Davidus napsal:OK. Pomalu na tom začnu pracovat. Jinak díky za poskytnutí fotek.
024 a 025 byly dislokovány na Ostravsko pro trať Opava - Č.Těšín, třeba to tam někdo z místních vyblejskne.phptt napsal:Nemáte někdo boční foto 471.025 a novějších nového zbarvení u loko?Potřebuji detail na skin ...
bob57_cz napsal:024 a 025 byly dislokovány na Ostravsko pro trať Opava - Č.Těšín, třeba to tam někdo z místních vyblejskne.phptt napsal:Nemáte někdo boční foto 471.025 a novějších nového zbarvení u loko?Potřebuji detail na skin ...
( Do Prahy dorazila poslední 032. )
duuso napsal:Ad E 499_2002:
To je pekné že sa snažíš, cení sa to, len to všetko foť ako som Ti písal v SZ, hlavne kolmo a pri rozptýlenom svetle, viem že počasie si nevybereš ale ako som zhliadol Tvoj materiál tak z 10-11 fotiek sú tam kolmé tak dve, takže na tomto si daj záležať a bude to OK.Ak Ti môžem poradiť tak ideálne to je /aspoň ja to tak robím/ pred fotením si zalistovať v pamäti alebo priamo v PC ako má tá-ktorá mašina alebo vozeň mapované textúry a podľa toho fotiť, nie stále sa to dá ale niekedy to tak robím.Ináč prajem veľa zdaru.
duuso napsal:OK, nebolo to myslené v zlom, to som nevedel že fotíš už dlhšie.
Ahoj 742 156 a 305 by nebyla špatná můžeš mi jí pak poslat?Čouda napsal:Takže z důvodů stále se kupících fotografií na skiny jsem se rozhodl, že někomu nabídnu nějaké. jedná se o stroje: 742 156+305, 749 082, 750 160(trošku se musí upravit), 750 259 (hlavní věci jsou, ale není toho moc), 750 333 (čela v malém rozlišení je potřeba improvizovat nebo dofotit) 754 030 754 048. kdyby někdo chtěl, tak pište.
Čouda napsal:Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.
Založ si nějaký free wab prostor, tam si nahrej obrázek a na něj tu dej link imgE499_2002 napsal:Čouda napsal:Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.
Když mi nějaká dobrá duše dá návod jak ho sem vložit...![]()
Martens napsal:Založ si nějaký free wab prostor, tam si nahrej obrázek a na něj tu dej link imgE499_2002 napsal:Čouda napsal:Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.
Máš komp trvale připojen na intenretu 24 hodin denně? Máš na kompu spuštěn http server?E499_2002 napsal:Martens napsal:Založ si nějaký free wab prostor, tam si nahrej obrázek a na něj tu dej link imgE499_2002 napsal:Čouda napsal:Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.
Diť to mám na HDD :!:
Martens napsal:Máš komp trvale připojen na intenretu 24 hodin denně? Máš na kompu spuštěn http server?E499_2002 napsal:Martens napsal:Založ si nějaký free wab prostor, tam si nahrej obrázek a na něj tu dej link imgE499_2002 napsal:Čouda napsal:Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.
Diť to mám na HDD :!: