Otázka ohľadom aktivít

Limo44

Cestující
Zdravím, nevie niekto či by sa nedali niekde zohnať komplet vlaky na aktivity. Totiž pri každej mi píše ze mi niečo chýba a dosť ma to štve. Díky

hanze.m

Začátečník
Tak předpokládám, že je to otázka. . :D
Základem všeho je trainset BP, zbytek se dososá na internetu. Když se stane, že něco nejde sehnat, nahradím to něčím adekvátním.
Mimochodem na toto téma je tu požehnaně vláken.

orlov

Hradlař
Tak neviem chlapci, ktorý z Vás dvoch sa pomýlil, ale ste v téme ohľadom Train Simulatoru. Trať BP aj s trainsetom patrí do MSTS príp. Open Rails a to je úplne niečo iné. Čo sa týka Train Simulatoru, tak tam treba pozorne prečítať readme, ktorý je priložený ku každej aktivite a je tam popísané, aké addony treba zohnať a nainštalovať. A vlastne to platí aj pre MSTS - čítajte README.

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Zdravím, nevie niekto či by sa nedali niekde zohnať komplet vlaky na aktivity. Totiž pri každej mi píše ze mi niečo chýba a dosť ma to štve. Díky
Mám tomu rozumět, že u těch aktivit není uvedeno, co je tam použito za vozidla a odkud jsou? Tomu moc nevěřím, zatím jsem se u každé aktivity setkal se seznamem použitých vozidel.

hanze.m

Začátečník
Tak předpokládám, že je to otázka. . :D
Základem všeho je trainset BP, zbytek se dososá na internetu. Když se stane, že něco nejde sehnat, nahradím to něčím adekvátním.
Mimochodem na toto téma je tu požehnaně vláken.
Moje chyba, Train simulátor je jiná věc. Nicméně platí to samé. Důkladně vyzkoušet, pak až spouštět.

Limo44

Cestující
Mám tomu rozumět, že u těch aktivit není uvedeno, co je tam použito za vozidla a odkud jsou? Tomu moc nevěřím, zatím jsem se u každé aktivity setkal se seznamem použitých vozidel.
Odpovedám trocha neskôr, ale áno. Totiž, niektorí tvorcovia aktivít napíšu ''stiahnite si všetky české a slovenské modely''. Ja už som stiahol všetko do Railworks z ofpmafie, rw-jachym a tiež od pikku. Teraz mám problémy s platenými modemi, keďže niektoré aktivity ich vyžadujú.

Nahoře