Problémy s tratí 180/183

Fanda Steiner

Začátečník
Všechny zdravím. Předem se Vám všem chci moc omluvit že zakládám nové vlákno... Ale nic co by mi pomohlo jsem nenašel. Stáhnul jsem si do OpenRails trať 180/183 ze stránky http://www.mojevlacky.cz/trat-180-183 a když jsem se na trati chtěl projet, tak pár vteřin po tom co jsem se rozjel mi to spadlo, zkoušel jsem to víckrát s jinými vlaky a z jiného směru, ale stále se to opakovalo... zkoušel jsem tam dát i jiný global, přesněji řečeno UNI GLOBAL ale problémy se stále děli... Velice Vás prosím, než mi začnete nadávat a ponižovat, že jsem vytvořil nové vlákno, prosím Vás aspoň o malou radu, nevím vůbec co si s tím počít a byl bych moc vděčný kdyby mi někdo pomohl.

Předem díky, s pozdravem Fanda.

Opíčák_350

Cestující
Pravdepodobne budeš mať zlé SOUNDy. Vlož do priečinku s hrou zvuky k danej trati. Myslím si, že budú v rámci downloadu s traťou. Pôvodný priečinok sound zálohuj a odstráň.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Další co nečte. Tohle se tu řeší několikrát do roka a i v příslušném vlákně. Ne zvuky nejsou u trati. Jsou použity z tratě BP.

Fana Staněk

Provozní technik
Píšu to už po několikáté a naposledy. Každá trať, stavěná do MSTS, používá dvoje zvuky (dvě složky Sound). Složka Sound v trati používá specifické zvuky k trati, které se jiné trati netýkají. Např. aby zvonil správně čeký přejezd, německý přejezd, staniční hlášení apod. Druhá složka Sound je z kmenového adresáře MSTS a obsahuje společné zvuky pro všechny tratě. Tzn. zvuky podvozků vozů a hnacích vozidel, například. Jsou to zvuky základní pro tratě. I tu mívají některé tratě přizpůsobeny svému provozu, tak se stane, že tu a tam některý zvuk chybí. Já jsem použil jako základní složku Sound tu pro trať BP, protože je kompletní a při rekonstrukci tratí Plzeňska nevykazovala žádné chybějící zvuky. Takže když umisťujete příslušnou trať do Open Rails, musíte mít pohromadě složky Routes, Global, Gui, Track_B, Trains a Sound. Tato složka, u tratě 180+183 (Plzeňsko), musí být totožná se složkou k trati BP. Do složky Sound, která je ve složce s tratí, vůbec nelezte, nebo vám to nepojede už vůbec. A Global používejte pro Plzeňsko ten, který je k ní přiložen. A nebudete mít problémy.
PS: Pro ty, jichž se to týká, tedy nezkušené uživatele.

Fanda Steiner

Začátečník
Píšu to už po několikáté a naposledy. Každá trať, stavěná do MSTS, používá dvoje zvuky (dvě složky Sound). Složka Sound v trati používá specifické zvuky k trati, které se jiné trati netýkají. Např. aby zvonil správně čeký přejezd, německý přejezd, staniční hlášení apod. Druhá složka Sound je z kmenového adresáře MSTS a obsahuje společné zvuky pro všechny tratě. Tzn. zvuky podvozků vozů a hnacích vozidel, například. Jsou to zvuky základní pro tratě. I tu mívají některé tratě přizpůsobeny svému provozu, tak se stane, že tu a tam některý zvuk chybí. Já jsem použil jako základní složku Sound tu pro trať BP, protože je kompletní a při rekonstrukci tratí Plzeňska nevykazovala žádné chybějící zvuky. Takže když umisťujete příslušnou trať do Open Rails, musíte mít pohromadě složky Routes, Global, Gui, Track_B, Trains a Sound. Tato složka, u tratě 180+183 (Plzeňsko), musí být totožná se složkou k trati BP. Do složky Sound, která je ve složce s tratí, vůbec nelezte, nebo vám to nepojede už vůbec. A Global používejte pro Plzeňsko ten, který je k ní přiložen. A nebudete mít problémy.
PS: Pro ty, jichž se to týká, tedy nezkušené uživatele.
Mockrát Vám děkuji, a ještě jednou se omlouvám za nové vlákno, díky že jste mi pomohl, trať už šlape bez problémů, děkuji Vám.

Fanda :)

Nahoře