Chybí vlak

Vojtanováček

Začátečník
Dobrý večer,
postupoval jsem dle tutoriálu na youtube, ale pokaždé když otevřu OpenRails tak mám lokomotiva a před tím mám chybí, jako je to na obrázku. Model jsem stahoval od pikku.
Poradíte prosím?

Přílohy

• IMG_20200809_203329.jpg
    IMG_20200809_203329.jpg
    913.1 KB · Zobrazeno: 39

poison

Pomocník strojvedoucího
Model nemáš tam kde by měl být. Složka s modelem musí být v Trains/Trainset. Složka, ne archiv.

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak sem postni obsah složky Trains/Trainset/cd_844 kde máš ten model sharka nakopírovaný.

poison

Pomocník strojvedoucího
No máš tam pěknej chlívek plný duplicit, ale mělo by tam být vše potřebné, teď už snad jedině špatná cesta k MSTS v nastavení OR. Natavení -> Obsah a tam bys měl mít cestu k simu Program Files/MSTS.

bobeksoft

Pokladník
Já jsem si totéž stáhnul od Pikka a mám jiný název adresáře lokomotivy: cd844 a nikoliv cd_844. Jsou dvě řešení: buď si adresář s loko přejmenuj na cd844 nebo v souborech consist změň CD844 na CD_844.

Vrbam

Pomocník strojvedoucího
Já jsem si totéž stáhnul od Pikka a mám jiný název adresáře lokomotivy: cd844 a nikoliv cd_844. Jsou dvě řešení: buď si adresář s loko přejmenuj na cd844 nebo v souborech consist změň CD844 na CD_844.
Pouze jedno řešení je správné. Dodržování pojmenování od autora, jinak se ten dotaz bude opakovat za nějaký čas.

Klokan 35

Provozní technik
Jenže až pár lidí, které bych mohl vyjmenovat spousta lidí jsi dělá trainset podle sebe. A potom když jsi člověk nainstaluje aktivitu tak v tom je neskutečný brajgl. A jen se podivuji jaké neskutečné složky vymýšlejí.

Klokan 35

Provozní technik
A je mi to úplně u ..... Neřeším češtinu,ale věci důležitější. To je vidět že ty máš na to víc času než my normální pracující

Nahoře