TSRE5

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Dobrý večer do Hustopečí
já tuhle neplechu nových engů, které ConBuilder nepřečte, řeším tak, že řádek MaxPower, který C.B. vyžaduje, prostě dopíšu pod řádek
ORTSMaxIndicatedHorsepower ( 844kW )
MaxPower ( 844kW ) a dopíšu k němu hodnotu z horního řádku - tohle je můj zápis v engu Pikkovy 524.001, kterou C.B. nenačítal...
- a ono to kupodivu funguje :)
Z Písku zdraví
Karel Klátil
Ano, ale to je použitelné jen pro parní trakci, kde se na místo MaxPower používá pro ConBuilder neznámý parametr ORTSMaxIndicatedHorsepower.

poison

Pomocník strojvedoucího
Poradí mi niekto ako vyriešiť problém v TSRE5 keď tam dám napr. ZSSK 383 106 tak sa my to zobrazí takto ako na screenshote
Omlouvám se ti, že jsem odpověděl tak jízlivě, vyřešil si to jak? Byla chyba ve verzi TSRE nebo jinde?

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
A to je právě ono. ŠPATNĚ a ŠPATNĚ.
Když jsem si stáhl Vectrona, tak jsem eng hodil do složky Openrails a do základní složky jsem dal jiné ladění bez common.inc. Tam hodnoty nebyly důležité, v MSTS je vectron kolizní. A takto normálně v conbuilderu mohu vytvářet soupravy. A podobně to mám i u jiných ladění. Pro Openrails je vše ve složce Openrails. Ale je pravda, aktivitu jsem ještě dělat s tímto nezkoušel. Ale nemělo by tomu nic vadit, základní zápis je MSTSácký. Tak nechápu, co na tom vidíš špatně.
adresar.JPG

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Dají se v TSRE zarovnávat nerovnosti terénu jako v MSTS klávesou F ? Už mne nebaví, když narazím na nějaký schod v terénu v TSRE5, tak zase načítat MSTS editor, abych to opravil. Tam to stejně v té mlze kolikrát nemohu najít. A to ještě musím opravit výškový prostor, jak lze terén snížit či zvýšit. To asi v TSRE také nelze.
Já jsem hledal nějaký nástroj a nenašel ani jak i pohnout bodem terénu. Jedině zarovnání podle silnice, jako v MSTS klávesou Z (v TSRE F) A tady je stejně problém, nemohu měnit úhel zarovnání jako v MSTS. Buď jsem málo hledal nebo to TSRE neumí.

Nahoře