Nabídka textur na skinování

Čouda

Pomocník strojvedoucího
Takže Davidusi, jestli chceš, tak skinuj. Já na to kácím. Mám svý práce dost..

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Davidus napsal:
OK. Pomalu na tom začnu pracovat. Jinak díky za poskytnutí fotek.

Ok, mám jich hodně a budou o prázdninách další na Czech Raildays 2007 8)
Klidně pište, pište.

phptt

Skladník
Nemáte někdo boční foto 471.025 a novějších nového zbarvení u loko?Potřebuji detail na skin ...

bob57_cz

Učitel češtiny
phptt napsal:
Nemáte někdo boční foto 471.025 a novějších nového zbarvení u loko?Potřebuji detail na skin ...
024 a 025 byly dislokovány na Ostravsko pro trať Opava - Č.Těšín, třeba to tam někdo z místních vyblejskne.
( Do Prahy dorazila poslední 032. )

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
bob57_cz napsal:
phptt napsal:
024 a 025 byly dislokovány na Ostravsko pro trať Opava - Č.Těšín, třeba to tam někdo z místních vyblejskne.
( Do Prahy dorazila poslední 032. )

Klidně vám všem budu dělat osobního fotografa, s těma 024 a 025 nevím, ale Elefanta no problem. 8)
Nemám moc času, ale budu se snažit.

Náhodou nevíte někde kde stojí proch díl třeba depo apod. :?:

duuso

Pomocník strojvedoucího
Ad E 499_2002:
To je pekné že sa snažíš, cení sa to, len to všetko foť ako som Ti písal v SZ, hlavne kolmo a pri rozptýlenom svetle, viem že počasie si nevybereš ale ako som zhliadol Tvoj materiál tak z 10-11 fotiek sú tam kolmé tak dve, takže na tomto si daj záležať a bude to OK.Ak Ti môžem poradiť tak ideálne to je /aspoň ja to tak robím/ pred fotením si zalistovať v pamäti alebo priamo v PC ako má tá-ktorá mašina alebo vozeň mapované textúry a podľa toho fotiť, nie stále sa to dá ale niekedy to tak robím.Ináč prajem veľa zdaru.

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
duuso napsal:
Ad E 499_2002:
To je pekné že sa snažíš, cení sa to, len to všetko foť ako som Ti písal v SZ, hlavne kolmo a pri rozptýlenom svetle, viem že počasie si nevybereš ale ako som zhliadol Tvoj materiál tak z 10-11 fotiek sú tam kolmé tak dve, takže na tomto si daj záležať a bude to OK.Ak Ti môžem poradiť tak ideálne to je /aspoň ja to tak robím/ pred fotením si zalistovať v pamäti alebo priamo v PC ako má tá-ktorá mašina alebo vozeň mapované textúry a podľa toho fotiť, nie stále sa to dá ale niekedy to tak robím.Ináč prajem veľa zdaru.

Jak jsem říkal, ty fotky jsou foceny pro mé soukromé účely a ne na textury. Jak budou Czech Raildays 2007 ale i jiné příležitosti tak si nafotím pro sebe a pro ostatní na textury.
Nemusíte mít strach, už pár let fotím a vím co a jak 8) ;)

Čouda

Pomocník strojvedoucího
Takže z důvodů stále se kupících fotografií na skiny jsem se rozhodl, že někomu nabídnu nějaké. jedná se o stroje: 742 156+305, 749 082, 750 160(trošku se musí upravit), 750 259 (hlavní věci jsou, ale není toho moc), 750 333 (čela v malém rozlišení je potřeba improvizovat nebo dofotit) 754 030 754 048. kdyby někdo chtěl, tak pište.

Kadr

Hradlař
Čouda napsal:
Takže z důvodů stále se kupících fotografií na skiny jsem se rozhodl, že někomu nabídnu nějaké. jedná se o stroje: 742 156+305, 749 082, 750 160(trošku se musí upravit), 750 259 (hlavní věci jsou, ale není toho moc), 750 333 (čela v malém rozlišení je potřeba improvizovat nebo dofotit) 754 030 754 048. kdyby někdo chtěl, tak pište.
Ahoj 742 156 a 305 by nebyla špatná můžeš mi jí pak poslat?
Díky

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Tak a je to tady, to na co jste tak dlouho čekali; Fotky z Czech Raildays 2007.
Předem se musím omluvit, snažil jsem se jak to šlo nafotit na textury, ale bylo opravdu hodně, hodně málo místa. Z mého pohledu jsou ty fotky úplně na nic , ale zase bych řekl že je použitelná M62M - 004 ke které jsem si dovolil nafotit i kabinu. Pokud máte někdo zájem, napište mi.
Fotky jsou v rozlišení 1600×1200 a 2272×1704!!!
Fotky nejsou nijak upraveny!!!

Na skladě mám:
729 701 - 3
971 033 - 1 City Elefant
1216 050 která má údajně jezdit až 357km/h
ČD Scmmrs AAE Cargo
ČD WLABmz
ČSD Zl
ER 20 - 015
INEKON TRAMS TRIO 12 naše ostravská tramvaj, která by měla putovat do Washington D.C.
VARIO LF 3 naše ostravská tramvaj
M62M - 004

Naposled editoval moderátor:

Čouda

Pomocník strojvedoucího
Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Čouda napsal:
Ta M562 mě láká, ale mám moc práce a přednostně chci dělat jiné loko, ale kdyby se nikdo nehlásil... Hoď alespoń obrázek.

Když mi nějaká dobrá duše dá návod jak ho sem vložit... :eek:

Martens

Strojvedoucí
Správce
E499_2002 napsal:
Čouda napsal:

Založ si nějaký free wab prostor, tam si nahrej obrázek a na něj tu dej link img

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Čouda napsal:

Založ si nějaký free wab prostor, tam si nahrej obrázek a na něj tu dej link img

Diť to mám na HDD :!:

Martens

Strojvedoucí
Správce
E499_2002 napsal:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Čouda napsal:

Máš komp trvale připojen na intenretu 24 hodin denně? Máš na kompu spuštěn http server?

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Čouda napsal:

Máš komp trvale připojen na intenretu 24 hodin denně? Máš na kompu spuštěn http server?

Ne, comp nemám 24 hod denně. A ten http jako třeba Internet Explorer?

Nahoře