Kabina 451

Matix8CZE

Začátečník
Zdravím hledám kabinu pro 451 ale nechci si kupovat žádnout placenou trat kde sou všechny kabiny protože nemám peníze na to tak jestli nejde nějaká sehnat ?

poison

Pomocník strojvedoucího
Autor modelu má kabinu stejně jako zvuky součástí samoinstalačního balíku, který je na jeho webu normálně ke stažení. Jedná se o první model 451.031-9. Pro správnou funkčnost je potřeba si přečíst READ ME , které je také přibalené a postupovat podle instrukcí.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Zdravím hledám kabinu pro 451 ale nechci si kupovat žádnout placenou trat kde sou všechny kabiny protože nemám peníze na to tak jestli nejde nějaká sehnat ?
Nechápu. Pokud chci hrát MSTS a Openrails, to není nic pro lidi, kteří nemají peníze, protože potřebují pořádně nadupaný počítač. Ale kvůli žabotlamě si přece nikdo nemusí kupovat trať. Ani kvůli jiným vozidlům. Na stránkách autora je vše. Jednotka, kabina, zvuky. Ale na druhou stranu, kde s tím chce jezdit? Tratě co jsou free, tak tam žabotlamy nejezdily.

Matix8CZE

Začátečník
já s nim chci jezdit na trati 090 z Roztok do Prahy a nevěděl jsme jen kde sehnat kabinu protože openrails mám jen měsíc ale bavý mě tak proto sem si chtěl zajezdit s 451 z kabiny

Nahoře