Mám tomu rozumět, že u těch aktivit není uvedeno, co je tam použito za vozidla a odkud jsou? Tomu moc nevěřím, zatím jsem se u každé aktivity setkal se seznamem použitých vozidel.Zdravím, nevie niekto či by sa nedali niekde zohnať komplet vlaky na aktivity. Totiž pri každej mi píše ze mi niečo chýba a dosť ma to štve. Díky
Moje chyba, Train simulátor je jiná věc. Nicméně platí to samé. Důkladně vyzkoušet, pak až spouštět.Tak předpokládám, že je to otázka. .
Základem všeho je trainset BP, zbytek se dososá na internetu. Když se stane, že něco nejde sehnat, nahradím to něčím adekvátním.
Mimochodem na toto téma je tu požehnaně vláken.
Odpovedám trocha neskôr, ale áno. Totiž, niektorí tvorcovia aktivít napíšu ''stiahnite si všetky české a slovenské modely''. Ja už som stiahol všetko do Railworks z ofpmafie, rw-jachym a tiež od pikku. Teraz mám problémy s platenými modemi, keďže niektoré aktivity ich vyžadujú.Mám tomu rozumět, že u těch aktivit není uvedeno, co je tam použito za vozidla a odkud jsou? Tomu moc nevěřím, zatím jsem se u každé aktivity setkal se seznamem použitých vozidel.