Nemíním každému znovu vypisovat, jak má zacházet s tím editorem, když to údajně nereaguje. Je to tu dohledatelné.jsem asi na něho moc rychle, když chvilku počkám tak reaguje
... byste mi ... Pardon, ale to už opravdu nejde vydržet. Co vás v té škole učí.... šlo by to že by jste mi prosím Vás odstranili že jsem troll a ignorant...
Chvíľu trvalo než si ten titul obdržal, taktiež chvíľu potrvá než ti to zmizne. To si treba zaslúžiť, máš to pevne v svojich rukách....šlo by to že by jste mi prosím Vás odstranili že jsem troll a ignorant, už nebudu mít debilní otázky...i
Co vás v té škole učí.
ale ja ten inc siemens mám stiahnutýKdyby tam správce webu dal palici, která by každého práskla po hlavě, najdou se i tací u kterých to bude prd platný.
Zobrazit přílohu 28628
Dobre, nebudem sa hádať aby som nerobil rozbrojeStáhnutý možná ano.
Tečka v názvu zlobit nemůže. Mě spíš zlobily v engu absence v řetězci ../../ do common.inc. Po doplnění u všech směrování mi to začalo fungovat."ZSSK_383106" a ne "ZSSK_383.106". Možná, že ta tečka v názvu
adresáře zlobí .........
A to je právě ono. ŠPATNĚ a ŠPATNĚ. Takhle začali includovat na dvou našich známých webech a právě ne jen CB, ale i Activity Editor MSTS se s tím pere, třeba už jen když potřebuješ označit mašinu pro připojení vozů, to je právě to, že nefunguje zpětná vazba a že si prostě někdo postaví hlavu a veme příklad ze zahraničí od Maďarů a Poláků a výsledek stojí za bačkoru. Vectrony jedou normálně v CB i v AE MSTS s include jen pro světla, přesně, jak to dělá Josef, to samé třeba ČD 380 od Pikka nemá s ničím žádný problém. Pokud ale je rozincludováno všechno, už to nemá podporu s MSTSáckými programy. Já osobně celé eng soubory u Vectronů mažu a mám svůj eng laděný s inc pouze pro světla, jinak bych neudělal nic. A názor měnit vozy, abych otevřel editor aktivit je úplně k ho... Zbyňku, tobě se zalíbilo include, začal jsi ladit trainset tímhle způsobem, ale vůbec nemáš seznání, jak se tyhle vozy chovají při tvorbě aktivit a prát duplicity do podsložky Openrails už taky dávno nefungují, zvlášť třeba u parních lokomotiv atd... Prostě jsi se chytil úplně opačného ladění, které tady co by aktivitáři celou dobu oznamujem, že nám dělá problémy, Tvořím aktivity pro OR už cca 2 roky a něco a vím, jak se vozidla chovají a bez MSTS AE se prostě neobejdu.Ale Vectrony je nutné nejprve něčím MSTSáckým doplnit, aby je Conbuilder rozpoznal.
Tohle mi dělal stará verze TSRE Con Editoru, zksu si stáhnou nejnovější, to je špatně načtený s soubor nemá to s laděním nic společného.Poradí mi niekto ako vyriešiť problém v TSRE5 keď tam dám napr. ZSSK 383 106 tak sa my to zobrazí takto ako na screenshote
Dobrý večer do HustopečíTečka v názvu zlobit nemůže. Mě spíš zlobily v engu absence v řetězci ../../ do common.inc. Po doplnění u všech směrování mi to začalo fungovat.
Ale obrázek, co je špatně jsem nepochopil. Já soupravy skládám v conbuilderu. Tam je to 100% Ale Vectrony je nutné nejprve něčím MSTSáckým doplnit, aby je Conbuilder rozpoznal.