené označenia.

ASP

Cestující
Na konci trate Humenné-Medzilaborce chýba návestidlo, takže na Medzilaborce mesto to ďalej nepustí. Trať je položená krásne, bez rušivých vplyvov. Super.

Myslíš ten označník šírej trati, iné návestidlo tam nie je a ten označník naschvál som dal len atrapu, pretože mi nechcel púšťať vlaky na Medzilaborce mesto ale zase som dal fiktívne návestidlo na konci trate ale aj tak to nezaberalo a preto som ho vymazal po dokončení úseku do Ľupkova to dám tak ako má byť.

ASP

Cestující
Myslel som odchodové návestidlo z Medzilaboriec. (Ale teraz už som si fakt nie celkom istý, či som stlačil TAB, či nie).

ASP

Cestující
Z Trebišova smerom na Sečovce jazdia autá len v jednom smere.
Trebišov - Sečovce.jpgV stanici Trebišov na koľaji č.10 hlásim vykoľajenie vozňov.Trebišov k.č. 10 - vykoľajenie.jpg

Jak pozerám tak pozerám tak na koľji č 10 nie je nič abnormalné tak asi si si nešvihol trošku rýchlejšie ako si mál? Aj značka nazvu koľaje je žltá a aktívna tak neviem prečo.

ASP

Cestující
Tie vykoľajené vozne mi takto zobrazilo statické vozy. Zas anomália MSTS vs. OR?

No prave to nechapem tomu ani ták lebo ja som vymazal všetky statické vozidla zo stanice až na paru vynimiek pri stavadle ten degeš či čo to tam je to ostalo ale zo stanice to pošlo preč, lebo aj aktivitari si to ták prajú a mne to na jednej strane vyhovuje aspon menej objektov na štvorec vychadza. Takže neviem prečo to tám je keď to tám nemá byť.

Paty

Začátečník
Ahoj, zdravím Vás.
Chtěl bych robo staviteli pogratulovat k nádherné trati na východě Slovenska. Je to krásná práce a moje tak trochu srdcová záležitost.
Přesto s touto tratí mám nějaké problémy, na které sám nestačím, ačkoliv se v MSTS pohybuju už dlouhou dobu a následně nějakou chvíli i v Openrails, tak netuším jak si poradit.
Jedná se mi o aktivitu od autora Lacho RJ 1121 Košice-Humenné.
Trať se v pořádku načte, FPS 55, všechno fajn, ale mezi žst. Slanec a Kalša, Openrails najednou spadne( viz. obr.) :rolleyes:

Všechny předešlé verze tratě jsem vymazal a stáhnul přes Chrome TratZSR191-193.7z, 1.6.2018, instalace proběhla bez problémů.
Aktivitu jsem zkoušel i na Lachem doporučenou verzi OR 1.3.1. a výsledek je stejný, Openrails padá na tom samém místě. Je tam nějaký problém se SOUNDem....prolezl jsem všechny možné stránky fóra i na zahraničních webech, ale nic konkrétního jsem k hlášce nenašel...
Budu vděčný za jakoukoliv pomoc a samozřejmě budu hledat dál.
Kdybych na něco přišel, napíšu to sem;)
Díky Paty

Přílohy

• Snímek obrazovky 2021-01-26 145436.jpg
    Snímek obrazovky 2021-01-26 145436.jpg
    100.6 KB · Zobrazeno: 17
Nahoře