mám tam složku Trains/trainsetModel nemáš tam kde by měl být. Složka s modelem musí být v Trains/Trainset. Složka, ne archiv.
Tak sem postni obsah složky Trains/Trainset/cd_844 kde máš ten model sharka nakopírovaný.
A ještě tu složku consist jsem zkopíroval do trains/consistsTak sem postni obsah složky Trains/Trainset/cd_844 kde máš ten model sharka nakopírovaný.
Pouze jedno řešení je správné. Dodržování pojmenování od autora, jinak se ten dotaz bude opakovat za nějaký čas.Já jsem si totéž stáhnul od Pikka a mám jiný název adresáře lokomotivy: cd844 a nikoliv cd_844. Jsou dvě řešení: buď si adresář s loko přejmenuj na cd844 nebo v souborech consist změň CD844 na CD_844.
Tady je nepochybně v češťynovi.A potom když jsi člověk nainstaluje aktivitu tak v tom je neskutečný brajgl
Bobe laskavě uč češtinu někoho jiného nejsem na tvoje učitelské výlevy vůbec zvědavý.Tady je nepochybně v češťynovi.
Hlavně se ji douč ty sám, máš velké mezery a kindošům nejsi dobrým příkladem.Bobe, laskavě uč češtinu někoho jiného, nejsem na tvoje učitelské výlevy vůbec zvědavý.
A protože neumíš správně jazyk, není ti správně rozumět a řešení pak nabývají nesmyslných závěrů. A vovo votom to je.Neřeším češtinu,ale věci důležitější.