Vzpomínka

regedit77

Pokladník
Přátelé a kamarádi,

Čas vánoční je časem radosti i smutku. Proto je mou smutnou povinností informovat vás, že nás dnes ráno po dlouhé a vážné nemoci navždy opustil železniční nadšenec, člen fóra, kamarád a můj táta Miroslav Mik alias „Miky945“.

Všem, co jej znali děkuji za tichou vzpomínku a tobě tati tam nahoru "věčný plamen v kotli" na tvou cestu.

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Když jsem se před několika lety vracel po šestnáctileté pauze k modelařině a ptal se zdejších diskutérů na to jaké jsou v té době možnosti kde co pořídit, ozval se právě Miky945. Poradil a doporučil prodejce z jeho kraje, takže program na dnešní večer je jasný - vytáhnu z krabice rokácký model stroje 753 193-2 díky Mikymu945 pořízený v Uherském Brodu, zapřáhnu za něj čtyři Ypsilony a bude se kroužit po oválu. A protože jde o kousek se zvuky, vzpomínat se potichu určitě nebude :rolleyes:...

David

Tom Kanka

Průvodčí
Tak to je další rána! Jako by toho letos nebylo už dost. Pepa Kvasil, Tax, teď Miky. Vzpomínám na společně prožité chvíle, ať už u mašinek, nebo u muziky, na chalupě v Olešné, nebo na osadě ve Svaté Kateřině.
Míro, je mi to moc líto, přijmi vyjádření mojí upřímné soustrasti, a drž se. Vzalo mě to, a tak připíjím na tátu velkou slivovicí.

regedit77

Pokladník
Díky Tome flaška vcera padla. Trošku sem popoplul. Sem si teď vzpomněl na skákání do příkopu před policajty :):). Tak snad bude příští rok možnost na kamarády zavzpomínat.

mmouka

Hradlař
Miro, taky se připojuji s vyjádřením uprímné soustrasti. Ano, právě ty perfektní sleziny na Olešné kde se přes víkend probralo všechno co mohlo, ať už spojeného s vlaky nebo dobrou muzikou, dobré jídlo, když se dělala prdel z Deteria atd. Je na co vzpomínat.

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Tiež sa pripojím s úprimnou sústrasťou. Mikyho spomienky na jazdenie na parných mašinách mám ešte v pamäti, aj keď je to už dosť rokov od sleziny na Olešnej.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Jak psal Tom - letos je toho fakt hodně, musíme tam všichni, ale hlavně - na vánoce by se nemělo umírat.
Přijmi mou upřímnou soustrast a držte se.

A všem čtyřem (včetně PPoolllla) šťastné shledání tam nahoře na nebeském nádraží.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Upřímnou soustrast Regeditovi 77 a všem pozůstalým. Já se s Mikkym potkal snad jen dvakrát na slezině v Praze. Ale hodně vděčím Regeditovi za odbornou pomoc, když jsme v začátcích přidával do trati nové kolejivo a v době nedávné, kdy mi napsal profily do Dynatrax. To byla v mé trati doslova revoluce. Mikky mě také s něčím kolem kolejí pomáhal. Možná to řešili tenkrát společně. To už je hodně dávno.
Zubatá to kosí a vůbec si nebere servítky, že je před vánocemi či jinak nevhod.

Dan J.

Strojvedoucí
Je to smutný rok, já jsem se potkal Mikym setkal jen jednou na slezině v Praze, ale dobře si na něj pamatuju, jak jsme kecali o příbězích na parních lokomotivách. Je mi to moc líto a přeji upřímnou soustrast.

Fana Staněk

Hradlař
Škoda je vždycky dobrého člověka. A Mirek jím byl. To ví každý, kdo se s ním setkal. Pomáhat se snažil co šlo a komu šlo, zábavu nikdy nepokazil, a mezi "svými" mu bylo vždycky dobře. A že mu samotnému život uštědřil pár velkých ran a nepřipravil moc příjemného, to jaksi moc neventiloval. Co vím, v životě se nadřel dost, o bolesti života neměl nouzi, ale ustál to se ctí. Což se taky ne každému podaří. A pokud bude v našich vzpomínkách, bude tady s námi pořád. Rodině přeji upřímnou soustrast a držte se. Tohle je hrozná doba.

KimiR

Provozní technik
Míro Regedit upřímnou soustrast rodině

Jsem rád že jsem Míru-Miky945 mohl poznat ať už na Olešné u Blanska nebo v Praze na setkání.Olešná byla skvělý relax a odpočinek ať už s hudbou Míry na basu,nebo jen zpívání či opékání na ohni.Miky945 tam nahoře užívej Trempských a Nádražních kamarádů, kteří tam jsou stebou....

dvacka

Průvodčí
Na disku se mi válí složka s názvem DKV Maloměřice ze dne 17. září 2011. Jiné fotky jsem nenašel, takže je dost možné, že to je ono.

Nahoře